yarışçım bozma moralini ben resmini gördüm albümde sen kilonu göstertmiyon nan:asigim:her yıl kilo verme hızımız düşüyo malesef başarıcas kızım yılmak yokkaydirigubbakcemileŞenizşirinnnnnnnnnnnnnn oha diyorumm yediklerinekötükedihüsoher öğünde patatesmi yenir nanangellll sen neler götürdün bakim:mymeka:herkes yazsın yediklerini gün değerlendirmesi yapalım kaydirigubbakcemile
yarışçım 2,5 ayda 7 kilo çok iyi ya :lepi:
allahtan daha belanı mı istiyosun :1shok:
burdakilerin çoğu o kadar kilo verebilseler
dünyalar onların olur kaydirigubbakcemile5
bak mesela ben 2 haftada ancak yarım kilo verebiliyorum en fazla 1 kilo :bbo:
ama pes etmiyorum kendimi yemeye vermiyorum a.s
sen de sakına abur cubura verme kendini :mymeka:tamam mı canım benim Şeniz
yarışçım bozma moralini ben resmini gördüm albümde sen kilonu göstertmiyon nan:asigim:her yıl kilo verme hızımız düşüyo malesef başarıcas kızım yılmak yokkaydirigubbakcemileŞenizşirinnnnnnnnnnnnnn oha diyorumm yediklerinekötükedihüsoher öğünde patatesmi yenir nanangellll sen neler götürdün bakim:mymeka:herkes yazsın yediklerini gün değerlendirmesi yapalım kaydirigubbakcemile
hatırlarmısın almişim seninle bir zamanlar yarış ederdik şakkıdı
tur bindirdim sana turrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 delikafadulden:sm_cool: hihoyyyt :dance: :roflol:
yarışçım 2,5 ayda 7 kilo çok iyi ya :lepi:
allahtan daha belanı mı istiyosun :1shok:
burdakilerin çoğu o kadar kilo verebilseler
dünyalar onların olur kaydirigubbakcemile5
bak mesela ben 2 haftada ancak yarım kilo verebiliyorum en fazla 1 kilo :bbo:
ama pes etmiyorum kendimi yemeye vermiyorum a.s
sen de sakına abur cubura verme kendini :mymeka:tamam mı canım benim Şeniz
hatırlamam mı juju hanım :dilcikar:
ben sağlıklı beslenerek yavaş yavaş kilo veriyorum kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt
napim öliyim mi yani heee :çok üzgünüm:senağlama :uhm: :sm_confused:
nan bende 50 li kilolarda olsam yarım kilo vermeye rarızım nan ben danacık danacık geziyom valla yaaa.
neyse senin için bisküviyi elimden bıraktım sağol arkadaşım.Şeniz
pehhhhhhhhhhhh :dilcikar: sağlıklı deme
kaplumba hızında deee kötükedihüso
üsülme üsülme :teselli: hadi sana sevinicen bişi söyliyim 2-3 kilo falan aldım
insan bi haftalık hamile sürecinde 2 kilo alırmı nan :mymeka: ama şimdi 1,5 kilosu kaldı varmısın yarısa kaydirigubbakcemile2
aşem biz ailecek patatsei o kadar çok seviyozki aile derken annem babam ve ablalarım
eşim diyoki patates olmasa siz ne yemek yapacakmışsınız mutlaka 2 günde bir patates ile ilgili bi yemek yaparım sizede patates kızartayımmı
hem daha yeni patates dograyan makine aldım süper bişeymiş artık habire patates kızartırım:roflol:
:1shok::1shok:2 günde bir mi gebertirim allama seni o ne nan kızartma flankaydirigubbakcemilesana patates önerisi vericem ondan yap kızartma yapma:mymekaatatesi kabuklarını soymadan yıka güzelce 4-5 kez sonra elma dilimşer gibi dilimle üzerine çok az yağ ve kekik serp at fırınakaydirigubbakcemile5çok hoş bi lezzet seni bekliyo ve daha hafifi tabiyerimseniben
nan bana kilo göstermiyon diye gaz verme nan diyeti hepten bırasım geliyo allahıma bırakırım nan tutmayın beniiiiicokacimcoookkötükedihüso:tomato::icecream:
almiş :mymeka: gibertirim nan seni :mymeka:
rejimden cıkmısık zati gözümüz aç kızancık ta ac mı kalsın
yidim bol bol
tatlı yidim belki hakkı olsun die
hakkı makkı olmadı
sade kilo oldu
nur topu gibi 3 kilo yağğğğğ senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?