- Konu Sahibi hatice-yakup
-
cok sukur 6+3 olmusuz canim . bebegimi gordum kalp atisini gordum dinledim cok kisa Allah ima.sukurler olsun. lekeler normalmis icerde kanama yokmus .
Çok şükür çok güzel haber bunlar hayırlısı olsun cnm çok çok sevindimbenim bir iki saate kendiliginden bitiyor canm. simdi cok sukur kalp atislarini filan duyduk
insallah canm benim insallahÇok şükür çok güzel haber bunlar hayırlısı olsun cnm çok çok sevindim
Bende yarın gidicem inş bende güzel hbrlerle dönerim
Kızlar inşallah Benim lekelenmeler de böyle sizlerinki gibi güzel sonuçlanır inşallah . O kadar çok korkuyorum ki
kotu dusunme canim benim.Allah buyuktur yaKızlar malesef hüsrana uğrayacağım galiba
Bugün gittim bebegim hala 2bucuk mm cok fazla ufak ve kalbi çok yavaş atıyor
Olması gerektiği gibi değil doktorum bu durum hiç iyi değil dedi herşeye hazırlıklı olmamı söyledi
Galiba sağlıklı devam eden bi gebelik olmayacak 6 günde hiç büyümemiş
Düzelen de varmış ama genelde kötü sonuçlanıyormuş
Canım inşallah olumlu düşünelim olumlu olsun. Mucizeler bizler için rabbim korusun onu. Size bağışlasın.Kızlar malesef hüsrana uğrayacağım galiba
Bugün gittim bebegim hala 2bucuk mm cok fazla ufak ve kalbi çok yavaş atıyor
Olması gerektiği gibi değil doktorum bu durum hiç iyi değil dedi herşeye hazırlıklı olmamı söyledi
Galiba sağlıklı devam eden bi gebelik olmayacak 6 günde hiç büyümemiş
Düzelen de varmış ama genelde kötü sonuçlanıyormuş
Kızlar buarada nasıl gidiyor belirtileriniz ne durumda merak ediyorum.
Canım inşallah olumlu düşünelim olumlu olsun. Mucizeler bizler için rabbim korusun onu. Size bağışlasın.
Allah buyuktur canim benim. insallah bisey olmaz insallahAmin inş canım dua etmekden başka çare kalmadi
Kötü sonuçlanırsa da yapacak bişey yok bidaha deneyeceğim ilk fırsatta inş
Allah buyuktur canim benim. insallah bisey olmaz insallah
aynen oyle canmÖyle Rabbim büyük canım ama olmazsa da vardır bi sebebi isyan etmem edemem hayırlısını diler bidaha deneriz inş Allah 'ın izniyle
belirti simdilik yok canm sadece cok uykum geliyor o da is guc yapmadigim icin :) Su lekelenmelerde bi kesilseydi nefret ettim inanki
:) olsun bugunlerde gelip gecer Allah in izniyle.Bende cnm erkenden uyuya kaliyorum. birde 8. hafta itibariyle hafif bulantilar basladi ac kalinca ozellikle cok kotu oluyor. hemen birseyler yemem gerekiyor.
hatice-yakup canim nasilsin nasil gidiyor gebelik takvimini neden kaldirdin
Bende iyiyim cok sukur canim. Doktor bazi testleri istedi ama cok soguk haftaya gidicem tahlileri yaptirmaya muayneyede 2 hafta var daha. Insallah guzel haberler alcaz sendende ben eminim. Benim hic bulantim yok ya neden acabaMrb tatlim benim iyim ayni beklemeye devam çarşamba bi an önce gelsin diye bekliyorum
Kaldırdım ya bilmiyorum herşey yoluna girerse koyarım ins yine
Sen nasılsın??
Bende iyiyim cok sukur canim. Doktor bazi testleri istedi ama cok soguk haftaya gidicem tahlileri yaptirmaya muayneyede 2 hafta var daha. Insallah guzel haberler alcaz sendende ben eminim. Benim hic bulantim yok ya neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?