CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı - Sayfa 25 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU göz atın hadi bakalım kaldırın totoları:lepi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar off ya çok ösledim sizleri giremedim bi türlü oğluşum çok uğraştırdı beni:çok üzgünüm: almişim hamileymişin canım Şeniz :asigim: :1hug: a.s.tebrik ederim canım nan bi hamile daha istemiyom altın takmaktan anamız ağlıcak kaydirigubbakcemile3 allah tüm isteyenlere nasip etsin ama bende özendim yaaa senağlama nan almiş kocan yoktu ne arada becerdin sen bunu :roflol: neyse ben şu uzun geçmişinize bir bakayım neler oldu bitti yerimseniben
geldi ya :lepi: birde şu patroniçe olmasa tam süper olcak :roflol: :roflol:ebet takımın delisi de gelmiş:roflol:her ne kadar ekiz eşi olsam da:roflol:betüşüm geçmiş olsun oğluna a.s.
nan o düşünce gücünü bir ara öğrette bende 2. de o yola başvurem :roflol::roflol: ama çok sevindim canım allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah hayırlısınla kucağına alŞenizbetüşcüm geçmiş olsun canım :teselli:
teşekkür ederim canım Şeniz
düşünce gücüyle yaptık nan :roflol: :roflol:
nan 3 hafta önce kocam burdaydı benim bi ara oldu işte
![]()
geldi ya :lepi: birde şu patroniçe olmasa tam süper olcak :roflol: :roflol:
nan o düşünce gücünü bir ara öğrette bende 2. de o yola başvurem :roflol::roflol: ama çok sevindim canım allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah hayırlısınla kucağına alŞeniz
tamam nan öğretiyim yerimseniben
ama yok öle bedava 10 seansta olur ancak bu iş :jeyyar:
canım oğluşuna da çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah :Saruboceq:
Ben de dün regl oldumalyansım parmağımdan çıkmadı ayaklarımda şişbenneyaptımkitartıya bi şey yansımassa yandım demektir:a015:sessiz gemicim adın ne ona göre hitap etsek böyle çok uzun oluyordakaydirigubbakcemile3her bünyeye göre değişen bi şey senin sorduğun canımyerimseniben
adım ayşe ama gurubun bir ayşesi var zaten.yerimseniben ayşe2 mi deseneiz ne deseniz?:uhm:
ben buldum küçük aşe diyekim biz sana sırnaşık şeyadım ayşe ama gurubun bir ayşesi var zaten.yerimseniben ayşe2 mi deseneiz ne deseniz?:uhm:
allahım bi ayşeden kurtulamadık 2. si geldi:roflol: yok bz yinede gemi diyelim çünkü aşeye yazdığımız şeylerden sonra alınırsın kaydirigubbakcemile3
nan hasbam aşem nerdesin ben geldim sen yoksun şirin hanımda uyanamadı galiba hala ömründe bi kere erken kalkmış onuda ben kaçırdım ben yoktum:roflol: kesin ogün kafasına saksı falan düştü:CüvCüv:Şeniz
gemi ne nan allah aşkına :roflol:
kıza gemi mi dicez :roflol:
petüş sana gemi desek nası olsa gemiii gibi :roflol: :roflol: :roflol:
heyyyyyytttt neler kaynatıyonuz nan bakim.
öfff benim canım sıkılıyor işler kesat
niyee canın sıkıloo seninn yavriiimmm