• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınn kızlar a.s. mirmirmirmir
selam kızlar
bu aralar pek iyi diilim fazla yazmak içimden gelmiyor moral çöküntüsü içindeyim.oyüzden beni affedin pek paylaşımda bulunamıyorum.senağlama:çok üzgünüm::teselli:
hayrolla arkadaşımm senin ne sıkıntın var böylee :sm_confused: :teselli:

selam kızlarbu aralar pek iyi diilim fazla yazmak içimden gelmiyor moral çöküntüsü içindeyim.oyüzden beni affedin pek paylaşımda bulunamıyorum.senağlama:çok üzgünüm::teselli:
hayrola yarışcım neyin var :teselli:derdini anlatmayan derman bulamz :teselli:
herkese günaydınsabah kocem gitii :( senağlamayarın gelcek ama ben hiç onsuz uyayamam ki senağlamaarkadasım gelcek akşamakız muhabbeti edecez yerimsenibensizde gelin hadeeee
aman ben de bayağı kalacak sandım fisfisfis
1 güncükmüş şakkıdıdaha
iyi işte kızım :jeyyar:birbirinizi özlersiniz :asigim:aşk tazelersiniz fena mı sırnaşık şey

hadi kızlar akşama jujudayız pijama partisi yapcaskaydirigubbakcemile2
piti kareli pijamalarımı giyeyim de geleyim bari :roflol:
valla yakın olsaydık gelirdim jujum kaydirigubbakcemile5
nasıl olsa evde bekleyenim de yok

Son düzenleme:
günaydın zuzucuklar

kıslar moralim çok bozuk öle çok önemli değil belki ama benim için şu kilo işi çok önemli.istediğim gibi kilo veremiyorum ne yapsam olmuyor sporada gidiyorum hafsonuda pek yemiyorum hatta haftaiçinden daha az yiyorum ama nafile bide benim cadı beni çok yoruyor ama olmuyor ha birde emziriyorum.
şimdi diyeceksiniz üzme kendini yavaş yavaş gitsin verirsin falan ama benim yavaş olcak durumun kalmadıki.iki buçuk aydır diyetteyim ve sadece 7 kilo gitti belki ii gibi görünebilir ama ben bu diyeti geçen sene yaptığımda 10 kilo verdim ve sporsuz.benim için yazakadar bu kiloları vermek çok önemliydi ama artık umudum kalmadı.
kızlar benim kociş çok zayıf hatta gayet fit.yan yana bu kiloyla olmuyor anlayın işte.hep moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama inan 3 gündür motivasyon sıfır.kilo vermeyi beklerken dün almış çıktım.nedir bu böyle hem bu kilolar yıllardır benle duran kilolar değilki.sadece hamilelikte aldıklarım yani daha çabuk gitmeleri gerekiyordu ama olmuyoooooooooofr.
eskidende hep diyet yapardım ve aynı diyetle haftada 1 kilo kesin verirdim ama şimdi bu kadar artı fonksiyonlara rağmen gitmiyor.bilmiyorum kızlar yazı düşündükçe kötü oluyorum.yeni hiç bişey almıyorum korkuyorum yakıştırıpta üstüme bu kilolar yapışır diye.kızlar biliyor musunuz ben hala hamile pant.giyiyorum.eski pantalonlarım olmuyor:(((((((
oysa ben mayısa kadar verecektim bu kiloları ve deli gibi alışveriş yapacaktım hele tatilde bikinimle eskiden olduğu gibi salına salına plajda gezecektim üstelikte vay be dedirtecektim kadının bide çocuğu var diye şimdi ise sadece gülüyorum bu hayale.

neyse kızlar fazla vaktinizi almayayım uzattım biraz anlayacağınız bunalımdayım habire bisküvi ve tatlı yiyerek bunu bastırmak istiyorum.

ben yazayım bari yediklerimi ama kızmak yokk
dün sabah kahvaltısı patates kızartması yanında kahvaltlıklar
öglenyok zaten onikide kalktımm
akşam yogurt çorbası bide ilkerimle fırına patates attık
gece sütlü kabak tatlısı
hadi bakalım sizde yazın ne yediğinizi ne içtiğinizi çabukk

opencim saol yavrim :1hug:

yarıscım üzme kendini ne güzel işte yavas yavas veririyorsun daha kalıcı olacaktır birden verip birde geri alması var :teselli:

almiş cadısı giy geceliklerini gel bekliyom bak kahve yapar fal bakarız haanııım kaydirigubbakcemile3

nan petüş başlatanma cete savasına :mymeka: bırakın geyiği diyet ten bahsedin :mymeka:

şirinem sende verersin yavrim sen azimlisin yerimseniben

sirserim senide bi öpimm Şeniz

hayal sen dersine calıssana :mymeka: ama seni petüş yoldan cıkarıyo biliyom ben :mymeka:

ziytinim nirdeee :uhm: sabah bi gördüm sanki bana yazmadan cıkmıs bak buda sana :mymeka:

dövmeyi unuttuğum var mı :roflol:

yarışcı bir kere canım yaş geçtikçe kilo verme hızı düşüyor bu bir geçen sene ben şunu yaptım şu kadar kilo verdim diyosun ama insan vucudu her sene aynı olmuyor

niye hemen pes ediyorsunkii pes etmek sanakilo verdirmez daha çok benim gibi biriysen moralin bozulur ve yemege saldırırsın

2 ayda 7 kilo verdim diyosun takım analizlerini okusan bizim ne halde oldugumuzu görürsün
en azından 7 kilo vermişsin almadan biz verdiğimiz her kiloyu geri alıyoruz fazlasıyla
ne yapacaksın eski azimli insan olacaksın kızın içinn

yarışçım bozma moralini ben resmini gördüm albümde sen kilonu göstertmiyon nan:asigim:her yıl kilo verme hızımız düşüyo malesef başarıcas kızım yılmak yokkaydirigubbakcemileŞenizşirinnnnnnnnnnnnnn oha diyorumm yediklerinekötükedihüsoher öğünde patatesmi yenir nan :kızgın:angellll sen neler götürdün bakim:mymeka:herkes yazsın yediklerini gün değerlendirmesi yapalım kaydirigubbakcemile

yarışçım bozma moralini ben resmini gördüm albümde sen kilonu göstertmiyon nan:asigim:her yıl kilo verme hızımız düşüyo malesef başarıcas kızım yılmak yokkaydirigubbakcemileŞenizşirinnnnnnnnnnnnnn oha diyorumm yediklerinekötükedihüsoher öğünde patatesmi yenir nan :kızgın:angellll sen neler götürdün bakim:mymeka:herkes yazsın yediklerini gün değerlendirmesi yapalım kaydirigubbakcemile

aşem biz ailecek patatsei o kadar çok seviyozki aile derken annem babam ve ablalarım
eşim diyoki patates olmasa siz ne yemek yapacakmışsınız mutlaka 2 günde bir patates ile ilgili bi yemek yaparım sizede patates kızartayımmı
hem daha yeni patates dograyan makine aldım süper bişeymiş artık habire patates kızartırım:roflol:

Back