7. Takım Tombul Amazonlar

Pek saf bir karı koca çocukları olmadığı için hocaya gitmişler. Hoca
büyü için hanımla ilişki kurmam gerek demiş. Hafifçe ilişkide çocuk
memur olur, biraz ilerletirsem avukat olur,tam ilişkide doktor olur
demiş.

Çok Şaşıran ama çaresiz kalan karı koca düşünmüş taşınmış, çocugumuz
olsunda memur olsa da olur demişler.

Hoca kadını içeri almış.Soyunmasını
söylemiş. Hoca kadının çok güzel
olduğunu görünce kendini kaptırmış. Kadın hocanın tam ilişkiye geçmeye
çalıstığını görünce telaşla 'Aman hoca efendi biz memur istiyorduk'
demiş.

Kendinden geçen hoca gürlemiş:
'Oynama çocuğun istikbaliyle':1shok::roflol::roflol:

nan juju ne o kıskandınmı :mymeka: hemen şirine adresii vermişin ben verdim diye:roflol: şka kız ay sende olsan çok özledim nan hepiciğinizi çok seviyorum ben okuyorum ama yazamıyom iyice kendimden geçtim artık damarlarımdaki asil kan nikotin diye akıyo:nazar::roflol: ben takipteyim arkideşler birde biri uyus etti mesaneden zaten araya patron girdikötükedihüso ase nan bi soru srum mesaneden cvp ver:mymeka:

bende biraz uyuklamaya gidiyorummirmirmirmir saat 4 oldu çok şükür
saat 6 da çıkıcam 5 geçe evdeyim tabi kocam gelirse almaya hihoyyyt
gözlerim kapanıyorrrrrrmirmirmirmir

nan juju ne o kıskandınmı :mymeka: hemen şirine adresii vermişin ben verdim diye:roflol: :

:eek:klava: :eek:klava: baa bakk zaten oruç vurduuu sonra karısmam :jeyyar:
iyilik edelim dedim nan dün gece yazdım şirine soruyordu cünküü bizde insanlık deve yüküyle tısım :dilcikar:

oo fazlalık basını gelde kopartiimm :jeyyar:
hala akşam olmadı daha 3, bucuk saat varrr hep senin yüzünden petüşş

höytttttttttt çekilin nan Çok üzgünüm çoookdokunmayın bakim petüşüme reerkasnasyon ekizim o benimkaydirigubbakcemile5bi şey isterse ben yaparım:dilcikar:

bu adam beni uyutmazki kocam bir bu iki zaten gaddar müdür:mymeka:

jujum sen betüşün beyaz eteğine et lafı kız hanı karanlıkta bi eteği göreken resmi varya çikinin...:)

Ben görmedim ölee bi resim :uhm:
biz dıs kapının dış mandalı olduğumuz için niye göstersin ki bize :dilcikar:

canımcım mesanede koyuyodu geçenler,
ben anlatam sana karanlık bi yerde hatun var oda eteketen belli yüzü neyin yok sadece etek gözüküyo karanlıkta beyaz ya o işte...

arkamdan konuşanın:mymeka: dişleri dökülsün inşallah:roflol: umbarada dişlerini biriktirsin :roflol: :roflol: kilo alsın göbeği kat kat sarksın:roflol: emiiiiii nan juju sen mesaneye geldinde sana resimmi koymadım:mymeka: nan bi tek sen benim canlımı gördün hasba kaydirigubbakcemile ha bide deguş daha ne istiyon dış kapının dış mandalının dış kolu:roflol:

la ömrümü yidiniz,
betüş sende guru guruda o beyaz eteğin düşe belinden aşağı ortalık yerde emin :):roflol:..
bana müsade öprüm sizi...

:roflol::roflol::roflol: nediyon be ne aşen grudası annamadım valla:roflol: decoder yanında değil heralde :roflol:

tüpürme simileysiiii

tısım 3 gündür aclıktan ne dediğimi biliyon mu ben
daha şimdiden basladı guruldamaya ve daha 8,5 saat var

neysemm hastayım zaten sağ boşluğum ağrıyoo
dr petüşşş muayene et beni

X