teyzoşları diz geldik :CüvCüv:
bebişimizin kesesini gördük
doktor teyzesi cok sağlıklı cok güzel bir yerde olusmus dedi
15 gün sonra kalp atısını duyucaz
şimdilik nerde yaşadığını gördük
hastaneden nasıl cıktık arabaya nasıl bindik bilmiyoruz
sadece kocemle gözgöze gelmemeye calısıyoruz
gelsek ağlıcaz sevinçte kaydirigubbakcemile3
hala şoku atlatamadım ben
ben geldim yine
bakın dün akşam bana arkadaşım bir mail dinlettirdi sizlerle paylaşmak istedim
arama motoruna ozan konak evraka aldatılan kadının intikamı yazın ve dinleyin ben çok güldüm ve kadının zekasına şapka çıkardım:roflol:
kızlar yarın bende yıkum kilom 77.
bide yarın benim doğumgünümmmmmkaydirigubbakcemile3
doğum günün kutlu olsun yarışçıma.s. zeytinim şimdi yazını gördüm haklısın canım bende aynı şeyleri düşünüyorum ama bu takım değiştirmek yada ayrılmak çözüm değil sanırım kaydirigubbakcemile bizim sorunumuz aynı kiminin metobolizma sorunu var kiminin sağlık bizimse tek sorunumuz tembellik :mymeka: ikimizde stedikmi istediğimiz kiloyu verebiliyoruz ama istemeyince takım yada kaptan napsın bu işe benimde canım çok sıkılıyor hele yaz ayları geldiğinde daha bi kötü oluyorum. bak ben ne düşündüm istersen bir 15 gün birlikte otokontrol yapalım sadece yapcam demekle deil söz ve yeminde edelim ve 15 gün odaklanalım kaydirigubbakcemile5 15 gün sonrası sonuç aynıysa sonra senin düşündüğün yollara bakalım ne dersin ama bu kilo bildirim sonrası psikolojiyle değil 15 gün her gün aynı psikolojiyle hareket edicez ne dersin. önce sorunları masya yatıralım benim en büyük sorunum üşendiğim için yeşil çay, beşi biyerde yapmamak hatta kalkıp su bile alıp içmek zor geliyor :mymeka: sabahları yürümektense 15 dakika daha uyuyup geç çıkıp dolmuşla gitmek anlıcam metabolizmada sorun yok sorun benim bi yerlerimi kaldıramamakta:mymeka: ne dersin kabul edersen günlük yapacaklarımızı su spor bitkisel çaylar spor ve uygun yollu 6 öğün listesi ama yemek adları yazmadan çünkü onları pişirebileceğiz diye bişey söz konusu değil yazıp hazırlayıp 15 gün geçirmek ve sonucu görmek sengözlerimebaksanab cevap bekliyorum bu takımda isteyince en hızlı kilo veren kişilerden briyiz ama biz istemiyoruz :mymeka:
tamam canım benden de söz ve yemin kaydirigubbakcemile5 ama sadece kalorisi yüksek şeylerden uzak durmak değil bol su yeşilçay yürüyüş spor bol sebze ve meyve pazara çıkıp bişeyler alıcam meyve sebze sık az ve kalorisiz meyve sebze ağırlıklı ekmek pilav makarna ve hamur iş yokkkkkkkk:lepi: 15 gün kendimi geçtim sana verdiğim sözü unutmucam zeytinim
tmm betüşüm bak sen 55 olucan bende 75 ok mu cnm vaz geçmek yokkaydirigubbakcemile2
tmm betüşüm bak sen 55 olucan bende 75 ok mu cnm vaz geçmek yokkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?