Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ne bileyim zeytinim durdu bu ara yinee
ilaç içmekte istemiyorum tembelleştiriyo
aayakşam arkadasa gittim kilo almak için habire yiyo balık yağı alıyo ama kilo alamıyo
deli olcam ya :mymeka:

oy oy oy söle bendeki fazlalıkları verme ben ona insn bölelerinii görünce deli oluyo yaaaaaaaaa:mymeka:

merhaba kızlar :1hug:
maşallah herkes kilo vermiş bu haftaherkesi tebrik ederim :nazar::lepi:
serserim canım çok geçmiş olsun,allah tez zamanda iyileşmek nasip etsin inş. :Saruboceq:
Şenizangelcım gözünaydın canım annenler geliyo oh ne güzel,bende çok iyiyim burda morel depolayıp dönücem denizliye :sm_cool:bi iyi haber daha aldım kocişim 1 hafta mazeret izni alıcak pazartesi akşam yanımda inşallah :teytey: :sm_cool: sırnaşık şey
julim sinirlenme canım al bi cigara birisinden iç :delphin:
mirmirmirmirşirin ben de bgn 11 de kalktım ya bi güzel kahvaltı yaptım bi de patates kızartmaı yedimcokacimcoook ama o kadarcık olsun ama dimi :utangac:
biz şimdi çarşıya çıkıcaz babamı masrafa sokucam biraz :ecrin_bebek:evlendim gittim adamcağız hala kurtulamadı benden :1rolleyes:
hadi görüşürüz kızlar :1hug: bişey istiyomusunuz nan çarşıdan kaydirigubbakcemile5

hayırlı cumalar fıstıklar ....
ohhh kilolarda verilimş ama ne yazıkki betüşü yine memnun edemediniz kısım ayy gayret etde daha fazla ver .....
ayşecim allah bir daha göstermesin cnm ...geçmiş olsun ...
ya bir haftadır bendede bir tatlı isteği var dayanamıyorum yemek sonrası yiyorum şimdilik bişey yok ama inş bir etkisini görmem ....
betüşüm senlede hiç konuşmamdık özlemişsindie beni :roflol: :roflol::roflol:

almişim hiç bişey istemiyoruz canım sen anacuınla babacınla mutlu ol bizede mutluluk getir canım:sm_cool: open cım evet hiç görüşemedik çok ne kadar özledim bilemezsin :roflol::roflol::roflol: şirin msn i açsana bi dakka bişey dicem sanandaşakkıdı hatta juli sende

Back