• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

juli sende gel nan 1 haftadır sana bişey dicem diyemedim içimde patladı valla:roflol: :roflol: :roflol: bak çat diye çatlarım ama sende hazırlıklı ol hatta wc ye falan gitte gel sonra bi vukuat olmasınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu elma cayıda ne laaa :uhm:
bak bundan haberim yok kaydirigubbakcemile3
bu elma sirkesi iştah acarmı
hele bi diyin bana bakimm

sirserim sende bırak mu işleri yaw
iki lafın belini kırak

nan juju elma sirkesi iştah açar mı heç :mymeka:
senin iştahının maşallahı var da bahaneler üretiyosun gibime geliyo :roflol:

tünaydın herkeshepinizi kutluyorum 4, olmuşsunuz a.s.reyciğim seni 3, kutluyorum canım:nazar:
bu hafta herkes bomba gibi bakıyorum
bense maalesef kendimi çok tuhaf hissediyorum herhelde sınavlardan çıkınca rehavet bastı :oklava:
bende kahvem bitsin gidip kendime elma sirkesini yapayım heveslendirdiniz beni :dance:
bu arada çikilata krizi gelene etinin bir kutu içinde incecik çikolatası varya kıslar süper bişey ince uzun oldugu için göze çok geliyor ve bi tanesi 54 kalori sadece yerimseniben

kızlar bi kısmımız elma sirkesi bi kısmımız da elma çayı yapıyo galibakaydirigubbakcemile3yarışçım sen sirke mi çay mı içiyosun :uhm:jujum sen de olmasan kimse gelmeyecek nankaydirigubbakcemile seytinim buralardayım geldim bak:asigim:Şenizkuzum sen ne zaman girecen takıma ya hadi bu hafta başla sende şirinimde başladıdelikafaduldenya uff daha yazacaklarım vardı ama bir sürü fotokopi bekliyo benibenneyaptımki kızlar hepinizi çok seviyorum ve öpüyorumn belirtmek istedimŞenizŞenizŞeniz
az kaldı 1 hfta snra burdayım:lepi:

nan seytin mesaneye gelde gösterem sana klasik pazartesiyi:mymeka::oklava:kaydirigubbakcemile
geldimm
geldim
tıklıyom
hala görmüyon mu :uhm:
beni gören varmıııııııııııııııııııııııı

görüyodukda nere gittin nan:uhm:

sizi uyaracak şey az kaldı bekleyin:roflol:püsküt takım analizlerini yapınca gözünüz pörtler yerinden:delphin:valla ben bu hafta 1 saate yakın yapıyorum sporumu bu seferde eksilmessem tartıda kafamı duvarlara vurcam nankötükedihüsoişin ucunu salanların listesini yazıcam as sonra sengözlerimebaksanab

Başta serseri kaptan olmak üzere adını yazdığım şahıslardan bu hafta daha iyi sonuç bekliyorumkaydirigubbakcemile

1-petüş ( beşi bir yerdeyi hergün içiyosan yazacaksın buraya)kaydirigubbakcemile

2-dimple (2 -3 haftadır aynı yerindesin kuzum bu hafta kıpırdamayı denesen fena olmaskaydirigubbakcemile)

3-gülay ( kuzum seni de hareketsiz görüyorum lütfen bi gün yapıp bi gün bırakma) kaydirigubbakcemile

4- aşe( bu hafta hergün spor eksiksiz yapılacak ve buraya yazılacak)bu arada belimden çıkan fazlalıklar az da olsa erimişkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile

dikkat etmesi gerekenler..... 1 kişi....... yarışçı....canım sporunu bırakma faydasını göreceksinŞeniz

veeeeeeeeee alkışlanacaklara geldi sıra:teytey:

1- almiş... canım istikrarın sabrın ve sporunla birinciliği hakediyosun :hooray:a.s.

2-angel .....canım sen de iyi gidiyosun inşallah bozmassına.s.

bir de şirinim var.... şirin bu hafta senden de bi şiey görmessem almam takıma:roflol:

nan dimple öyle insallah maşallahla olmaz bu işler :mymeka:
hepiniz totonuzu kaldırın accuk :mymeka:
inş. dicez tabi nan :mymeka:
yarına çıkacağımız namalumm :sm_confused:
hihoyyytbekliyoruz dimplem hadi bakalım gazamız mübarek ola:içelim:
amin serserim hadi bakemm :içelim:
ama biliyon mu dün lisedeyken giydiğim bi etekimi giydimm :1rolleyes:
tam oldu çok güzell oldu yaa :asigim: başardım galibaa :hooray:

kızlar paylaşım alanında akrep 33 arkadaşımızın yazdıklarını okudum:çok üzgünüm:ve yer olmasa da takıma gelebileceğini onun acısınıda sevincinide paylaşabileceğimizi söyledim...yani derdini anlatabilirsin bize dedim sizden güç alarakŞenizbiliyorum ki birimizin derdi hepimizin derdi oluyor ve akrep gelise ona da yardımcı olacağımıza emindimsırnaşık şey

Back