Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim
beta hcl değeri 7+4 gösteriyor henüz doktor görmedi ama
ben de 7+5im
ben ne kadar buyuk oldugunu bilmiyorum henuz goremedim 5 haftalik kaliba carsamba gunu ogrenicez ins ultrasonda
bende sanırım 6hflık hamileyim çok bulantım var yemek görmek istemiyorum tuzlu leblebi ve mandalina orum sadece
bugün 7+1 im ben... Yakın zamanlı arkadaşlar varsa gelsinler zaman geçmek bilmiyor ...
:):ecrin_bebek:
kızarmış ekmek ve bir dilim peynir yidim öğlen yemeğinde canım başka bişi istemiyor 10dk sonra usg ye giricem gelişmelerden akşam haber ederim herkes için sağlıklı bebişler diliyorum selamlar..
Herkese iyiakşamlar.. usg ye girdim 5hf+5günlükmüş bebişimiz kese göründü fakat kalp atımı henüz yokmuş 20gün sonra tekrar gelin dedi dr.. offf nasıl geçicek şimdi bu 20gün bilmemki..??? kafam karışık..
merhaba hanımlar bende 8+1 im
kıslar slm bende 6+1 immm:)
bende hiç bi belirti yok sadece halsizlik ve uyku bastırması var...
usg ye girdinizmi kalp atımı gözüktümü? halsizlik uyku bendede var ama malesef grip oldum ondandır diyorum bulantılarım oluyor ve karın şişliği gerginlik var karında sadece öğlenleri güzel yiyebiliyorum
usg ye girdinizmi kalp atımı gözüktümü? halsizlik uyku bendede var ama malesef grip oldum ondandır diyorum bulantılarım oluyor ve karın şişliği gerginlik var karında sadece öğlenleri güzel yiyebiliyorum
aramıza hoşgeldn hayırlı olsn uyku ve halsizlik hepimizde var yat dinlen boşwer tadını çıkar
Bu arada aramızda en son doktora giden kim ? Paylaşalım...