• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

4. TAKIM * *103.ETAP SONUÇLARI**
toplight ( 64,7 / 64,5 / 0,2 / 0,31% )
nurcanöğretmen ( 70,0 / 69,0 / 1,0 / 1,43% )
sebnemselayfurkan ( 71,5 / 71,5 / 0,0 / 0,00% )
fguler ( 85,0 / 85,0 / 0,0 / 0,00% )
kuzuzuzubambino ( 71,4 / 71,4 / 0,0 / 0,00% )
akrep33 ( 69,9 / 69,8 / 0,1 / 0,14% )
BeyazLilyum ( 68,9 / 68,5 / 0,4 / 0,58% )
hasretim34 ( 79,5 / 79,5 / 0,0 / 0,00% ) (Yeni üye)

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( 580,9 / 579,2 / 1,70 / 0,29% )

canım etap adı yanlış birde ilk kiloları paranteze alma ben gerekli düzeltmeleri yaptım sonuçlar okey bildirimi yaparmısın yapayımmı yaparsan bunu ala.s.

dimple bunlarda senin için canım
kızımın son halleri

ImageShack® - Gallery
ayy maşallahhhh
nan gülay mezun oldum deyip uğrama ak napıyom seni
şebnecm kusura bakma gerçekten kafamdan dumanlar çıkıyor çok işim var birde saat 2 olmuş hala bbildirim yapamadık birde bizim arkideşler mezunu yanlışı tam bitirdim öle sölediler bende deli oldum gelçi depeledim birazcık onları ama ::::))))))
birazcık mı milletin canını okumuşsun beee:mymeka:
kızını istemeye gelcez oğluma :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
cık nan aradan seninkinin yaşı tutmuyoo:mymeka:
juju nerde kayboldu bugün cuma diye ugramadı acaba liste bana kalır diye he betüşdelikafadulden

julimm nerdesinn kuşummmmmŞeniz

aşemmmmm :asigim:Şeniz kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şeymirmirmirmir

ne anladın bundan cnm:uhm:
seninle umarım doğru dürüst konuşmuşumdur çünkü uyuyodum ben uyku semesine pek konuşamam daha senin aradığın şimdi aklıma geldi :roflol:
şimdi kalktım çünkü :delphin:

petüşümden ne haber toparlandı mı :teselli:

cuma paylaşım alanında bunu buldum okumuşmuydunuz bilmiyorum amafisfisfis

Barçman kullanıcısından alıntı
kızlar yeni öğrendiğim harika zayıflama formülünü sizinle paylaşayım 9 bardak suya dörde kesilmiş iki soğanı koyun iyice kaynatın soğuyunca içine yarım limonu sıkın ve bunu soğuk olarak gün içinde tüketin hergün yenisini hazırlayın acayip kilo verdiriyor bu kıyağımıda unutmayın

kullanna arkadaşı 1 ayda 8 kilo vermiş kendiside başlamış barçman ablamızkaydirigubbakcemile2

Back