Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
july isyan eder gibi konuşma dua edin ii olsun cadımız önemli bişey olmasın sadece tedbir diye yoğun bakıma almış olsunlar, betüşüme Allahım tez şifa versin hayırlısıyla inşallah...
kızlar dua edin nolursenağlamasenağlamasenağlamahaberi alır almaz aradım gelinleri çıktı yoğun bakıma almışlar gözyaşlarım durmuyo:çok üzgünüm:dua edin çok çok ALLAHIM NOLUR ONU BİZA EVLADINA AİLESİNE BAĞIŞLA NOOLURRRRRRRRR
Kızlar betÜŞÜ duydum Çok ÜzÜldÜm valla Şok oldum. ınŞ cıddı bıŞıyı yoktur ııleŞır.....
YıĞenımde trafık kazası geÇırmıŞ ve kafatası kırılmıŞtı kulaĞından kan gelmıŞŞ hatta kulak zarı yırtılmıŞ beyınden parÇa felan gelıyor demıŞtı doktor 40 gÜn yoĞun bakımda yattı ama allahım onu bıze saĞlıklı bır Şekılde gerı verdı ... Dualrım betÜŞle ınŞ onunda ıyı haberlerını alıcaz yoĞum bakımda olması ıllakı durumu Çok kÖtÜ demek deĞıl.. ınŞ Önlem amaÇlı almııŞlardır yoĞun bakıma...
amin aşem amin gülo, jujum inş sadece tedbir diye almışlardır yoğun bakıma Allahın izniyle ii olcak o betüşüm ii olcak gene kaynayacak bana uğraşcak benle Allahın izniyle,
kızlar konu açtım dua edin diye sizde ediyorsunuz biliyorum ben istanbuldaki arkdaşıma dedim nolur yasin falan oku diye şu an ben hiç bi şey okuyamam çünkü siz de durumu müsait olanlar hadi okuyun bi şeyler ..deliricemmmmmmmmm ALLAHIM sana sığınıyoruz sen yardım et yarabbim.......
ve son bi şeyde benim bütün alıcılar kapanmış durumda haber alan tele çağrı atsın ben ararım sizi burayıda takip edebileceğimi sanmıyorum siz ulaşın bana
aşem ben arayacam ama sık sıkta aramak istemiyorum sonuçta insanlarda üzgün rahatsız etmekte sitemiyorum sağolsun gelinleri yok abla ne rahatsızlığı falan dedi ne biliosa söledi ama işte genede aramak geliyo sürekli, haber alan diğererine ulaştırsın kızlar lütfen...
kızlar kulağındaki kanama devam ediyormuş, burnundan gelen durmuş çok şükür, telin şarjı bitmek üzere olduğundan akşama kadara aramayacağız gelinleri abla biterse pin bilmiyorum dedi, bekleecez sonra Allah korusun hiç haber alamayacaz...