Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yaa farkındayımm jullimm yaa :1no2:
ama benimm kcişş ne var ne yok dolduruyor evemirmirmirmir
yediği falanda yokk bende görünce dayanamıyorummsenağlama
geçen gün markette kızdımm :kızgın:
ben yiycemm falan yapıoo :kızgın:
her akşamm resmenn işkence edioo bana yok dondurma yok çikilotaasenağlama
kızlarr nolurr bana yardımm edinn tutamıyam gendimii senağlama
sonrada fiçdann asabıı senağlama

nası kendini tutamıyon nan :mymeka:
bizde de kolalar cips ler doludur ama bir tane atmam ağzıma
bazen cocam sokusturuyo ağzıma ama
o kadar
yada cikolata yerse bir ısırım ondan yeter bana
sen de iradene sahip cık
gelmiyim oraya :mymeka:

tamam kızlar angel bu dayaktan sonra kaçamak maçamak yapmaz :roflol:

sirseri bazen düşünüyom acaba sık bırak daha cok genişletirmi diye :uhm:
yoksam kuruntumu yapıyom

herkese merhaba
biz şu aralar hastanede koşturup duruyoruz ,
o yüzden pek giremiyorum :1no2:
önce eşim için sonrada eşimin abisi için dün ameliyet oldu ugraşıp duruyoruz ailecek
evimde dğildim 1 haftadır zaten
çok özledim sizi ŞenizŞeniz

julim bak ne de güsel demişsin k-u-r-u-n-t-u diyeyerimsenibencanım kalçanı küçülteceksen yere sırt üstü uzan ayaklarını omuz genişliğinde aç ve popoyu yukarı kaldır bekle 10 sn sonraki sette tam yere değmeden indir kaldır yukurı aşağı bir de ellerini ve ayaklarını yere koy yani kedi yada köpek gibi:roflol:bcağını at geri yukarı 10 ar tane sağla sol bacakla yapyerimsenibenve basenler için bi şey öğrendim hani yere yatıp yaptığımız klasik hareket var ya onu vücut dümdüz yapacakmışız yamulmak eğrilmek yok anlıyacağınız ...Eğer o şekilde yaparsak incelirmişis:1rolleyes:

Son düzenleme:

sirseri bazen düşünüyom acaba sık bırak daha cok genişletirmi diye :uhm:
yoksam kuruntumu yapıyom

bak ne de güsel demişsin k-u-r-u-n-t-u diyeyerimsenibencanım kalçanı küçülteceksen yere sırt üstü uzan ayaklarını omuz genişliğinde aç ve popoyu yukarı kaldır bekle 10 sn sonraki sette tam yere değmeden indir kaldır yukurı aşağı bir de ellerini ve ayaklarını yere koy yani kedi yada köpek gibi:roflol:bcağını at geri yukarı 10 ar tane sağla sol bacakla yapyerimsenibenve basenler için bi şey öğrendim hani yere yatıp yaptığımız klasik hareket var ya onu vücut dümdüz yapacakmışız yamulmak eğrilmek yok anlıyacağınız ...Eğer o şekilde yaparsak incelirmişis:1rolleyes:

bunu kime yazdın sen canımşutarafagitti

Back