7. HAFTADA KANAMA ADET GIBI

üzülerek söylüyorum ama kanama hamilelikte hiç normal değil nadir olark bazı kadınlar kanamalı hamilelik geçirebilir bende düşük yaptım ama kanamam geldiğinde ağrım yoktu bana verdikleri düşük önleyici kanamamı kesti ama düşmesine engel olamadı inşallah düşmez bebeğin seninle olur ağrı genelde düşüğün yoğun bir şekilde başlamasıyla ağrılı bir şekilde olur ben ilk gün ağrısız kanama yaşadım ertesi gülerde ağrım başladı oda galiba oluşan dokular atılırkendi

Dediğin gibi herşey olabilir
Her duruma hazırım
Cevremde bugün 3 kadınla görüştüm 3 üde benim yaşadıkları yaşayıp normal doğum yapmışlar
Benim doktorum bebeğe yakın bi yerde yırtık var gibi dedi
Senin durumun için üzüldüm canım. ALLAH bidaha yasatmasin sana da canım
Benim durumun cumartesi netlik kazanacak bakalım hayırlısı
Cevabın için cok sağol

hiç yerinden kalkma ve ayaklarını uzat derim rahminde bir kanama odağı var bebekten değil ozaman ama bellide olmaz hakkında hayırlısı haber et

hiç yerinden kalkma ve ayaklarını uzat derim rahminde bir kanama odağı var bebekten değil ozaman ama bellide olmaz hakkında hayırlısı haber et

Aynen 3 gündür yerimden kalkmıyorum
Annem ve eşim bakıyorlar bana
Bugün kahve rengi leke vardı oda kesildi şükür

Hakkımızda her zaman Hayırlısı
Sen ne zaman düşük yaptın canım Yakın zamanda mı??

Cok
Cok gecmis olsun canm seninkinin aynisi 8. Haftada basimdan gecti benimde tup bebek ve ikiz birden kanama oldu hic durmadan hemen dr gitik 3 gun yatirdilar serum ve ptolton igne kessin birsey oldu dedik cunku parca seklinde kan geliyordi ama alla sukur halla hamolelohim devam ediyor yarin 12. Haftaya girecekler bir haft boyunca ara ara kahve renkli lekeler gelfi simdi durmus dr iyidinlmemi soyledi wc namaz disinda hicbirdey yapmiyotum sadecr yatyorum

Ay Allah yardımcın olsun canim kucağına almak nasip olsun bebeklerini inş

Benim kanamam 2 gün sürdü aynı şekilde yatmam söylendi sonra leke halinde kahve rengi leke geliyordu oda durdu şükür
Bebegim yarın benimle mı degil mi belli olacak inş
Seninde zor zaman geçmiş bundan sonra korkma inş 12 hafta en önemli zaman

Korkular bitmiyor hematom felan demedi doktor ama birisi ufak bi kanama alanı var dedi digeri yok dedi
Kendi doktorum yil basından dolayı izinliydi yarın inş o kontrol edecek en iyi bilgiyi o verir inş

@Mucizeolsakeske .

Canım naptın bidahan kanama oldu mun
Yok canim ben hastaneye gidene kadar kahverengi lekeye donmus zaten kirmizi bi kan degildi ama panik yaptim. Simdilik iyiyiz dinleniyorum evde. Buraya da dualarim icin giriyorum. Kafami dinliyorum iyi oluyor. Her yazida kendime pay cikartiyorum daha cok stres oluyorum

Bol dinlenmeye bak kuzum gerisi iyi olur inş
Benim sabah randevum var kanamadan sonra ilk defa dualarınızı eksik etmeyin

Elhamdullillah cok sevindim canim benim. Allah tamamina erdirsin. Olsun duymasanda gormen de yeterli .

kizlar merhaba

gecen hafta az bir kanamam oldu ve dr coraspini kesti. 1 haftadir icmiyorum. tekrar ne zaman baslanmasi gerek. bu seferde icmiyorum diye endiseliniyorum cunku

kizlar merhaba

gecen hafta az bir kanamam oldu ve dr coraspini kesti. 1 haftadir icmiyorum. tekrar ne zaman baslanmasi gerek. bu seferde icmiyorum diye endiseliniyorum cunku

Canım benim geçen hafta 2 gün boyunca feci kanamam oldu buna ragmen bugün bebegimi ve kalp atışını gordum
Bol dinlen yorma kendini
Ins kötü bi durum yoktur

Canım benim geçen hafta 2 gün boyunca feci kanamam oldu buna ragmen bugün bebegimi ve kalp atışını gordum
Bol dinlen yorma kendini
Ins kötü bi durum yoktur

Peki basladin mi tekrar coraspin yada kan sulandirici ne kullaniyorsan? cok gerginim carsamba kontrolum var. nasil bekliycem. surekli kendimi dinliyorum mide bulantim gitti kesin bisey oldu. goguslerim indi kesin gitti diyorum. aklim hep orda. Cok bir belirtim olmamisti gerci bastan beri ama iste neden olmadi diye ona da takiyorum fln. Allahim insallah carsamba kalp atislarini duyariz. sadece kese gorduk 2 hafta once cunku.bana da dua edin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…