• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yarışçım bozma moralini ben resmini gördüm albümde sen kilonu göstertmiyon nan:asigim:her yıl kilo verme hızımız düşüyo malesef başarıcas kızım yılmak yokkaydirigubbakcemileŞenizşirinnnnnnnnnnnnnn oha diyorumm yediklerinekötükedihüsoher öğünde patatesmi yenir nan :kızgın:angellll sen neler götürdün bakim:mymeka:herkes yazsın yediklerini gün değerlendirmesi yapalım kaydirigubbakcemile

atıştırdıklarımı yazmadım bide aşemm :oklava:
bu albümlere nerden bakıyosunuz siz

bende dün yediklerimi yaziyim

sabah : açma sekersiz cay
ara:muz
öğlen:3 kasık pilav 2 kasık kuru fasulye (kasık dediğim normal yediğimiz kasık :roflol:)
ara: kaçamak :roflol:
akşam: 5 tane tekirdağ köfte yağsız tavada 3 - 4 kasık bulgur
birdeeee cocostar yidim
anaaaam cok yemişim haa

yarışçım 2,5 ayda 7 kilo çok iyi ya :lepi:
allahtan daha belanı mı istiyosun :1shok:
burdakilerin çoğu o kadar kilo verebilseler
dünyalar onların olur kaydirigubbakcemile5
bak mesela ben 2 haftada ancak yarım kilo verebiliyorum en fazla 1 kilo :bbo:
ama pes etmiyorum kendimi yemeye vermiyorum a.s
sen de sakına abur cubura verme kendini :mymeka:tamam mı canım benim Şeniz

hatırlarmısın almişim seninle bir zamanlar yarış ederdik şakkıdı

tur bindirdim sana turrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 delikafadulden kaydirigubbakcemile4 :sm_cool: hihoyyyt :dance: :roflol:

dünkü yediklerimcokacimcoooksabah evden çıkmadan elma tarçın karanfil kaynatmıştım onu içtim üstüne ekmek arası peynir ki ekmek çeyrekten bile küçüktüşutarafagittiara öğünde 2 form bisküvi ve elma

öğleyin makarna yoğurt ve bezelyeli mantar makarna 2 kaşık standart ölçümde değildi ama:roflol:

arada 2 bisküvi

akşam eve gelince yine elmalı su içtim yoğurt maydanoz yedim he bide yumurta ve 2 dilim ekmek kahvaltı türü istedi çocukltar yemekler kaldı yineşakkıdıarada meyve yedim fındık yedim 5-6 tane yatmadan öncede elmalı suumu içtim gene:lepi:

mirmirmirmir şimcik şöle oloor kaptanımm
ben bu çaydan şekeri kesinciikkkk
bölemmm cnm tatlı bişiler istior
veee 2 akşamdır çayla çikilotaa ımmmm:1no2:
Vallahi inanırmısınız önceki akşam eşime benim
cnm çay içmek istiyor hade bana çikilota al didim
yazzık dayanamamış saat 21;00
sularında inmiş aşağı almış
ben ölesine sölemiştimm -tatlicadiarzu-
hep onun suçu birde o da alıştı çaya şeker atmıo
çikilotayla içioo yaafffsırnaşık şey

dün ki menüm
sabah:yarım simit(angel bu simit ne deme sakın geç kalktım kahvaltı yapamadım) :utangac:
öğle:1 servis kaşığı tavuklu mantar,2 yk makarna,yoğurt,1 dilim ekmek
ara:1 portakal,2 bisküvi
akşam:2 kepçe çorba,5 yk taze fasülye,1 dilim kepekli
ara:1 kase sütlaç :utangac:

yarışçım bozma moralini ben resmini gördüm albümde sen kilonu göstertmiyon nan:asigim:her yıl kilo verme hızımız düşüyo malesef başarıcas kızım yılmak yokkaydirigubbakcemileŞenizşirinnnnnnnnnnnnnn oha diyorumm yediklerinekötükedihüsoher öğünde patatesmi yenir nan :kızgın:angellll sen neler götürdün bakim:mymeka:herkes yazsın yediklerini gün değerlendirmesi yapalım kaydirigubbakcemile

nan bana kilo göstermiyon diye gaz verme nan diyeti hepten bırasım geliyo allahıma bırakırım nan tutmayın beniiiiicokacimcoookkötükedihüso:tomato::icecream:

hatırlarmısın almişim seninle bir zamanlar yarış ederdik şakkıdı

tur bindirdim sana turrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 delikafadulden kaydirigubbakcemile4 :sm_cool: hihoyyyt :dance: :roflol:

hatırlamam mı juju hanım :dilcikar:
ben sağlıklı beslenerek yavaş yavaş kilo veriyorum kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt
napim öliyim mi yani heee :çok üzgünüm:senağlama :uhm: :sm_confused:

nan bende 50 li kilolarda olsam yarım kilo vermeye rarızım nan ben danacık danacık geziyom valla yaaa.

neyse senin için bisküviyi elimden bıraktım sağol arkadaşım.Şeniz

hatırlamam mı juju hanım :dilcikar:
ben sağlıklı beslenerek yavaş yavaş kilo veriyorum kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt
napim öliyim mi yani heee :çok üzgünüm:senağlama :uhm: :sm_confused:

pehhhhhhhhhhhh :dilcikar: sağlıklı deme
kaplumba hızında deee kötükedihüso

üsülme üsülme :teselli: hadi sana sevinicen bişi söyliyim 2-3 kilo falan aldım
insan bi haftalık hamile sürecinde 2 kilo alırmı nan :mymeka: ama şimdi 1,5 kilosu kaldı varmısın yarısa kaydirigubbakcemile2

nan bende 50 li kilolarda olsam yarım kilo vermeye rarızım nan ben danacık danacık geziyom valla yaaa.

neyse senin için bisküviyi elimden bıraktım sağol arkadaşım.Şeniz

ee yarışcım senin bebişin:emir_bebek: var olcak o kadar kilo a.s
bende bebiş için hazırlık yapıyorum zaten sırnaşık şey
hamileliğe zayıf başlıyayım ki fazla kilo almıyim dimi :1rolleyes:

pehhhhhhhhhhhh :dilcikar: sağlıklı deme
kaplumba hızında deee kötükedihüso

üsülme üsülme :teselli: hadi sana sevinicen bişi söyliyim 2-3 kilo falan aldım
insan bi haftalık hamile sürecinde 2 kilo alırmı nan :mymeka: ama şimdi 1,5 kilosu kaldı varmısın yarısa kaydirigubbakcemile2

napiyim nan yavaş hızlı kilo alıp yavaş kilo verebiliyorum ben de :dilcikar:
ne biçim metabolizmaysa benim ki :çok üzgünüm:
hııh homini gırtlak yedin bisküvileri çikolataları aldın kiloları dimi :mymeka:
bana bahane verirsen böle olur işte kötükedihüso
tısım hamileliğin ilk ayın da 0 kilo alman lazım 3 kilo değil :roflol:
sen hamilelik bitiminde bi 30 kilo falan alrdın heralde :roflol: :1shok:

aşem biz ailecek patatsei o kadar çok seviyozki aile derken annem babam ve ablalarım
eşim diyoki patates olmasa siz ne yemek yapacakmışsınız mutlaka 2 günde bir patates ile ilgili bi yemek yaparım sizede patates kızartayımmı
hem daha yeni patates dograyan makine aldım süper bişeymiş artık habire patates kızartırım:roflol:

:1shok::1shok:2 günde bir mi gebertirim allama seni o ne nan kızartma flankaydirigubbakcemilesana patates önerisi vericem ondan yap kızartma yapma:mymeka:patatesi kabuklarını soymadan yıka güzelce 4-5 kez sonra elma dilimşer gibi dilimle üzerine çok az yağ ve kekik serp at fırınakaydirigubbakcemile5çok hoş bi lezzet seni bekliyo ve daha hafifi tabiyerimseniben

almiş :mymeka: gibertirim nan seni :mymeka:
rejimden cıkmısık zati gözümüz aç kızancık ta ac mı kalsın
yidim bol bol
tatlı yidim belki hakkı olsun die
hakkı makkı olmadı
sade kilo oldu
nur topu gibi 3 kilo yağğğğğ senağlama

:1shok::1shok:2 günde bir mi gebertirim allama seni o ne nan kızartma flankaydirigubbakcemilesana patates önerisi vericem ondan yap kızartma yapma:mymeka:patatesi kabuklarını soymadan yıka güzelce 4-5 kez sonra elma dilimşer gibi dilimle üzerine çok az yağ ve kekik serp at fırınakaydirigubbakcemile5çok hoş bi lezzet seni bekliyo ve daha hafifi tabiyerimseniben

tısım evdeyken yapmıyordum artık ama kızacaksanız ilkerime kızın çoçuklar istiyo diyip yapıyo bende dayanamayıp yiyorum ama ben ne yapayım yani:roflol:

almiş :mymeka: gibertirim nan seni :mymeka:
rejimden cıkmısık zati gözümüz aç kızancık ta ac mı kalsın
yidim bol bol
tatlı yidim belki hakkı olsun die
hakkı makkı olmadı
sade kilo oldu
nur topu gibi 3 kilo yağğğğğ senağlama

ahh ahhh aynı şeyi bende yaptım ama benim canım tatlı çekiyordeu deli gibi tatlı yemek istiyordumm hatta eşime sarelle aldırmıştım hani kaşık kaşlık çikolata diyorlar ya ondan daha dogru dügün yiyemeden malummsenağlama

Back