7 Mayıs Dava Tarihim

papatyadanhayaller

Kadın küfretmez;Sen bilirsin der,peki der,iyi der.
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
220
338
İyi geceler kızlar daha evvelki konumu biliyorsunuz. İki ay evli kaldım ve karşılıklı boşanma davam açıldı ekim ayında, dava tarihim henüz belli oldu.
Mayısın 7 sinde imiş. Avukata durumu sordum önemli olan şahitler ve deliller dedi. İlk mahkemeye benim gelmeme gerek yokmuş. İkinci dilekçede de birincisinde yazılı olan şeyler var bebek sahibi olmamak için korunmak durumunu ele almış yargıtay kararınca boşanma sebebi vs diye, sadakatsiz davranışlarını elimizde delil bulunduğunu bilmesine karşın hala inkar ediyor ve yapmadığını söylüyor.
Siz ne düşünüyorsunuz ilk mahkemeye gitmeli miyim? Avukatım çok rahat bizlikde birşey yok biz avukat olarak sadece yazışmaları yaparız şahitlerin durumu ıspatlaması önemli olan dedi... Boşanmış olanlar sizler mahkeme sürecinde neler yaşadınız nasıl davrandınız tavsiye ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Gitmene gerek yok ama için rahat edecekse gitmenin bir zararı da yok. Sadece sen değil avukatın konuşsun, bilmeden aleyhine olan bir şey söylersin davanı olumsuz etkiler.

ilk mahkemeye gitmek gibi bir zorunluluğun yok hatta hiç bir mahkemeye gitmesende olur..ben ilkine gitmedim ama sonraki 5 celseye gittim 6.yada gidicem.gitmek daha iyi bence ama dimdik olarak görüp üzülüp kötü olurum diyorsan boşverde ama gidip canlarını alıcam diye dik durursan deler geçersin.bi tavsiye benden sana onların şahitlerinin gözlerine gözlerine bak senin haklı olduğunu bilen yalancı şahitlerse eğer vicdana geleceklerdir geçmiş olsun şimdiden

Avukat ilk mahkemede anlaşmazlık durumu saptanır ikincisinde tanıkları dinler dedi. Öyle ise onlardan birileride ikinci mahkemeye geliceklerdir.
Kesinlikle dimdik karşılarına çıkmak ve hiç suratlarına dahi bakmadan orda bulunmak istiyorum.

Hiçbir davama gitmedim. Hala da gitmiyorum. Hiçte gerek yok. Avukatınla sürekli diyalog halinde olup ona sürekli ip uçları vermen yeterli. Sonra tutanağı okursun. Sagligim ve psikolojim daha önemli. Allah yardımcın olsun.
SEVGİLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…