Evet ,okula ve eve yürüme mesafesiDersane yakin mi?
Geçen yıl matematikten özellikle okulda iyi verim alamadı,en kötü hoca bize denk gelmişti,öğretmen 1 derste,1 soru çözüyormuş ancak..bircok veli dışardan destek aldı..Çok yoğun geldi bana ya ama bilemiyorum tabi hafta içi okula ekstra 3 ders haftasonu 6 ders,geçen sene keşke göndermeseydiniz bu sene ve seneye gitseydi daha mı iyi olurdu acaba
O zaman gitsin bence. Dersane duzene sokuyor. Ders tekrari sagliyor.Evet ,okula ve eve yürüme mesafesi
Eğer kızınız gerçekten dediği gibi evde iyi çalışacaksa bu sene gitmeyebilir. Ama kızınızın iyice gevşeyeceğini düşünüyorsanız ve geçen sene dershane sayesinde disiplinli çalışmışsa bu sene de gitsin.Merhaba hanımlar.. kızım 7.sınıfa başlayacak, bu dönem için dershane kaydını birkaç ay öncesinden yaptırmıstim..ama şuan kendisi çok kararsız, bu yıl gitmesem ,evde çalışırım, seneye zaten LGS için gideceğim falan diyor..geçen yıl 6.sınıfta da gitmişti,biraz yoruldu galiba..cumartesi 6 ders saati ,hafta içi de 3 ders saati olacak..hafta ici 9.0 - 15.30 normal okulu olacak..dersanenin faydasını gördük..ortalaması 95 civarı..dersaneyi iptal etsem mi bilemedim..ne yapmalıyım sizce?
Valla darlamayin bence oğlum 5.ve 6.sinifta gitmişti sonra yollamadim şuan lise 2ye geçti oğlumla beraber başlayan arkdasi birakmadan liseye kadar devam etti kursa ama çocuk sınıfta kaldı bu sene,çok zorlamadan mola vererek devam edin bence,seneye gidecekse bu sene bırakın gitmesinMerhaba hanımlar.. kızım 7.sınıfa başlayacak, bu dönem için dershane kaydını birkaç ay öncesinden yaptırmıstim..ama şuan kendisi çok kararsız, bu yıl gitmesem ,evde çalışırım, seneye zaten LGS için gideceğim falan diyor..geçen yıl 6.sınıfta da gitmişti,biraz yoruldu galiba..cumartesi 6 ders saati ,hafta içi de 3 ders saati olacak..hafta ici 9.0 - 15.30 normal okulu olacak..dersanenin faydasını gördük..ortalaması 95 civarı..dersaneyi iptal etsem mi bilemedim..ne yapmalıyım sizce?
Temeli sağlam, bilinçli ve sorumluluk sahibi bir çocuksa olabilir. Ama durtmezsem salar diyorsanız gondermeye devam edin. Öğretmen olarak şunu söyleyeyim gönülsüz giderse 95 artık rüya olur. Onun duygularini onemsediginizi göstererek orta yolu bulmaya çalışın.Merhaba hanımlar.. kızım 7.sınıfa başlayacak, bu dönem için dershane kaydını birkaç ay öncesinden yaptırmıstim..ama şuan kendisi çok kararsız, bu yıl gitmesem ,evde çalışırım, seneye zaten LGS için gideceğim falan diyor..geçen yıl 6.sınıfta da gitmişti,biraz yoruldu galiba..cumartesi 6 ders saati ,hafta içi de 3 ders saati olacak..hafta ici 9.0 - 15.30 normal okulu olacak..dersanenin faydasını gördük..ortalaması 95 civarı..dersaneyi iptal etsem mi bilemedim..ne yapmalıyım sizce?
Seneye Iyi bir liseyi kazanırsa lise 3 e kadar,hatta 4, kursa göndermem diye düşünüyorum ..yorulduğum anlarda molalar verirsin bazen gitmezsin diyorum..Temeli sağlam, bilinçli ve sorumluluk sahibi bir çocuksa olabilir. Ama durtmezsem salar diyorsanız gondermeye devam edin. Öğretmen olarak şunu söyleyeyim gönülsüz giderse 95 artık rüya olur. Onun duygularini onemsediginizi göstererek orta yolu bulmaya çalışın.
Ortaokul matematik öğretmeniyim 7. Sınıfta dersane yerine özel ders öneririmMerhaba hanımlar.. kızım 7.sınıfa başlayacak, bu dönem için dershane kaydını birkaç ay öncesinden yaptırmıstim..ama şuan kendisi çok kararsız, bu yıl gitmesem ,evde çalışırım, seneye zaten LGS için gideceğim falan diyor..geçen yıl 6.sınıfta da gitmişti,biraz yoruldu galiba..cumartesi 6 ders saati ,hafta içi de 3 ders saati olacak..hafta ici 9.0 - 15.30 normal okulu olacak..dersanenin faydasını gördük..ortalaması 95 civarı..dersaneyi iptal etsem mi bilemedim..ne yapmalıyım sizce?
Özel ders bu yıl oldukça maliyetli,sınıfta 7 kişiler..bütün dersler var..Ortaokul matematik öğretmeniyim 7. Sınıfta dersane yerine özel ders öneririm
Evet dersanelerdeki mantık budur zaten.. ama öğrenci yorulur zahmetli olur öğrenci için. Çocuk tam dersaneye ihtiyaç duyduğu anda 8. Sınıfta yorulmasın ki art arda iki yıl gidenlerde oluyor bu durum.dersaneden uzaklaşıyorlar.14 yıllık sınava öğrenci hazırlayan bir öğretmen olarak tavsiyem bu yöndeÖzel ders bu yıl oldukça maliyetli,sınıfta 7 kişiler..bütün dersler var..
Hangi liseyi istiyorÖzel ders bu yıl oldukça maliyetli,sınıfta 7 kişiler..bütün dersler var..
Gönderdiğim dershane şubeleri olan,bağımsız binası olan bir yer,özel ders paketleri de var..50 ders saati (1 ders saati 40 dk) 30 bin fiyat verdiler..Evet dersanelerdeki mantık budur zaten.. ama öğrenci yorulur zahmetli olur öğrenci için. Çocuk tam dersaneye ihtiyaç duyduğu anda 8. Sınıfta yorulmasın ki art arda iki yıl gidenlerde oluyor bu durum.dersaneden uzaklaşıyorlar.14 yıllık sınava öğrenci hazırlayan bir öğretmen olarak tavsiyem bu yönde
Fen bilimleri öğretmeni olarak hep aynı şeyi söylüyorum ortaokulda matematikten özel ders almak dışında dershane vs Fuzuli masraf. Matematik ülkenin kanayan yarası olduğu için maalesef okulda öğrenen öğrenci çok az. Bunun dışında dersleri iyi dinliyorsa öğretmenleri de çok kötü değilse dershane vs gereksiz. Ekstradan soru çözsün istiyorsanız okul kurslarına gidebilir tabii kurs öğretmenleri sadece saat doldurmaya çalışmıyorsaMerhaba hanımlar.. kızım 7.sınıfa başlayacak, bu dönem için dershane kaydını birkaç ay öncesinden yaptırmıstim..ama şuan kendisi çok kararsız, bu yıl gitmesem ,evde çalışırım, seneye zaten LGS için gideceğim falan diyor..geçen yıl 6.sınıfta da gitmişti,biraz yoruldu galiba..cumartesi 6 ders saati ,hafta içi de 3 ders saati olacak..hafta ici 9.0 - 15.30 normal okulu olacak..dersanenin faydasını gördük..ortalaması 95 civarı..dersaneyi iptal etsem mi bilemedim..ne yapmalıyım sizce?
Hafta içi değil de hafta sonu verin kursa okuldan sonra dinlenmiş olsun. onunla karar verin şuan ergenliğin de baslarinda.Seneye Iyi bir liseyi kazanırsa lise 3 e kadar,hatta 4, kursa göndermem diye düşünüyorum ..yorulduğum anlarda molalar verirsin bazen gitmezsin diyorum..
6 erken olmuş. Bence de bu sene dinlensin..seneye zaten yoğun çalışacakMerhaba hanımlar.. kızım 7.sınıfa başlayacak, bu dönem için dershane kaydını birkaç ay öncesinden yaptırmıstim..ama şuan kendisi çok kararsız, bu yıl gitmesem ,evde çalışırım, seneye zaten LGS için gideceğim falan diyor..geçen yıl 6.sınıfta da gitmişti,biraz yoruldu galiba..cumartesi 6 ders saati ,hafta içi de 3 ders saati olacak..hafta ici 9.0 - 15.30 normal okulu olacak..dersanenin faydasını gördük..ortalaması 95 civarı..dersaneyi iptal etsem mi bilemedim..ne yapmalıyım sizce?