- 13 Mart 2008
- 915
- 0
- Konu Sahibi abetxuxxsx
selam arkadaşlar geyiğe burdan devam edebiliriza.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlar herkese betüşşüm var ama nası vercem sana iftardan sonra kimse uğramamış fazla fazla yediniz şiştiniz dimi ben kaçıyorum yol arkadaşım başlayacak herkese iyi akşamlar
gunaydinlar abetuss :) nasilsin bakalimmmmmmm topigine takiliorm emme tombul degilem hihh:)
takıl anacımŞeniz herkese açık benim dopiğim değilki hayalette damlar birazdan halka açık hizmet veriyoz kızım burda dün aklımı aldın:1shok: düğün olmuyo deyince bişey oldu sandm varyakaydirigubbakcemile ama çok kötüydüm devamına bakamadım sigarasızlık beni perişan etti herşeyin hayırlısı canım ya üzülme koca eninde sonunda senin:roflol: geç olsun güç olmasn kaydirigubbakcemile5
jujum çok özledim ya :1hug: mesaneye dalmışız burayı unuttum hayal hanım buraya gelip mesane ni niye kapattın aşe ve naz hem benle konuşup heöm nasıl buraya yazdınız nan:mymeka: sszzkk kızım bukadar acele etme kavuşamadın diye öle:roflol: ilerde bıkarsın evden çıksada rahatlasam dersin:roflol: işte hayat bu bu günlerin kıymetini bil bence