slmm kızlarr
angelcimm ballısı güsel mi ben emin olamadım normali 3 lirayken o 11 liraydı onun için almadımbenneyaptımki onun tadı güselse alıyım bariii
seytinimm balsızz olanı ballıya göre daha sert
ebet fiyatı biras tuslu ama napalımm mirmirmirmir
benimm ilk şişem cnmm ballıda mirmirmirmir
julimm benim bağırsaklarda hiç durmuyoo kaydirigubbakcemile3
e sende öle diyodun ne oldu şimdide öle oldu kafamçokkarıştı
faydalı bilgiler için saol angelcimmm Şeniz
ne bileyim zeytinim durdu bu ara yinee
ilaç içmekte istemiyorum tembelleştiriyo
aayakşam arkadasa gittim kilo almak için habire yiyo balık yağı alıyo ama kilo alamıyo
deli olcam ya :mymeka:
herkese günaydın yasakkelime:dance:
nan kızmayın geç yatıyorum ondan geç kalkıyorum ben
aşem hoşgeldin canım Şeniz
angelcim senin adına çok sevindim canım ya sen şimdi anenelere ne mamalar hazırlarsın dimi:sm_cool:
merhaba kızlar :1hug:
maşallah herkes kilo vermiş bu haftaherkesi tebrik ederim:lepi:
serserim canım çok geçmiş olsun,allah tez zamanda iyileşmek nasip etsin inş. :Saruboceq:
Şenizangelcım gözünaydın canım annenler geliyo oh ne güzel,bende çok iyiyim burda morel depolayıp dönücem denizliye :sm_cool:bi iyi haber daha aldım kocişim 1 hafta mazeret izni alıcak pazartesi akşam yanımda inşallah :teytey: :sm_cool: sırnaşık şey
julim sinirlenme canım al bi cigara birisinden iç
mirmirmirmirşirin ben de bgn 11 de kalktım ya bi güzel kahvaltı yaptım bi de patates kızartmaı yedimcokacimcoook ama o kadarcık olsun ama dimi
biz şimdi çarşıya çıkıcaz babamı masrafa sokucam biraz :ecrin_bebek:evlendim gittim adamcağız hala kurtulamadı benden :1rolleyes:
hadi görüşürüz kızlar :1hug: bişey istiyomusunuz nan çarşıdan kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?