- 13 Haziran 2011
- 12.683
- 7.752
- 448
Merhaba arkadaşlar. 6. Sınıfa gıden kızım var dersleri güzel takdir aldı. Ama şoyle dıyeyım sankı benım bıraz ıttırmemle.. Aynı yaşta çocuğu olanlar ne demek istediğimi anlamıştır.. Misal sınav zamanı soru çıkarırım, arastırırım " Kızım şunu da çöz vs vs " Yapar ama hevesle degıl... Misal ben cumadan odevını yapan, o yılların inek dıye tabır edılen ogrencılerındendım
okumayı çok severdim bilemiyorum kızımda da bunu arıyorum sankı... Tabı bızım algılarımız bu kadar dagınık degıldı.. İnternet yoktu telefon bıile yoktu nerdeyse... Her neyse.. Kızımda başarılı ama dedıgım gbı çok istekli degıl sadece yeterı kadar.. Gelelım soruma... Seneye 7. Sınıf olacak... Ben bıle 7. Sınıfta zorlandığımı hatırlıyorum dershaneye gıtmesını istiyorum sonuçta lgs var önünde... Ama bir yandan nerdeyse bütün günü ders olacak bu yaşta çok bunalır mı yanlış mı yapıyorum diye düşünüyorum. Şu anda voleybol ve tıyatroya gıdıyor kendı isteğiyle, seneye devam eder mi bilemiyorum.
Çocuğunu yarıs atı gbı gören annelerden olmadım hıcbır zaman... Kımseyle kıyaslamadım hep kendıni geç dedım... Ama bir anne olarak herkes gbı basarılı olsun ıstıyorum.. Dershanesız pek mümkün görünmüyor bu... Evde bir de küçüğümüz var.. O yızden oturup ben çalıştıramıyorum onu... Zaman da kalmıyor ,mezun olalı yıllar gectıgı ıcın acıkcası zorlanıyorum da....
Çocuğunu ortaokulda dershaneye gönderenler, ya da öğretmen arkadaşlar fikirlerını yazarsa çok sevinirim. Bıraz geç donebılırım mesajlara...Şimdiden teşekkürler

Çocuğunu yarıs atı gbı gören annelerden olmadım hıcbır zaman... Kımseyle kıyaslamadım hep kendıni geç dedım... Ama bir anne olarak herkes gbı basarılı olsun ıstıyorum.. Dershanesız pek mümkün görünmüyor bu... Evde bir de küçüğümüz var.. O yızden oturup ben çalıştıramıyorum onu... Zaman da kalmıyor ,mezun olalı yıllar gectıgı ıcın acıkcası zorlanıyorum da....
Çocuğunu ortaokulda dershaneye gönderenler, ya da öğretmen arkadaşlar fikirlerını yazarsa çok sevinirim. Bıraz geç donebılırım mesajlara...Şimdiden teşekkürler