Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slmm kızlarr
angelcimm ballısı güsel mi ben emin olamadım normali 3 lirayken o 11 liraydı onun için almadımbenneyaptımki onun tadı güselse alıyım bariii

seytinimm balsızz olanı ballıya göre daha sert
ebet fiyatı biras tuslu ama napalımm mirmirmirmir
benimm ilk şişem cnmm ballıda mirmirmirmir

julimm benim bağırsaklarda hiç durmuyoo kaydirigubbakcemile3
e sende öle diyodun ne oldu şimdide öle oldu kafamçokkarıştı

cnmm bana da yaptı birass wc sendromu bağırsak çalışıo
ama wc :1no2:

faydalı bilgiler için saol angelcimmm Şeniz

reca ederimm canoo kaydirigubbakcemile5

ne bileyim zeytinim durdu bu ara yinee
ilaç içmekte istemiyorum tembelleştiriyo
aayakşam arkadasa gittim kilo almak için habire yiyo balık yağı alıyo ama kilo alamıyo
deli olcam ya :mymeka:

sen şu keten tohumuna başlıosunn alkisalkisalkis minik perimm kaydirigubbakcemile5
herkesinn önünde teşk. sunuyosun :lepi: 3 güne kalmazz bana oki dokii :1closedeyes:

herkese günaydın yasakkelime:dance:
nan kızmayın geç yatıyorum ondan geç kalkıyorum ben :utangac:

aşem hoşgeldin canım Şeniz
angelcim senin adına çok sevindim canım ya sen şimdi anenelere ne mamalar hazırlarsın dimi:sm_cool:

yok cnmm maleseff bişi hasırlıyamıcamm isin alamadım :sm_confused: :çok üzgünüm:

merhaba kızlar :1hug:
maşallah herkes kilo vermiş bu haftaherkesi tebrik ederim :nazar::lepi:
serserim canım çok geçmiş olsun,allah tez zamanda iyileşmek nasip etsin inş. :Saruboceq:
Şenizangelcım gözünaydın canım annenler geliyo oh ne güzel,bende çok iyiyim burda morel depolayıp dönücem denizliye :sm_cool:bi iyi haber daha aldım kocişim 1 hafta mazeret izni alıcak pazartesi akşam yanımda inşallah :teytey: :sm_cool: sırnaşık şey
julim sinirlenme canım al bi cigara birisinden iç :delphin:
mirmirmirmirşirin ben de bgn 11 de kalktım ya bi güzel kahvaltı yaptım bi de patates kızartmaı yedimcokacimcoook ama o kadarcık olsun ama dimi :utangac:
biz şimdi çarşıya çıkıcaz babamı masrafa sokucam biraz :ecrin_bebek:evlendim gittim adamcağız hala kurtulamadı benden :1rolleyes:
hadi görüşürüz kızlar :1hug: bişey istiyomusunuz nan çarşıdan kaydirigubbakcemile5

ebet cnmm çok güsel olcakk iş kolik kocamm yüsündenn bütün planlar suya düşmüştüü 23 nisanı falan evde geçirdik nese ki annemler imdadıma yetişti a.s

4. TAKIM * *100.etap * *
Esmeralda ( 67,80 / 66,7 / 1,10 / % 1,62 )
toplight ( 66,6 / 66,0 / 0,6 / %0,90)
nurcanogretmen ( 73,00 /70/3,00/%4,11)
sebnemselayfurkan ( 69,70 /70,5/-0,8 / %-1,15)
fguler ( 84,10 / 84,10 / 0 /%00 )
kuzuzuzubambino ( 70,50 / 71,4/ -0,9 / %-1,28)
simiryna ( 73.0 / 71.2 / 1.8 / %2.47 )
yellowdaisy ( 71,2/70,10/1,1/ %1,54 )
akrep 33 (71,00 /70,5 / 0,5 / %0,70 )
BeyazLilyum ( 69,7 /68,9/0,80/ % 1,15)

4. TAKIM TOPLAM KıLO (716,9/709,7/7,2/ %1,00)

KIZLAR ONAY BEKLıYORUZ..

kk da temislik yaptım biraz birazda burda işim vardı ancak gelebildim nan:delphin:bi fasıl sabah öptüm kısları bi fasılda şimdi öpemdelikafaduldenalmiş Allah seni netmeye adamı batırcan nan:roflol:open hayal petüş üçlüsü sohbet edin siz ben yokken möhim değel:dilcikar:

ayy koca sirkette bi imalat kaldı bide ben :mymeka: kafayı yicem birazdan
bi an evvel gitmek istiyom
kaynanamda yemek yapamaamıs :mymeka:
bu akşamlıkta bendensiz sonra herkeşler baksın işine didim kaydirigubbakcemile3

kadın yemeği nerdek yapcak zalak juli evinde mutfak mı var(su an yapılıyoda)
benim evde yapsam kıyameti koparıyom
ee kadın gidip yapmıyo
bu sefer yapmıyo die kzııyom
ooooooooof cok sinirliyim
dur en iyisi herife satasayım :mymeka:

muhaha almişe mesaj var buradaki bir arkadaştan:roflol:almiş nevzat abim fındık istiyor:roflol::roflol:dedi ki öyle hava atması değil o aynen bunu söle dedi getirsin görelim dedialkisalkisalkistelefon et dedi ben gerek yok ben buradan sölerim dedim baktım msn açık değil buraya yazim dedim:roflol:

Back