- Konu Sahibi hatice-yakup
Maşallah gözünaydın cnm
?+? Sın bugün?
7+5gun canim bugun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah gözünaydın cnm
?+? Sın bugün?
Hayırlı olsun canım . Bu hafta hesaplanırken son adet tarihinin ilk günü mü baz alınıyor ?7+5gun canim bugun.
Ay ben bunu yerim ya :)) minnosu goruyonmu sen minicik
Ay ben bunu yerim ya :)) minnosu goruyonmu sen minicik
Simdilik oyle gozukuyr canm :) cuma kontrolum var Allah buyukturEvet yaaa o minicik kalbinin atışı öyle heyecandırdı ki
Sen nasılsın herşey yolunda mı??
Simdilik oyle gozukuyr canm :) cuma kontrolum var Allah buyuktur
Valla 5+2 de ne gorebiliriz bende merak ediyorum en fazla keseyi goruruz heralde :)Hadi bakalım güzel sonuçlarını bekliyorum inş tatlım
Canım test günlerimiz hemen hemen aynı değilmiysi sen nasş 5+2 oluyorsunValla 5+2 de ne gorebiliriz bende merak ediyorum en fazla keseyi goruruz heralde :)
demekki seninkisi once tutunmus canm . ben test yaptigim yani 12.gunden 1 hafta sonra kontrole gittim lekelenmem var diye. ben 5 haftalik dedim doktor 4 haftalik dedi. kendi doktoruma gonderdim keseyi falan gayet normal dedi.Canım test günlerimiz hemen hemen aynı değilmiysi sen nasş 5+2 oluyorsun
Valla 5+2 de ne gorebiliriz bende merak ediyorum en fazla keseyi goruruz heralde :)
Haklisin canim Insallah . yine lekelenmelerim gelmis hayir olsun insallah. Allah buyuktur bakalim . Yarin bi gidelimde hayirlisiylaAynen keseyi görürsün tatlım
Ama zaten çok erken sadece kese ile de çok mutlu ol çünkü biseylerin yolunda olduğunu gösterir
Senin son adet tarihin neydi cnm?demekki seninkisi once tutunmus canm . ben test yaptigim yani 12.gunden 1 hafta sonra kontrole gittim lekelenmem var diye. ben 5 haftalik dedim doktor 4 haftalik dedi. kendi doktoruma gonderdim keseyi falan gayet normal dedi.
Hayırlı olsun canım . Bu hafta hesaplanırken son adet tarihinin ilk günü mü baz alınıyor ?
Ama o hesaplama bazen ileri bazen geri olabiliyorEvet tatlim ama zaten ultrasonda kese boyutuna gore de sistem hesapliyor kendiliginden.
29 kasimSenin son adet tarihin neydi cnm?
Haklisin canim Insallah . yine lekelenmelerim gelmis hayir olsun insallah. Allah buyuktur bakalim . Yarin bi gidelimde hayirlisiyla
Canım hiç içine korku vermeHaklisin canim Insallah . yine lekelenmelerim gelmis hayir olsun insallah. Allah buyuktur bakalim . Yarin bi gidelimde hayirlisiyla
cok sukur 6+3 olmusuz canim . bebegimi gordum kalp atisini gordum dinledim cok kisa Allah ima.sukurler olsun. lekeler normalmis icerde kanama yokmus .Canım hiç içine korku verme
Bende kızımda 3 ay boyunca lekelenme yaşadım
İnş yarın güzel haberlerini buradan yazarsın bize
benim bir iki saate kendiliginden bitiyor canm. simdi cok sukur kalp atislarini filan duydukBende leke hiç durmadı
Lekeyi kafana takma canım benim