• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

saol betüşüümmm

bu arada öğlen dışarı çıktım kendime likralı dar paça lacivert kot aldım çok hoşuma gitti yarım beden küçülmüşüm :)

yarışcım inanılmaz farketmişsin canım benimmm

sağol canım

bu arada senide tebrik ederim allah tamamına erdirsin canım:1hug:

tebrik ederim gülayım yarışçım sende çok tatlısın bu arad her cuma olduğu gibi yine kafamdan dumanlar çıkmaya başladı kötükedihüso kusura bakma şirinim:teselli: senle bi ilgisi yok 4. takımdanda onay gelmedi bi zahmet yarım saate kadar gelirse bana msn den tıklatın gelmezse her hafta olduğu gibi kendim yapıp kendim onaylayıp kendim bildircem aşe buda sana:mymeka: oh beee rahatladım :roflol: iyi geldi:roflol:

dimple bunlarda senin için canım
kızımın son halleri

ImageShack® - Gallery
ben bi tuhaf oluyorum bugünlerdee kafamçokkarıştı
senağlama fisfisfis Şeniz :1hug: :a015:
ana nan tısım kızını öven benim sen git dimple için resmini koyy bak şimdi a.s:roflol::roflol:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: laelaelaelaelae naniknanik sositososito
Betüşümm balım listeniz tamam onaylıyorum :ecrin_bebek:
ben ben :dilcikar:
bana bişey demedinnn :çok üzgünüm:

nan gülay mezun oldum deyip uğrama ak napıyom seni
şebnecm kusura bakma gerçekten kafamdan dumanlar çıkıyor çok işim var birde saat 2 olmuş hala bbildirim yapamadık birde bizim arkideşler mezunu yanlışı tam bitirdim öle sölediler bende deli oldum gelçi depeledim birazcık onları ama ::::))))))

4. TAKIM * *104.ETAP SONUÇLARI**
toplight ( 64,7 ) / 64,5 / 0,2 / 0,31% )
nurcanöğretmen ( 70,0 ) / 69,0 / 1,0 / 1,43% )
sebnemselayfurkan ( 71,5 ) / 71,5 / 0,0 / 0,00% )
fguler ( 85,0 ) / 85,0 / 0,0 / 0,00% )
kuzuzuzubambino ( 71,4 ) / 71,4 / 0,0 / 0,00% )
akrep33 ( 69,9 ) / 69,8 / 0,1 / 0,14% )
BeyazLilyum ( 68,9 ) / 68,5 / 0,4 / 0,58% )
hasretim34 ( 79,5 ) / 79,5 / 0,0 / 0,00% ) (Yeni üye)
4. TAKIM TOPLAM KİLO ( 580,9 ) / 579,2 / 1,70 / 0,29% )

renk ayarları çıkmadı onay beliyorum. Topiğe düzgün gönderirim.

Back