• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhaba kızlar a.s.
şimdi doktordan geldim :CüvCüv:
idrar ve kan testi yaptırdım
kanım normalmiş onun için ilaç vermedi
folik asit verdi :emir_bebek:

çok güzelll alkisalkisalkis maşaallahh :1hug:

bu arada ben de az önce regl oldumm a.s
yahu aranızda dolana dolana bende kendimi psikolojik anne adayı hissetmeye başlamıştım bee delikafadulden
neyse netleşti ya şükür kafam rahatladı :icecream:
herşeyin hayırlısı :CüvCüv:

slm herkese güzeler nasılsınız,

betüş çeviriyo bi haltlar ya anlamadım msnden anlatcaktı güya akşam oldu daha anlatcak :)

bide fıstıklar o dediğim yöntem hiö ama hiç bir işe yaramıyor haberiniz olsun boşverin
o 3,5 gitmiş gibi görünen tartıya geri aynen yansıdı dikket edip devam etmem rağmen
o bi gecede 3-4 kilo verceniz işi hikaye sadece bir günlük birşey oluyor tartıda ...

--------------------------------------------------------------------------------

ben kuzularımın hepsini öperekten başlayayım işeŞenizŞenizŞeniznan o kuzularında minicik yavruları var demi onlarıda öpem:asigim:Şenizbende öğle rasında aramıştım artık betüşü nerdesin ne var diye iyiymiş oğlunun tahlilleri içn koşuşturmuş:delphin:semihacım geçmiş olsun canım kızına Şenizhayal inanma o safsatalara demedik mi biz sana:mymeka:dünkü raporumuda vereyimcokacimcoooksabah 2 dilim ekmek domates peynir az sucuklu yumurtakaydirigubbakcemileöğle yemeği yok ablama uğradım bi dilim börek yedimakşamda 1 kase kısır ve yatmadan önce acıktığım için 1 kupa hazır domates çorbasıcokacimcoookya dün sütlü tatlı yedim bide unutmayayım:mymeka:dün sabah 1 saat yürüdüm bu sabah 30lülülülülülü

slm herkese
yegenlerimi Şeniz
hasta olanlara geçmiş olsun diyeyim hemen a.s.
ben 2 hafta olmayacagım sadece perşembe bildirim yapmaya girecem
çünkü netin gb dolmuş da geçmiş bile senağlama
2 hafta böyle idare edeyim yasak koydu benimki:)
gerçi benim yüzümden dolmadı biliyo oda ama 2 hafta kk girmek ..... video izlemek yok rezzan hanım dedi kötükedihüso

Son düzenleme:
slm kızlar
kızım berra ateşli .bendede iştah ve keyif yok bu sebepten dolayı...
.

Allah acil şifalar versin Semiha...

kızlar dün regl oldum.duyduğuma göre regl olduğun vakitler vüvut bir, bir buçuk kilo su vücutta tutuyormuş.regl bittikten iki gün sonra normal kilona geri dönüyormuşsun.bu doğru mu acaba?bilen varmı...

Ben de dün regl oldum:delphin:alyansım parmağımdan çıkmadı ayaklarımda şişbenneyaptımkitartıya bi şey yansımassa yandım demektir:a015:sessiz gemicim adın ne ona göre hitap etsek böyle çok uzun oluyordakaydirigubbakcemile3her bünyeye göre değişen bi şey senin sorduğun canımyerimseniben

nan hayal o ismi lazım değil olan şey safsata demedim mi:mymeka: bide öldüren ilaç adını demiyim şimdi:mymeka: kullancam diye tutturdunya hasba:dilcikar:sadce solea olabülür bide ender saraçınki diye düşünüyorum halafisfisfisama ben yürüyüşe başladım nan vercem eninde sonunda bakalım bu dombik halimmi inat yoksa eski aşe mikötükedihüsoşirin ne dolması na seninki senle dalgamı geçiyo:1closedeyes:o girmeyiversin internete:dilcikar: sen gir:çok üzgünüm:Şeniz

yeni kuzular siz spor yapıyormusunuz:uhm:

göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız grubundayım ama bu sıralar aksatıyorum birazcık..

akşam yemeğim;1 kase çorba,2-3 kaşık enginar yemeği...reglim yaklaştı tatlı krizine engel olamıyorum.az önce bir browni götürdüm...:utangac:

su nasıl zayıflatır???

Hemen hemen hepimiz suyun ne kadar faydalı olduğunu biliriz. Her diyette 1,5-2 litre su önerilmektedir ancak nedense bu kurala uyanımız son derece azdır. İşte size suyun ne kadar önemli ve kilo vermede ne derece etkili olduğunu kanıtlayan bazı temel bilgiler;

Birçok kişi sinirli ya da üzgün olduklarında ilk iş olarak buzdolabına yönelir. Çünkü bu zamanlarda vücutta salgılanan endorfin hormonu iştah açar ve bizi yemeye yönlendirir. Oysa bu durumda yapılacak en yararlı şey su içmektir. Çünkü su, endorfin hormonu salınımını bloke ederek gereksiz yemek yemeyi engeller.
Su, kasların dengesini sağlayarak kasılma anındaki doğal fonksiyonlarını düzenlemeye yardımcı olur.
Vücudun zararlı maddelerden arınmasını sağlar.
Kabızlığı önler. Yeterli su alınmadığı zaman beden ihtiyacı olan suyu bağırsaklardan çektiği için kabızlık oluşur.
Yemeklerden önce içilen su tokluk hissi verir.
Cildi güzelleştirir, kurumayı ve deri sarkmalarını önler.
Yağların vücutta depolanmasını önler. Karaciğerin başlıca görevlerinden biri de depolanmış yağları enerjiye çevirip, yakmaktır. Ancak böbrekler yeterli su alamazsa karaciğer iyi çalışmaz ve yağlar bedende depolanır.
Vücudumuz yeterince su alamazsa bunu bir tehlike gibi algılayıp suyu saklamaya başlar. Bu da vücutta su toplanmasına özellikle el ve ayaklarda ödem oluşumuna neden olur. Bu yüzdendir ki kişinin gün içinde yeterli miktarda su içmesi çok önemlidir.
Not: Susamak, vücudumuzdaki sıvı miktarının azaldığına işaret eder. Günde 0.7 litre maden suyu içerseniz, günlük sıvı miktarınızın yarısını karşılamış olursunuz. Eğer günde 1 saat spor yapıyorsanız, bu miktarı 1 litre arttırmanız gerekir. Genelde insanın 8 bardak (2 litre) suya ihtiyacı vardır. Ancak kilolu kişilerin metabolizmalarını hızlandırmaları için daha fazla su tüketmeleri gerekir. Uzmanlar bunu fazladan her 12 kilo için 1 bardak su olarak ifade etmektedir.

günaydın kızlar Şeniz
angelcım faydalı bilgiler için teşekkür ederiz kaydirigubbakcemile5
bana da dün hemşire günde en az 2 lt su iç dedi :kahve:
hatta bi bayandan söz etti,hamileliğinde çok az su tükettiği için bebeği ölü doğmuş ya :çok üzgünüm:
jujum bak sen de bolbol su iç hıı :1hug:

günaydınn fıstıklarrra.s.

2 gündür temizlikle uğraşıyom canım çıktı valla delikafaduldenellerimde porçöz ve domestos saolsun mahvolduubenneyaptımki şimdide ütülerim var dağ gibin onları halledicem Çok üzgünüm çoookakşamada kına var öğlende günüm varr oyy oyyy çok işim var çoookkkkkkkk:a015:

bi geçmişi okucamda çıkıcamm gene kıslar:a015:

aşemm cezaya hazır ol kaçış yok ona göre bende değişiklik var gibin sositososito

Back