Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

seytin hafta sonu ruh halin gene karışmış anlaşılan nen var kuzum

jujum süper gidiyosun nan bu azmi takımdaykende gösterseydin ya:1ninca:

yarışçım geçmiş olsuna.s.dün dergilerimden birinde okudum benim çocuklarda hasta da:çok üzgünüm:2 kaşık bal 1 kaşık tereyağı bir çay kaşığı karabiber cezvede ısıttım içirdim birer kaşık benneyaptımkinezle grip soğuk algınlığına iyi gelir yazıyordufisfisfis

nan sirserim bu aralar içimde cok fazla istek var
özellikle spor konusunda
keske herp zamanım ve mekanım olsada yürüsem etsem
ama bizim oda pek yürüyecek yer yok
ablam sahile yakında orda sahilde yürüyoz
önümüzdeki hafta sonu yine yürüyecez 23 nisan geldi zaten cumada tatil yaparlar ohh mis gibi 4 gün tatil sositososito

heyyyyyttt ben geldim
noluyonuz ülemmmm oklavalar tokatlar gözyaşları havada uçuşuyor
güzel ve spor dolu bir hafta dilerim herkeseee
hadi bakem bir kii başlayın spora olurmu ohhh yandann oynayabilirsinizde tabiii

teşekkürler tatlımm Şeniz

yalnız benim mezuniyet kilom 59,3 olarak gözüküyor :çok üzgünüm:

bu arada arkadaşlar :1rolleyes:;
böyle neşeli ve zevkli bir şekilde kilo vermeme vesile olduğunuz için, desteğiniz için, herşey için.. hepinize teker teker çokk teşekkür ederimm a.s. :1hug: :sm_cool: kaydirigubbakcemile5
sizi çokk seviyorumm ben :asigim:

slm arkadaşlar nasılsınız hepinize iyi bir hafta diliyorum umarım iyi bir hafta sonu geçmiştir benm pek öle olmadı geçmişi okuyamadı biraz işim var biraz sonra buradayım haftaya yine yoğun başladım serserim msn den söylediği için derdini ordan öğrendim birazdan hepinizin geçmişini okucam aşem üzülme herşeyin çaresi var dedim ya ölümün yok ::(( inan üzüldüm ama birde dediklerimi düşün benim bu hafta sonumda çok yoğundu geçen hafta kayınvalidemler cümbür cemaat hiç dinlenememiştim cumartesi gece yatıyorum oğluşuda anneme bırakmıştık kocişe didimki yarın öğlene kadar yatıcam çok büyük konuşmuşum sabah 8 olmadan tel çald eşimin dayısını kaybettik ::((((((( kimsesi olmadığı için yani varda yok evlatlarıyla görüşmüyor herşeye eşim ben görümcem yani ablam ve eniştem koşurduk biraz yorgunluk biraz üzüntü stres hele morgdan çıkarması falan çok kötüydü insanın içi parçalanıyor cenaze işlemleri falan haliylede yanlız olduğu için anneanne ve benim evi açtık ben anneanneden kortum 102 yaşında birde ananemiz var ama o bizden daha dirençliydi biraz yoruldum ama helal olsun hepimizin başına gelecek sadece kayın valideme biraz kızdım abisi ölmüş suya sabuna dokunmadı birde sabah evden gelirken mavi farını sürüp gelmiş akşama kadar o farla gezdi cenaze yanındayız zorla başını örttü deli oldum ya abin ölmüş ben geliniyken utandım farlarını sil diyecektim hekes ptlıcak yer arıyordu seslenmedim, baş ağrılarımda geçmedi dün 4 tane ağrı kesici aldım nafile acaba migrenmi var şüpheleniyorum doktora gittim sabahta 5 tüp kan aldılar bakalım yarın öğleden sonra belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…