Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dimple kıs valla hiç fazlan yok gayet iiisin bence:1hug:

kaptan ve almiş siz niye hala kilo vercez diye uğraşıyonuz be görüntü gayet iiii ama sakın salmayın şaka şaka diyete devam:enbuyukkk:

bide ben danayı görseniz kesin diyeti bırakırsınız.:roflol:

hayal olmas ama ben bi seni göremedim ya
bana ne ya bende isteyem resi koy gene anam be
görüpte napcan 40 gün işin rast gitmez sonra:roflol::roflol::roflol:
hayır petüş hanım ogerçekten aşe
berber çektirdik bi kerem :mymeka:

iyide sana noluyo :mymeka: aşem hep güler her resmindede o güzel dişleri çıkar ben bişey dimedimki sana sadece :1shokldm tanıyamadım gerçekten başkası bu aşe dese inanmazdım

hayal gözlü, abetüş+, ALMILA74+, dimplehawk, gülay_gülay+, JJuLiEtt+, kuzuzuzubambino+, open_sea+, serseri, yarisci+, şirin06

lan bakın etkime takımda kaç kişi var bu takım tarihinde bu ka kalabalık olmadı heç hıh lanhıh işte :roflol:

betüş evet ben takımı bırakıyom yeni bişiler lazım bana kısım senin burnundan getircem yeni takım açacam orada sana eziyet taktikleri geliştirip uygulicem :roflol:

he çeteye gelince hacı çok asılıyolar ya aman bıktım güzeliz tamamda bu ka asılınmaz cane:)))))))),

zuzum ben takımdan gitcem sizin üstünüzde gözüm bi kaç kişi özellikle biliyonuz siz kendinizi,
takıma gelsem gene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…