- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
hiçbişiiii loo hiçbişii anlamadımm kii :roflol: :roflol: delikafaduldenhıhhh kaşınıoonn muuuu nann senn dimlee cadusuuu :mymeka:
çabuuukk onu okuuu ne anadığını yass bakimmm burayaa yoksaaa
:tomato:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiçbişiiii loo hiçbişii anlamadımm kii :roflol: :roflol: delikafaduldenhıhhh kaşınıoonn muuuu nann senn dimlee cadusuuu :mymeka:
çabuuukk onu okuuu ne anadığını yass bakimmm burayaa yoksaaa
:tomato:
hımm tamam cnm :1hug: da ne işiydi ki sizinki böle trafik haftasıylan ne ilginiz var :uhm:
trafik kollarım benim çalışın çalışın:roflol: şirin geçmişi okuudum san yazmak için geri döndüm ama sanırım çok geç sen kimbilir kaçıncı uykuna daldın canım bir ara bende senin gibiydim yarasa oldm resmen gündüz uyuyup gece oturuyordum düzene otuturabilmen için aslında şimdi yatmaman gerekiyordu akşama kadar bi şekilde sabretsen akşam erkenden yatardın sabahta erkenden kalkardın ama bir gündüzü uykusuz geçirmen gerek yoksa inan alışamazsın bende aylarca çektim bunu sen şimdi akşama kadar uyucaksın akşam olunca da şam şeytanı gibi dolanacan sabaha kadar bütün gün uyuduğun için haliyle gece uyuyamıcan sabaha karşı uyumaya başlıcan yine öğleden sonra kalkacan ayrıca canım bu işe eşinde zamanla etki tepki verecek haklı olarak sende oda yıpranacaksınız artık düzene girme zamanın geldi ve geçti üstelik uyudukça uyuşuk olacan canın hiç bişey yapmak istemicek ne evi toplamak ne yemek yapmak ne eşinle ilgilenmek inan böyle devam ederse mutsuzlukların başlayacak ve katlanacak akşam en geç 1 de yatağa gir uyumasan bile kalkma ama sabha en geç 9 da kalak ve bütün gün oyalanacak bişey bul akşama kadar yatma bak uykusuzluktan geberip nasıl yatarsın 11 de sabahta erken kalkarsın tamammı dediklerimi bi dene :mymeka:
nan bi muamma oldu burada gelecesmi yarın gelmicesmi belli değilbenneyaptımki
lamam benim :roflol: :roflol:tüpürme smilsiÇok üzgünüm çoooklamayım ben:roflol:
nan petüş gel seni captan custo yapalım :roflol:
şu lama da kurtulsun :roflol: