- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi hatice-yakup
-
Kanamaniz durduysa sikinti yok. Ben dusuk yaptim kasik agrim ve pihtili kanamam olmustu. Surekli dinlenin. Yiyecek ekmegi varsa bu dunyada ne olursa olsun saglikli bir sekilde dogacaktir.Mrb kızlar suan 7 haftalık hamileyim
Ben 6+2 de şiddetli kanama ile hastanelik oldum aynı durum ertesi günde devam etti
Adetinden bile fazla oldu diyebilirim
Doktorum kan eski dedi ama rsmen şarıl şarıl akti kan
Ama sadece kan vardi doku felan yoktu
2 doktora 2 gün muane oldum
Kesem yerindeydi doktorum bol dinlen ve hiç bişey yapma dedi
Şuan kanama çok şükür durdu ve kanama süresinde hiç agrım olmadi
Benimle aynı durumu yaşayan veya bu duruma etrafında şahit olan oldumu lütfen cevap verin
Cumartesi tekrar randevum var ve günler geçmek bilmiyor
Bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum
Düşük bu kadar kısa sürede durumu yani kanama kesilir mi hemen ??
Bebegim yerindeydi şükür ama korkular bitmek bilmiyor
Yardımcı olursaniz çok sevinirim
Şimdiden teskler
Kanamaniz durduysa sikinti yok. Ben dusuk yaptim kasik agrim ve pihtili kanamam olmustu. Surekli dinlenin. Yiyecek ekmegi varsa bu dunyada ne olursa olsun saglikli bir sekilde dogacaktir.
Sizi cok iyi anliyorum. Benimde tupbebek tedavisiyle bir oglum var. O donem herseyden korkar olmustum. Oyleki hapsirsam acaba biseymi oldu diye kafamda kurardim. O korkularim doguma kadar devam etti. Sonra hamile kaldim ama 6 haftalikken dusuk yaptim. Sonra anladimki ben ne yaparsam yapayim olanin onune gecemiyorum. Randevunuza az kalmis. Dr cok kotu bisey olsa muhtemelen hastanede yatirirdi. Progesteron destegi aliyormusunuzInşallah uzun süre sonra tüp bebekle hamile kalınca her durumdwn korkuyor insan
Bende köyü siyaha yakın kan pihtisi var ilm gun ama doktorum onun normal olduğunu birikmiş kandan dolayı olduğunu düşünüyor
Hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok ama insan yine de umutlanmak ve gitmediğine inanmak istiyor
Senin kanamam ne kadar sürmüştü canım
Sizi cok iyi anliyorum. Benimde tupbebek tedavisiyle bir oglum var. O donem herseyden korkar olmustum. Oyleki hapsirsam acaba biseymi oldu diye kafamda kurardim. O korkularim doguma kadar devam etti. Sonra hamile kaldim ama 6 haftalikken dusuk yaptim. Sonra anladimki ben ne yaparsam yapayim olanin onune gecemiyorum. Randevunuza az kalmis. Dr cok kotu bisey olsa muhtemelen hastanede yatirirdi. Progesteron destegi aliyormusunuz
Bende tüp bebekler ikiz annesiyim çok şükür canım benimde 6 haftadayken çok kanamam olmuştu hatta öyleki kesin düştüler diye gitmiştim doktora hastanede yattım ama yinede durmadı hafta sonu oldugu için devlete gitmiştim mecbur bir gün sonra kanamam olmasına ragmen taburcu ettiler hemen özele gittim bizim durumumuzu yaşayan anlar ancak.sonra doktorum baktı ve kanamanın keseye yakın olmayan bir yerde oldugunu söyledi ve baya var devam edecek korkma dedi inan 10 gün geldi bazen az bazen çok bu kadar ayrıntılı içini rahatlatmak için yazdım.Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin benim paşalar 19 aylık oldular.Allah yardımcısı olsun bu süreçte bütün isteyenlerin
Allah yardimcin olsun kuzum. Ben inaniyorum insallah melegin seninle seni birakmaya hic niyetide yok:)Mrb kızlar suan 7 haftalık hamileyim
Ben 6+2 de şiddetli kanama ile hastanelik oldum aynı durum ertesi günde devam etti
Adetinden bile fazla oldu diyebilirim
Doktorum kan eski dedi ama rsmen şarıl şarıl akti kan
Ama sadece kan vardi doku felan yoktu
2 doktora 2 gün muane oldum
Kesem yerindeydi doktorum bol dinlen ve hiç bişey yapma dedi
Şuan kanama çok şükür durdu ve kanama süresinde hiç agrım olmadi
Benimle aynı durumu yaşayan veya bu duruma etrafında şahit olan oldumu lütfen cevap verin
Cumartesi tekrar randevum var ve günler geçmek bilmiyor
Bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum
Düşük bu kadar kısa sürede durumu yani kanama kesilir mi hemen ??
Bebegim yerindeydi şükür ama korkular bitmek bilmiyor
Yardımcı olursaniz çok sevinirim
Şimdiden teskler
Allah yardimcin olsun kuzum. Ben inaniyorum insallah melegin seninle seni birakmaya hic niyetide yok:)
Haklisin canim o korkuyu ben cok iyi biliyorum. Suan hafif hafif kasiklarim agriyor inanki lavobaya gidesim gelmiyor. Zor Allah yardimcimiz olsun kuzum. Insallah bir an once 9 ay gelirde dogum yapariz sag salim kucaklarimiza aliriz bebislerimiziCanım yoldaşım inş bende öyle inanmak istiyorum inş öyledir
Ama kaybetme korkusu hiç biseye benzemiyormuş
Haklisin canim o korkuyu ben cok iyi biliyorum. Suan hafif hafif kasiklarim agriyor inanki lavobaya gidesim gelmiyor. Zor Allah yardimcimiz olsun kuzum. Insallah bir an once 9 ay gelirde dogum yapariz sag salim kucaklarimiza aliriz bebislerimizi
Yerinde yerinde Allah in izniyle. Simdi kac haftalik oldun kuzum. Ne zaman gidiceksin bir daha kontroleIns bitanem inş zor bulunca korkular da hiç bitmiyor
Hiç rahat olamadık hapşırmaya öksürmeye korkar olduk ama o kani gördüğüm an kadar hiç korkmadım
RABBIM kimselere yasatmasin
Aha bitti dedim ama şükür yerinde şuan tabi beni terketmediyse
Yerinde yerinde Allah in izniyle. Simdi kac haftalik oldun kuzum. Ne zaman gidiceksin bir daha kontrole
Canm kanamam.basladi benm hastanede yatiyorum.simdi . Yatis verdiler. Keseye bakti 4 haftalik dedi.
Az gelmis gulum ya kasiklarm agriyor demistm ya kanamm gelmis meger kesenin resmni atcam sana 4 haftikmisCanım nasıl kanama çokmu oldu??????
Yat dinlen sakin kalkma ilaçları kullan
Kanama nasıl????
Az gelmis gulum ya kasiklarm agriyor demistm ya kanamm gelmis meger kesenin resmni atcam sana 4 haftikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?