Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aşe bunun sen olduğundan eminmisin vücud çok ince suratta benzemiyo nan yoksam bu sefer gülmedinde o güzel dişlerin gözükmedi diyemi :roflol: hayal senin varya ..... annadın sen onu:mymeka:

hayır petüş hanım ogerçekten aşe
berber çektirdik bi kerem :mymeka:

dimple kıs valla hiç fazlan yok gayet iiisin bence:1hug:

kaptan ve almiş siz niye hala kilo vercez diye uğraşıyonuz be görüntü gayet iiii ama sakın salmayın şaka şaka diyete devam:enbuyukkk:

bide ben danayı görseniz kesin diyeti bırakırsınız.:roflol:

hayal olmas ama ben bi seni göremedim ya
bana ne ya bende isteyem resi koy gene anam be
görüpte napcan 40 gün işin rast gitmez sonra:roflol::roflol::roflol:
hayır petüş hanım ogerçekten aşe
berber çektirdik bi kerem :mymeka:

iyide sana noluyo :mymeka: aşem hep güler her resmindede o güzel dişleri çıkar ben bişey dimedimki sana sadece :1shokldm tanıyamadım gerçekten başkası bu aşe dese inanmazdım

[anam hangisi sensin be ben daha önce seni hiç görmedimki

Son düzenleme:
hayal gözlü, abetüş+, ALMILA74+, dimplehawk, gülay_gülay+, JJuLiEtt+, kuzuzuzubambino+, open_sea+, serseri, yarisci+, şirin06

lan bakın etkime takımda kaç kişi var bu takım tarihinde bu ka kalabalık olmadı heç hıh lanhıh işte :roflol:

betüş evet ben takımı bırakıyom yeni bişiler lazım bana kısım senin burnundan getircem yeni takım açacam orada sana eziyet taktikleri geliştirip uygulicem :roflol:

he çeteye gelince hacı çok asılıyolar ya aman bıktım güzeliz tamamda bu ka asılınmaz cane:)))))))),

zuzum ben takımdan gitcem sizin üstünüzde gözüm bi kaç kişi özellikle biliyonuz siz kendinizi,
takıma gelsem gene...

ayyy iki fıstık gördüm sanki bakıyım aaaaaaaaaaa valla iki tane fıstık süpersiniz kıslar .....

Son düzenleme:
heeee gerçekten bu kilodayım kuzular :) ondan pek fazla sarmıyorum diyete herkes aa sen o kiloda değğilsindir deyince gaza geliyom :)

Son düzenleme:
almiş maşaallah gayet iyisin tahmin ettiğim gibi :lepi:
serserim sende hiç abarttığın kadar değilsin.. şutarafagitti
biraz belden yukarsını incaltsen tamamdır.. :hooray: ee bunun içinde spor şart

serserim burdaki coğu kişiden zayıfmıssın gibi duruyoo :uhm:
acaba senin tartımı yanlıs :uhm:

aşe buraya aşe buraya :)))
hade alıntı yapanlar silin bakem edit yapın resimlere yeter bu ka ne giyidin çek görelim topiğine döndük,
burada ne kadar eridin çek görelim topiği oldu :))))...

hayal cadısı bi kere ben senin peşine gelmedim hıhhhhhh serserim çağırdı onun için geldim ....
valla baya bir çıtır duruyosunuz kıslar öyle abarı kilonuz yok maşllah tütütütütütü

teşekkür ederim kızlar Şeniz
burdakinden bi 2 kg daha azım şu anda
az kaldı hedefime yani kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…