- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
beğendim cnm elbiseni üstünde daha hoş duracaktır kemerle falan çok şık olurr:lepi:kızlar az önce internetten şalvar elbise aldım bakın resmini koyayım bakalım beğenecekmisiniz.
zorun neydi nan minicik bebeği bıraktın:mymeka:çalışma hayatına alışkınsan ve çalışmayı seviyorsan bırakırsın.
tabiki çok zor oluyor ama annenin psikoloji iyi olsun ki bebekte iyi olsun.ben çalışmazsam psikoljim bozulur.
ben 41.gün işe başlamılştım
aynen:sm_cool:41, gün mü :1shok:
yok yaww ben kolay kolay bırakamam
20 yasına gelsin öyle :roflol:
hadii yaa umutluydum bende senden haber bekliyodum gene fos çıktı desenebenneyaptımkislm herkese güzeler nasılsınız,
betüş çeviriyo bi haltlar ya anlamadım msnden anlatcaktı güya akşam oldu daha anlatcak :)
bide fıstıklar o dediğim yöntem hiö ama hiç bir işe yaramıyor haberiniz olsun boşverin
o 3,5 gitmiş gibi görünen tartıya geri aynen yansıdı dikket edip devam etmem rağmen
o bi gecede 3-4 kilo verceniz işi hikaye sadece bir günlük birşey oluyor tartıda ...
--------------------------------------------------------------------------------
aşeye yol göründüü lülülülülülüBen de dün regl oldumalyansım parmağımdan çıkmadı ayaklarımda şişbenneyaptımkitartıya bi şey yansımassa yandım demektir:a015:sessiz gemicim adın ne ona göre hitap etsek böyle çok uzun oluyordakaydirigubbakcemile3her bünyeye göre değişen bi şey senin sorduğun canımyerimseniben
3 ay dolunca kuzum anca o zaman geçer kafamçokkarıştıgünaydın a.s.
bol bol içmeye gayret ediyorum en az 2 kilo oluyor zaten
benim yine bulantılarım basladııı
off off ne zaman gececek
günaydın fıstıklarrr a.s.
günaydınnnnnnn çalışkan kuşlarr :dilcikar:
seytinim :teselli:ne nan yani bis evdeyiz diye yan gelip yatıyomuyuzzz:1closedeyes:
kaç kilo aldın diyim o zaman delikafaduldenalmaz olurmuyum zeytinim :roflol: :roflol:
seytinim :teselli:
çalışkan kuşlar ha bu julyetle almiş cadısı oliyi m i ş:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
merhaba kızlar a.s.
şimdi doktordan geldim :CüvCüv:
idrar ve kan testi yaptırdım
kanım normalmiş onun için ilaç vermedi
folik asit verdi
çok güzelll alkisalkisalkis maşaallahh :1hug:
bu arada ben de az önce regl oldumm a.s
yahu aranızda dolana dolana bende kendimi psikolojik anne adayı hissetmeye başlamıştım bee delikafadulden
neyse netleşti ya şükür kafam rahatladı :icecream:
herşeyin hayırlısı :CüvCüv:
slm kızlar az önce geldim biraz yorgunum günlerdir fakültelerde koşturdum daha sonra anlatırım anlatacak çok şeyim var ::))
slm kızlar
kızım berra ateşli .bendede iştah ve keyif yok bu sebepten dolayı...
çok geçmiş olsun keşke biz hastalansakta bebişlerimiz hastalanmasa
:roflol: tartıya cıktın mı diye bi sorsana
psikologim bozulcak diye tartıya cıkmadım kaydirigubbakcemile3
ama 60 varım galiba :1shok: karnım cok şiş
Julim bende senin gibi tartıdan kaçtım yada kendime hep bahaneler buldum nasılsa veririm falan filan ama olmuyor canım oluyorda çok zor oluyor sen sen ol tartıyla yaşa ve alman gerekenin fazla üstüne çıkma .en azından şunu düşün ben bunu yersem bebeğime bir faydası var mı?ona yarayacak mı?ona yaramazsa banada yaramaz de.ama her gün mutlaka 3 kırılmamış ceviz ye zeka gelişimi için şart.Şeniz
günaydınnn millett kaydirigubbakcemile2
kendimm için bi iyilik yaptımm veee sengözlerimebaksanab
Cigarayı bıraktımm Allahın izniylee alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Julim bende senin gibi tartıdan kaçtım yada kendime hep bahaneler buldum nasılsa veririm falan filan ama olmuyor canım oluyorda çok zor oluyor sen sen ol tartıyla yaşa ve alman gerekenin fazla üstüne çıkma .en azından şunu düşün ben bunu yersem bebeğime bir faydası var mı?ona yarayacak mı?ona yaramazsa banada yaramaz de.ama her gün mutlaka 3 kırılmamış ceviz ye zeka gelişimi için şart.Şeniz
JULLİ 9 HAFTADA KARNINI NASIL ŞİŞİRMEYİ BECERDİN KIZ DUR DAHA ERKEN :CüvCüv:
iyi yaptın kuzummmmmmmmmmmmmm alkisalkisalkis :CüvCüv:Günaydınnn dimplenin mesajını gördüm direk daldım...kaydirigubbakcemile3
hayırlısı bitanem doğru zamanı bekliyor senin velet
aferin kıs sana alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisgünaydınnn millett kaydirigubbakcemile2
canım bulantı için ilaç kullanmıyomusun :teselli:günaydın a.s.
bol bol içmeye gayret ediyorum en az 2 kilo oluyor zaten
benim yine bulantılarım basladııı
off off ne zaman gececek
tabi biz oluyoz nan :jeyyar:
seytinim :teselli:
çalışkan kuşlar ha bu julyetle almiş cadısı oliyi m i ş:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
nan juju homini gırtlak yeme :mymeka::roflol: tartıya cıktın mı diye bi sorsana
psikologim bozulcak diye tartıya cıkmadım kaydirigubbakcemile3
ama 60 varım galiba :1shok: karnım cok şiş
sağol yarışçım Şeniz:teytey:tebrikler almişim
almişim doktor bana ilaç verdi ama mecbur kalmadıkca içme dedi
bende huylandım hiç kullanmıyorum ilacı leblebi kraker le cözmeye calısıyorum o da kabız yapıyo bu sefer
yemeğe gelince keske işhatla yesemde almış olsam ama ben hiç bişi yiyemeden şişiyom :uhm: nası bi gaz za kaydirigubbakcemile3
bunun için yapılcak bişi varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?