Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınnnmirmirmirmirdegum hyal hoşgeldiniz Şenizangel geldik işte kısım ne bas bas bağırıyonkaydirigubbakcemile:roflol:tek spor angeldan gelmiş başka yok mukötükedihüsodün akşam çocuklara pizza yaptım ve bi dilim yedim ama sonra 1 saat yürüdüm kıslarlakaydirigubbakcemile2bugünde yürüceskaydirigubbakcemile2

nan sirserii karnım taş gibi senağlama ama canım pizza cekti
bide cok sigara içmişim galiba boğazım da acı var
ay hala korsem gelmedi
kıyafetlerimde gelmedi
hepsini dört gözlen kapıda bekliyom kaydirigubbakcemile3
şimdi herif o korseyi giydiğimi görürse giberticek beni
ondan gizli 2 ay nasıl giyerim :roflol:

günaydın kızlar a.s.
ben dün ki raporumu hiç vermek istemiyorum:çok üzgünüm: tam bi felaket ama napalım mecburum :1ninca:
sabah:klasik kahvaltım
ara:form bisküvi
öğle:2 kepçe çorba,1 kepçe tavuk,2 yk pilav ve salata
ara:1 yk kuru üzüm
akşam: 1 kepçe çorba,2 pide klava:,2 bardak ayran,salata
ara:meyve

bağırmadım kaptanım yaf akşam giriyorum yoksunuz sabah giriyorum yoksunuz hakketen nöbetçi oldum sandım kaydirigubbakcemile3
angelcım sen akşam buralara hiç uğrama kimsecikleri bulamazsın çünkü a.s nan ye sen pizzanı rejimdemisin sanki :dilcikar:
o kadar çok sigara içecek ne var ayaklı kül tablosu :mymeka:
o korseyi kocandan 2 ay gizlemen imkansız hatta 2 gün bile saklayamazsın şakkıdı

jujum görülmeyecek bi şey değil ki korse:roflol:almiş sen hergün mantı pide kek börek çörek yerken bi şey diyomuydum ben sana:mymeka:yavuz hırsız ev sahibini bastırımış nan ona döndü bu iş:roflol:suçlarını örtbas etmeye çalışma hani sporlarkötükedihüso

nan tamam cocam pazar günü gidiyo :çok üzgünüm:
o günden itibaren yürüşlere ve spora başlıcam düzenli olarak kaydirigubbakcemile2

günaydınnnnnnnnnŞeniz kuşlarım nasılsınız aşem spor yok ama akşam yarım saat yürüdüm sabahta 20 dakika :lepi: ama haftaya 57 lere düşcem bu hafta pek hpş değil :çok üzgünüm: 500 gr falan:mymeka: neyse geçmişe bi bakayım korse morse diyonuz geldimi ürünler juli hayal ha juli ikinci eller nasıl çıktı:roflol:

angel bak bi laf attım geldi hepsi
biz burdaydık siz hoşgeldiniz aşe hanım teşrif edebildiniz şükğür :roflol:...

saol hayalim ya Allah senden razı olsun ortalık şenlendi yaaa sayendekaydirigubbakcemile5
Almılacım akşam niye kimsecikleri bulamıom benim cnm sıkılıo yaa siz olmayınca zaten yalnızım buralardasenağlama

saol hayalim ya Allah senden razı olsun ortalık şenlendi yaaa sayendekaydirigubbakcemile5
Almılacım akşam niye kimsecikleri bulamıom benim cnm sıkılıo yaa siz olmayınca zaten yalnızım buralardasenağlama

canım herkes işten giriyo buraya a.s
eve gdnce yemekti kocaydı çocuktu kimse giremiyo yerimseniben
benim kocam yok ama evde pc de yok :bbo:

:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
1. si benim slim geldi şimdi
0 şekerim ama sahte olabülü :roflol::roflol::roflol:...
kemerimde 0 oda gülayda akşam alcam :dilcikar::dilcikar::dilcikar:...

cümlemizden fıstık bunlar tatlı dilden anlamaz illa bağırcan :roflol::roflol::roflol:...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…