• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yarışcım önce vücut sıkılaşıyokaydirigubbakcemile5tartıya geç yansıyabiliyo canını sıkma sen devam etyerimsenibenbir arkadaşıma spor hocası demişki yürüyüş bandı aldığı zaman yağlar önce birikir kilo almış gözükebilirsin hatta ama sonra vücut toparladığı yağları dışarı atar demiş ay anlatabildim mi ya-tatlicadiarzu- bugün moralim sıfırın altında benimde bir haftadır tek kaçamağım çikolata akşamları tek çeşit yiyorum ya da salata veya yoğurt ekmek yok pilav makarna yok hergün spor yaptım en az yaptığım 20 dk..ama şekil 1-a tık yok :delphin:hergün 3 bardak elmalı su da içiyorum bu nasıl vücuttur arkadaşlar ALLAH aşkına biri bana desin ya gr eksilmezmi insansenağlama

serserim kafaya taktıkça hiç veremiyorsun bunu öğrendim
kimbilir nesin sanki kafana takıyon :mymeka:
bahada herkes bu ara kilo almıssın diyor bilmiyorlar ki altımda kocaman korse var kaydirigubbakcemile3
lahana yağımda bitti
hafta sonu aliyim
yarın elma sirkesi ve bala baslıyom
bari metabolizma calıssın :roflol:

cok zayıf olsaydın daha kötüydü yaaa
bi kadına hiç yakısmıyooo
anlattım mı bilmiyom
gecen akşam arkadaslar geldi
karı bana dedi ki az ye patlıcan dedi :1shok: yaz geldi denize giremicen de dedi
kilomdan ve vucudumdan memnunum biraz avuca gelmeli dedim :dilcikar:

bu kız da 40 kilo cılız cırpı cocuk gibi duruyoo
haklısın zayıflayıpta napcan dedii böle daha iyi dedi ama baya bozulduu
nan kiminle dans ettiğini bilmiyo galiba kemik torbası :roflol:

Son düzenleme:
yarışcım önce vücut sıkılaşıyokaydirigubbakcemile5tartıya geç yansıyabiliyo canını sıkma sen devam etyerimsenibenbir arkadaşıma spor hocası demişki yürüyüş bandı aldığı zaman yağlar önce birikir kilo almış gözükebilirsin hatta ama sonra vücut toparladığı yağları dışarı atar demiş ay anlatabildim mi ya-tatlicadiarzu- bugün moralim sıfırın altında benimde bir haftadır tek kaçamağım çikolata akşamları tek çeşit yiyorum ya da salata veya yoğurt ekmek yok pilav makarna yok hergün spor yaptım en az yaptığım 20 dk..ama şekil 1-a tık yok :delphin:hergün 3 bardak elmalı su da içiyorum bu nasıl vücuttur arkadaşlar ALLAH aşkına biri bana desin ya gr eksilmezmi insansenağlama

serserim bak hem bana diyon hem sen moralini bozuyon:oklava:

canım senin kullanman gereken ilaçların var ve bu sebeple kilo vermen duracak alanlar bile var .şimdi bu dönemi moral bozmadan atlacağız belki hedefe ulaşmamız gecikecek ama olsun sonunda başaracağız.biliyorum ben daha öncede başarmıştım kolay değil ama hedefe ulaşınca keyifne diyecek yok.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

hem ben daha zayıflama tekniklerimi angela aktaracağım :roflol:
canım seneye görüşelim:1hug:ben anca ozman hedefte olurum:roflol:

serserim kafaya taktıkça hiç veremiyorsun bunu öğrendim
kimbilir nesin sanki kafana takıyon :mymeka:
bahada herkes bu ara kilo almıssın diyor bilmiyorlar ki altımda kocaman korse var kaydirigubbakcemile3
lahana yağımda bitti
hafta sonu aliyim
yarın elma sirkesi ve bala baslıyom
bari metabolizma calıssın :roflol:

cok zayıf olsaydın daha kötüydü yaaa
bi kadına hiç yakısmıyooo
anlattım mı bilmiyom
gecen akşam arkadaslar geldi
karı bana dedi ki az ye patlıcan dedi :1shok: yaz geldi denize giremicen de dedi
kilomdan ve vucudumdan memnunum biraz avuca gelmeli dedim :dilcikar:

bu kız da 40 kilo cılız cırpı cocuk gibi duruyoo
haklısın zayıflayıpta napcan dedii böle daha iyi dedi ama baya bozulduu
nan kiminle dans ettiğini bilmiyo galiba kemik torbası :roflol:

ohh iyi demişsin bişr gıcık oluyorum ki bi lokmalık insanlara.onalrın yüzünden çıta yükseliyor biz hep diyette oluyoz uyuzlar

kadın dedğin azıcık etli olmalı sana katılıyorum jujuma.s.

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm::çok üzgünüm:ay bugün çok kötüyüm ben yasenağlama o geçecek bu geçecek deyip avutuyorum kendimi :delphin:spor.... spor ....spor.... spor.... spor ....zayıflıyorum.... zayıflıyorum..... komutları yolladım beyne :1ninca:beni takarmı bilmiyorıum ama:roflol:

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm::çok üzgünüm:ay bugün çok kötüyüm ben yasenağlama o geçecek bu geçecek deyip avutuyorum kendimi :delphin:spor.... spor ....spor.... spor.... spor ....zayıflıyorum.... zayıflıyorum..... komutları yolladım beyne :1ninca:beni takarmı bilmiyorıum ama:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sirserii :mymeka:
noldu yine nan yoksa sanada biri bişi mi dedi
bende o karı bana öyle deyince bi kaç gün psikolojim bozulmustu
sonra eşimin ablası sen delimisin dedi :mymeka: o kendine baksın ıyy kup kuru ne kadar cirkin dedi :roflol: bi kendine bi sana baksın dedi moral verdi bana :roflol:

sende kafana takma depiklerim seni :mymeka:

günaydın kızlarrrrr kusura bakmayın geç geldim daha listeyi göremedim birazdan kopyalıcam kilom aynı 59 gelelim ölçülere 200 diyen arkadaşlar sizden daha az olduğunu sölemiştim:roflol: bel :80.5 göbek 86.5 basen 100.5 aslında geçen hafta daha inceydi bu hafta saldım biraz ama tekrar başladım yürüyüş ve spora buda 200 diyen arkadaşlara kapak olsun:dilcikar: :mymeka: juli sen kaçtın kardeş :roflol:

7.TAKIM 98. ETAP

serseri ( 64.0/64.0/0.0/0.00%)
gülay (71,5 )
ilkerim72 ( 69.0 Geri Dönmek Üzere Ayrıldı
almıla74 ( 53,0/52,5/0,5/%0,94)
Abetüş ( 59.00 /59.00 /0.0 / 0.0)
dimplehawk ( 59,0/59,3/-0,3/-%0,50) :çok üzgünüm:
3103rey ( 70,5 Geri Dönmek Üzere Ayrıldı
yarışçı ( 79,0/79,0/0,0/%0,0)
angels (63,5

TOPLAM KİLO

ya kızlar rey bildirim yapmış ama hesaplayalımmı :uhm:

7.TAKIM 98. ETAP

serseri ( 64.0/64.0/0.0/%0.00)
gülay (71,5 /71.5/0.0/%0.0)
ilkerim72 ( 69.0 Geri Dönmek Üzere Ayrıldı
almıla74 ( 53,0/52,5/0,5/%0,94)
Abetüş ( 59.00 /59.00 /0.0 / %0.0)
dimplehawk ( 59,0/59,3/-0,3/-%0,50)
3103rey ( 70,5 / 68/2,5/%3.55)
yarışçı ( 79,0/79,0/0,0/%0,0)
angels (63,5 / 62.8/0.7/%1.1)

TOPLAM KıLO

Son düzenleme:
tamam düzenlemeyi yapalım hemen :roflol:reycimle özel mesajla konuşmuştuk ama kilo vermiş çıkmasın dimi:roflol::roflol:

Serserim sen yapıyosan ben yapmıyorum ozaman cicim çıkmasın abi takımın gruru:roflol: julim hiç ses çıkmadı şu totoları yaz bakem benimkinide yazda görem kim neymiş :roflol::jeyyar:

Back