güzel bi yorum diye düşünüyodumm amaaaheeee bak bi konuyu atlamış prof :roflol: yani bilmiyodum kaynananlar ablana geldiklerinde el gibi düşünmüştüm ama kusura bakma şirincim oda gelinleriymiş :mymeka: tabiki ondada rahat rahat yemek yicekler sen nasıl gelinleriysen oda öyle :mymeka: ayrıca eşine ablama geldiklerindede yemeğe gelmişlerdi derken iyi eşin sanana dönüp sanane onlarında annesi dememiş o zaman çok üzülürdün senin abla olarak bakma olaya kocanın nasıl annesiyse ablanın kocasınında annesi canım yani oraya ziyarete geldiklerindede yemek yemeleri çok normal 2 gelin bir aradayken gelmişler işte biraz kendi açından değil normal açıdan düşün canım sonuçta senin kaynanan olmasaydı o gün ablana gelseydi yine yemek yiyebilirdi çünkü onun kaynanası ve gelininin kardeşini ziyarete gelmiş olurdu sanırım söylediklerim hoşuna gitmicek ama gerçek bu canım habersiz gelmeleri konusunda diyeceğim bişey yok ama olabilir yani kızsakta senin annnen ansızın gelse nasıl mutlu olursan yada sorun yapmazsan oda kocanın annesi
ebeni var yaa ebeniiizeytinim sen ne bekliyon iki gözüm :roflol: ben herkes gelsin diye dedim :roflol:
pettüşşşşşşşşşş çok iğrençsin :mymeka:bk çok mirak edeyosan sayem istersen:jeyyar::roflol: ben hepsini gördüm hatta bazılarını parçalamadan yutmuşum öylecene çıktı nasıl yediysem artık :roflol::roflol::roflol:
seytin bunu görünce eminim senin msn den hatırını sorra :jeyyar::roflol::roflol::roflol:
küstümmmmm senağlamasenağlama
şirinin misafirler gideli 3 gün oldu hala konusu sürüyooooooooooooo kaydirigubbakcemile3
hadi nannnn daha dünkü olayy bak kızdırmayın kafamı uzatırın konuyuu:mymeka:
in cin top oynuyor buralarda
jully buraya gell kıı
çok renkli benim iş yerii
azıtan burdaa delikafadulden
hayalciikkk beklerizz kuzumm
nan bugün dimplenin sesi çıkmadıı
ösledimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?