Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

beldenn aşa vuruyonn demiii hain julii :1closedeyes:
bikeremm senin toto 1 ay önce 102 iydii yemezlerrr kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü
aslann gülo ne varsa sende varr Şeniz
nan aşee sargı bezii oksijen suyu neyin getirr heç bizim halimizi sorduğun yohh kaydirigubbakcemile

nan biz toto yarısmasını yapalı bi ay oldumu
ee ben akşama ölceyim geneedelikafadulden
yarında gözüne gözüne sokayım

kızlar cok güzel masa bası egzersizleri buldum hihoyyyt
şimdi durup durup onları yapıyom
ama biri beni yakalarsa kesun deli der :roflol:

Kızlar kendimi sıkmıyorum artık kaydirigubbakcemile3yahu ben strese girdikçe kısır döngü devam ediyolaelaelaelaelaeyani saldım çayıra mevlam kayıra :roflol:ilaç 1 kutu daha var bitsin o zaman sıkıcam totomu :icecream:bu durumda sıksamda yırtınsamda tartı değişmiyo:1closedeyes:

hee böyle işte sirserim kaydirigubbakcemile5
sen kafana taktıkça daha zorlasıyo
nan sirseri sana bişi sorem

hani bu popoyu sık bırak varya
bende tik oldu galiba
hep yapıyom
yerimde hop hop hop CADIARZU kalırmıyım böylekafamçokkarıştı

:teselli:
sabahh: 1 pakett eti purçağın yarısı
ara : kalan yarısıı
öğlenn: yarım kepçe şehriye çorpaa,2 kaşık pilav üstü nohut salata
akşamıı yazmimm yaa : balık+ salata, 1 eti puff 1 çokonatt,1 hariboo :mymeka:

off offf naapcamm ya akşamları dayanamıyorumm

ay juliii öldürdün gene beni:roflol:bende karnım için yapıyorum aynısını:1rolleyes:nolcak ki kim görecekyerimsenibensen sıktıkça metabolizmanı ve oradaki kasları harekete geçiriyosun buda iyi bi şey:1rolleyes:ya ben bugün kendi pc de değilim klavye f ve ben 2 saatte yazabiliyorum:roflol: bu arada dün akşam börek yedim amaaa neli bi sorun bakim hele:roflol:hadi sor sor .....:roflol:ablam aradı hadi gel diye börek yapmış elektrkli saçta ama benim yediklerim kepekliydi:utangac:ve süper bi lezzetticokacimcoookablama didim ki bundan sonra benim yediklerim lütfen böle ossun:kahve:emredersiniz didi:roflol:

:1shok: :1shok: angel sen diyette olduğuna eminmisin :1shok:
:mymeka: bari birini ye tısım ne o 3 tane

yaa farkındayımm jullimm yaa :1no2:
ama benimm kcişş ne var ne yok dolduruyor evemirmirmirmir
yediği falanda yokk bende görünce dayanamıyorummsenağlama
geçen gün markette kızdımm :kızgın:
ben yiycemm falan yapıoo :kızgın:
her akşamm resmenn işkence edioo bana yok dondurma yok çikilotaasenağlama
kızlarr nolurr bana yardımm edinn tutamıyam gendimii senağlama
sonrada fiçdann asabıı senağlama

angellllllllllll:1shok::1shok::1shok:yuh yani:mymeka:1 tane anlarızda art arda 3 şey yenirmi:mymeka:kısım alma eve abur cubur çoluk çocukta yok nasılsa :tomato:bizim evde 2 çocuğa göre alınır herşey eğer 3. ve 4. çocuklar isterse:roflol: ya bitter ya da 2 tanecik piko alınır:delphin:o bitterde 1 haftada 4 kişi tarafından yenir:lepi:canın çok tatalı isterse 1 parça bitter ye başkada bi şey sokma evekaydirigubbakcemile

Back