7 Haftalk Hamileler gelin paylaalm...

usg ye girdinizmi kalp atımı gözüktümü? halsizlik uyku bendede var ama malesef grip oldum ondandır diyorum bulantılarım oluyor ve karın şişliği gerginlik var karında sadece öğlenleri güzel yiyebiliyorum

Bende grip oldum hemde boğazım şişti doktor bulantıyı çok arttırır dedi ama arttırmadı
sabahları uyanınca oluyor
bugün 7+6 olduk

Yumurta dışında bi problemim yok ama o yumurtayı görünce ikinci sahne lavabo oluyor
folik asit verdimi doktorunuz

evet demekki yalnız değiliz hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bende bugün çok fenaydım yediğim hiçbirşey midemde durmadı tükürük bezlerim hiç durmadan çalışıyor sanki... Leblebi yemekten kabız oldum :)
Keşke bi yemek yapan olsa kendi yaptığımı yiyemiyorum eşime bile yemek yapamıyorm :KK43:(

MERHABA ARKADAŞLAR BENıM BEBıŞıMDE BUGÜN 6+6 OLDU SÜREKLı KURU KURU ÖĞÜRME VE NADıR OLSADA KUSMA VAR DOKTOR HAP VERDı AMA BEN KULLANMAMAYA GAYRET EDıYORUM BUGÜN FAZLA BULANTI HıSSı YOK SADECE YANMA VAR MıDEMDE 8 OCAKTA KALP ATIŞLARINI DUYDUK 8 ŞUBATTA DA TEKRAR MUAYENE VAR :nazar:

merhaba arkadaşlar ben henüz doktora gitmedim ama test yaptım hamileyim netteki hesaplayıcılar 4 hafta 5 günlük hamile olduğumu gösteriyor bu hesaplayıcılar doğrumu son adet tarihim 9 aralık adetim gecikeli 11 gün oldu sizce kaç haftalıktır

kızlar bende hiç belirti yok mide bulantısı aşerme yemekten tiksinme felan niye acaba

bende 7 haftalık hamileyim, bende bulantı vs hiçbir belirti yok. kan testimde kan değerlerim düşük çıktı. daha bebeğimi hiç görmedim. yarın doktora gidecem. inşallah herşey normal çıkar.

bende7+4günlük hamileyim ama 10 gündür ölümden döndüm hiç bişey yiyemiyor içemiyordum sürekli kusuyordum 4gün hastanede yattım

geçmiş olsun nebahat43. inşallah en yakın zamanda düzelirsin. bende bugün doktordaydım. elevit ve maltofer fol verdi. kansızlık var ve tansiyonun düşük dinlen dedi. yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama yinede kansızlık olması beni üzdü :KK43:

Bende 7 haftalığım bugün itibariyle zaman banada geçmek bilmio deli gibi bi bulantıyla baş etmeye çalışıorum ama malesef benim gibi yoğun yaşayan varmı bulantılarını

X