Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nan burnumdan soluyom zaten git başımdan 4. takımın son 4 sayfasını okursan anlarsın neden alttan alttan baktığıma

4. takım adına teşekkür etmeye geldim kusura bakma ben yardımcı olayım demiştim ama oğlan saolsun duman etti beni o arada sen halletmişsin
valla sen olmasaydın bizim halimiz haraptı alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

4. takım adına teşekkür etmeye geldim kusura bakma ben yardımcı olayım demiştim ama oğlan saolsun duman etti beni o arada sen halletmişsin
valla sen olmasaydın bizim halimiz haraptı alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

önemli değil canım tek sorunum soru soruyorum cevap alamıyorum tüm topiğide okuyacak vaktim yok kim ne yazmış kaç yazmış ayrılıyor en azından biri cevap verse akrepe ve sana teşekkür ederimŞeniz

günaydın benneyaptımki

nerdesiniz nan dünden beri bi arpa boyu yol alamamışızz :mymeka:

petüşüm dünkü yidiklerimm cokacimcoook
sabah :biber kavurması 2 dilim ekmek 3 zeytin
ara:bi kase çilek(fena sardım bu aralar hamile gibi durmadan canım istiyookaydirigubbakcemile3)
öğle:bakla yicektim ama kayınvalideme gideceğim için yemedim oraya gittim lahanalı bulgur pilavı pişirmiş tadı nasıl diye baktım 2 kaşık ondan yedim aslında tam bi diyet yemeği olmuşkaydirigubbakcemile
ara:gene çilek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
akşam:3 kaşık etsiz kuru fasülye 2 kaşık salata yarım kase cacık
ara:gene ve gene çilek kaydirigubbakcemile3
bol bol su içtim yarım saat yürüdüm alkisalkisalkis alkisalkisalkis
hafta sonunun hesabını bilahere alıcam petüş ona göre kaydirigubbakcemile

yarışçım nice yıllaraŞenizpetüşle seytin görelim bakalım ne kadar marifetlisinizCADIARZU ya bende artık bunaldım biliyomusunuz o kadar çaba sarfedip kilo verememektenbenneyaptımki hafta sonu hiç dikkat etmedim hem de hiç:1closedeyes:geçtiğimiz haftaya kadar hep dikkat ettim sonuç ne oldu sıfır:delphin:bende bu haftasonu canım ne istiyosa yedim:roflol:

Back