Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canlarım ben 70 oldum ve mezun olmak istiorum artık çok zaman ayıramicam sizlere ve kendime noolcaanı kestiremiorum düğünüme 51 gün kaldı çok yorgun hissediorum

annem gitcem die çokstresli her an tartışıorus offoff neyse sıkmayım sizi kuşlar kendinize ii bakın öpüorumm

söylemeyi unuttumm benim kilomda aynı kuzular bu hafta bi değişiklik yokk-tatlicadiarzu-
julimm Şeniz
dimplee gıss sıneni de ösledim du seni de öpimm Şeniz
almişşş , yarışçı ,zeytinn, şirinn, serserimmm, gülayy ve tabiki amazonların başıı petüş ve hayall sizide öpimm hihihihihii Şeniz

o senin annen üzüldüğü senden ayrılacağı için üzüntüsünden
yapıyor emin olabilirsin hepimiz yaşadık bunları
sorun etme cnmm
alttan all
haklısın anne falan yapp tatlımm kendini de
üzmee
hayatta seni en çok seven kişilerin en başında oo alkisalkisalkis

yükleyemedimki bitanem buraya hata verip durdu yine deniim olursa yükleyim

yaw bana düşmanıymışım gibi davranıo çok zoruma gidio senağlama
hımmm CADIARZU ya geçici olduğu kesin deee
biraz sabretcen artık be güzelimm
annen gideceğine pek alışamıyor, kabullenemiyor bencee
biraz sabırr :teselli:
dimplee gıss sıneni de ösledim du seni de öpimm Şeniz
oyyy oyy :asigim: Şeniz

günaydın kısssllaarrrr sinirim bozuldu ya tartıda bugün aynıyım 1 hafta okadar dikkat ettim ama 3 gündür nedense kabız oldum wc ye çıkamadım ondanmı acaba :çok üzgünüm: ama sözüm hala geçerli zeytinim daha bitmedi analize gelince şimdiye kadar dengesiz beslenme ve abur cuburdan oldu bişey yemiyordum diyetteyim diye ama abur cuburu hiç ihmal etmedim :mymeka: hedefim haziran sonu 52 kaydirigubbakcemile4 bu arada aşem yok galiba listeler yapılmadımı :uhm: biraz işim var patron vr birazdan bakarım ama geçmişi okumak zr biraz patron başımda şimdilik rica etsem biri sabahtan bu yana yazılanlardan son kiloları yazarsa ben bir ara bakar yaparım listeyi

Back