7 Haftalk Hamileler gelin paylaalm...

incimini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
169
0
37
bugün 7+1 im ben... Yakın zamanlı arkadaşlar varsa gelsinler zaman geçmek bilmiyor ...
:):ecrin_bebek:

ben ne kadar buyuk oldugunu bilmiyorum henuz goremedim 5 haftalik kaliba carsamba gunu ogrenicez ins ultrasonda

nasıl bulantılarınız var mı bu benim 2. hamileliğim 1.sini erken doğumla kaybettim bulantılarım diğer hamileliğime göre daha az.. ama kendi yaptığım yemekleri yiyemiyorum. Budün de dışarda yedik geldik:)
bu arada doktor doğum için hangi tarihi verdi bana 14 mayıs dedi...

bende sanırım 6hflık hamileyim çok bulantım var yemek görmek istemiyorum tuzlu leblebi ve mandalina orum sadece

aynen bende leblebi ve mandalina yiyorum bir de haşlanmış patates iyi geliyor... Bugünleri birlikte atlatalım yaşadığımız sıkıntılarda yalnız olmadığımızı bilelim istedim... hayırlı olsun...

bende tam 7haftalık hamileyim arkadaşlar hepinize rahat hamilelik ve kolay doğumlar diliyorummmmmm

Herkese iyiakşamlar.. usg ye girdim 5hf+5günlükmüş bebişimiz kese göründü fakat kalp atımı henüz yokmuş 20gün sonra tekrar gelin dedi dr.. offf nasıl geçicek şimdi bu 20gün bilmemki..??? kafam karışık..

hiç stres yapma cnm bende yapmıştm ama boşa yapmışım görürsn sıkıntı etme

kıslar slm bende 6+1 immm:)
bende hiç bi belirti yok sadece halsizlik ve uyku bastırması var...

Son düzenleme:
usg ye girdinizmi kalp atımı gözüktümü? halsizlik uyku bendede var ama malesef grip oldum ondandır diyorum bulantılarım oluyor ve karın şişliği gerginlik var karında sadece öğlenleri güzel yiyebiliyorum

benim de ilk gittiğimde gözükmedi ama 20 gün beklemek de zor birkaç gün sonra başka bir doktora git istersen gözükür büyük ihtimalle...

usg ye girdinizmi kalp atımı gözüktümü? halsizlik uyku bendede var ama malesef grip oldum ondandır diyorum bulantılarım oluyor ve karın şişliği gerginlik var karında sadece öğlenleri güzel yiyebiliyorum

canım arife günü gittim doktora kesemizi gördük çok şükür 15 gün sonra gel dedi pazartesi günü raandevum inşallah o zaman kalp atışını duyarız..bi de ne yesem tadını alamıyorum ağzımın tadı yok gece ayaktayım sık sık idrara çıkıyorum ve ağzıma bi şeyler atma gereği duyuyorumm ama tadını alamıyorum..ve gece acayip oluyo göğüslerim şişiyo ve dokunamıyorum hayırlısıyla bi atlatsaydık şu belirti günlerini...ben bi de yapıp yemeye üşeniyorum kimse de yok yalnızım mafoldumben

aramıza hoşgeldn hayırlı olsn uyku ve halsizlik hepimizde var yat dinlen boşwer tadını çıkar
Bu arada aramızda en son doktora giden kim ? Paylaşalım...

hoşbulduk canım bende yatıyorum zaten istesemde kalkamıyorum elim kolum kalkmıyo sankiii

X