• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yarıscı sanki bu resmi daha önce gördüm gibi :uhm: hayal mi görüyom yoksa
cok tatlısın canım eminim şimdide öylesin :1hug:

sağol canım o senin güzelliğin doğrudur görmüşsündür kk daki albümede koydum.

ben iş yerinden yazdığım için burdaki pc de fazla resmim yok akşam aktaracaktım ama unuttum.bende görmeyenler için bunu koyayım dedim.ben burdaki kilomu bile beğenmez hep bununda 5 kilo altına inmek isterdim nerden bilirdimki bir zamanlar bu kiloya inmek için çabalayacağımı ahhhhhhh ahhhhhhhkafamçokkarıştı

yarışçım burda süpersinkaydirigubbakcemile5yavaş yavaş o haline döneceksin üzülmeŞenizben albümden görmüştüm senin şimdiki halini abartma istersen o kadar da değil:mymeka:

canım sağol

aslında sporla toparlanmaya başladım ama şu an o kiloma dönmem için daha 15 kilo vermem lazım.haftasonu sizin için bir boy resim çekileyim pazartesi koyarım bakalım zayıflamışmıyım siz söylersiniz artık.tabi tavan kilolu resmimide koyarım.kaydirigubbakcemile3

ohaaa nan bune böle 21 sf geyik yapmışsınızz okuyana kadar cnm çıktı :mymeka:
heh çok güzel bi konuya barmak basmışsın almişim:roflol: bütün gün o gün senin bu gün benim geziyo gün olmayıncada nette fink atıyo sonrada gelmiş cocam iş yapsın diy
nan benim günüm münüm yok atma bi kere girdim oda bitti:dilcikar:
aşe al nan son halim hıh :)...

he almişim çok şükür o olmasa zaten yuvarlak çöp varili gibi gezcem ortada bide şu karnım gitse oy:)...
yavrim boy kaç sende :delphin:
işte geldiii :jeyyar: :asigim:
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
(bu kadar göz banyosu yeter :roflol:)
senağlama senağlama
almiş le serseri :)
yaaaaaaaaaaaa
:roflol: :roflol: yarın zeytine ballandıra ballandıra anlatcem
catlatcem onu orta yerinden :jeyyar: zuhahaha :roflol: :roflol: :roflol:
yaaa çatladım valla insan bi çaldırı vermez mi:dilcikar:
he geliyim bakiimm:dilcikar:
ceza olarak hepinize eksi rep vericem :kızgın:

seytin ortadan 2 ye ayrılcak desenize yarına:roflol:
benneyaptımki :kızgın: :dilcikar: :1closedeyes:
haklısın angelcim konu geyik olunca biz hep burdayız ya kızlar niye amazonlarda devam etmedikki biz
siz yazın yazınn püsküt hepinizin ebesinin cebisini doldurcekk:roflol:
son gülen iyi güler :1closedeyes:
herkeseeeee iyi akşamlarrr
ben bu kaynana balık yemeğe gitcem :lepi:
ev de yapmıyorum kokuyoda kaydirigubbakcemile3
kuşum aynı fikirdeyiz seninle kaydirigubbakcemile3
bende evde pişirmem pek kaydirigubbakcemile3
zeytiiiiiin hiç diğer sayfaları karıstırmaa
resimler silindi :roflol: :roflol:
dün biz bayram yaptık
sen nerdeydin bakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim kaydirigubbakcemile3
misafirim vardı la yoksa burda olmaz mıydım ama aşeyle almişi gördüm fıstık gibi ikiside:nazar:

Son düzenleme:
sen de şanslısın kilonu göstertmiyosun yarışçım hihoyyytalbümde öleydikaydirigubbakcemile3ayrıca dün bi yazı okudum strese girdikçe kilo vermesi güçleşiyor:delphin:kısır döngü yani kilo veremiyorum diye sıkıldıkça ben gibi daha da çıkmaza giriyosun:bbo:unuttum:oklava: dün akşam dergilerimden bi yazı buldum onu size de yazıcam evden getireyim deyerimseniben40 öneri vardı 1 haftada yazarım ben size onları işe yarar şeyler var:1rolleyes:

Back