ay nebileyim nan ablalarını senin şecerenimi tutyom ama sonuçta eşinin annesi olarak bak sen nasıl eşin annene laf derse üzülürsün oda öyle üzülür gerçi bizde tam tersi:roflol: eşim ailesine söylenip durur bende kızarım sonra birbirimizi yeriz onları savunuyom diye:roflol:
nan kendimi daragacında sandım bi an için
aşem hakim betüşş karşı tarafın avukatı :roflol::roflol:
hey kaptan herkes yine yediklerini gümbürtüye götürüyor valla bak demedi deme:jeyyar:
bi betüş çıkardıklarını yazmış o kadar gerçi oda çikolata dışında ne çıkardı bilmiyos amakaydirigubbakcemile3
bk çok mirak edeyosan sayem istersen:jeyyar::roflol: ben hepsini gördüm hatta bazılarını parçalamadan yutmuşum öylecene çıktı nasıl yediysem artık :roflol::roflol::roflol:
hay senin misafirlerine başlıcam şimdi :mymeka: 10 sayfa oldu senin misafirlerin sayesinde tellerini verde arıyem bi daha şirinime habersiz yemeğe gitmeyin yoksam gelir yolarım sizi derim olurmu:roflol: :roflol: :roflol:nan betüşş sana bi kafa atcam şimdi burdanŞeniz
dün gelenler çaya bekleyipte yemege gelenler eşimin amcası ve ailesi
daha önce ben düşük yaptıktan sonra ilkerimde kaldımya ü
ozaman ablama yemege gelenler annesi halası yengesi görümcen halasının gelini
anladınmı canım
ben anlatamıyorum galiba yada ya bende bi sorun varklava:
almiş sürdükten sonra o hooooppp incelme ne kadar sürede oluyordu :jeyyar: :roflol: sırnaşık şey hemenmi yoksam başka birinimi koyuyolardı sırnaşık şeyşirincim haklısın kuşum :teselli:
habersiz insan yemeğe gelir mi nan :bbo:
ben öle bi durum olunca strese girerim elim ayağıma dolaşır :bbo:
hayal hakkında hayırlısı olsun canım yerimseniben
şu bahsettiğin krem geçen günler sitede reklamı vardı o değil mi ya
hani kadın sürüyodu hoooop inceliyodu :roflol: :roflol:
zeytinim sen ne bekliyon iki gözüm :roflol: ben herkes gelsin diye dedim :roflol:
almiş sürdükten sonra o hooooppp incelme ne kadar sürede oluyordu :jeyyar: :roflol: sırnaşık şey hemenmi yoksam başka birinimi koyuyolardı sırnaşık şey
:roflol:ay hakim konuşuyo burda sessizlik lütfen:roflol:şirin nan ben de kaynanalar sandım yemeğe gelenleri:roflol:ay şu misafir olayını bencede kapatalım 20 sayfa olcak nerdeysekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?