- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayrolla arkadaşımm senin ne sıkıntın var böylee :sm_confused: :teselli:selam kızlar
bu aralar pek iyi diilim fazla yazmak içimden gelmiyor moral çöküntüsü içindeyim.oyüzden beni affedin pek paylaşımda bulunamıyorum.senağlama:çok üzgünüm::teselli:
hadi kızlar akşama jujudayız pijama partisi yapcaskaydirigubbakcemile2
hayrola yarışcım neyin var :teselli:derdini anlatmayan derman bulamz :teselli:selam kızlarbu aralar pek iyi diilim fazla yazmak içimden gelmiyor moral çöküntüsü içindeyim.oyüzden beni affedin pek paylaşımda bulunamıyorum.senağlama:çok üzgünüm::teselli:
aman ben de bayağı kalacak sandım fisfisfisherkese günaydınsabah kocem gitii senağlamayarın gelcek ama ben hiç onsuz uyayamam ki senağlamaarkadasım gelcek akşamakız muhabbeti edecez yerimsenibensizde gelin hadeeee
piti kareli pijamalarımı giyeyim de geleyim bari :roflol:hadi kızlar akşama jujudayız pijama partisi yapcaskaydirigubbakcemile2
yarışçım bozma moralini ben resmini gördüm albümde sen kilonu göstertmiyon nan:asigim:her yıl kilo verme hızımız düşüyo malesef başarıcas kızım yılmak yokkaydirigubbakcemileŞenizşirinnnnnnnnnnnnnn oha diyorumm yediklerinekötükedihüsoher öğünde patatesmi yenir nan angellll sen neler götürdün bakim:mymeka:herkes yazsın yediklerini gün değerlendirmesi yapalım kaydirigubbakcemile