- Konu Sahibi hatice-yakup
-
Insallah gorursn sende canm kesenin rsmi varmiAynen sabırla bekleyelim
Ben diyorum ya 6+4 de sadece kese gördüm cumartesi belki göreceğim oda belki.
Insallah gorursn sende canm kesenin rsmi varmi
üzülerek söylüyorum ama kanama hamilelikte hiç normal değil nadir olark bazı kadınlar kanamalı hamilelik geçirebilir bende düşük yaptım ama kanamam geldiğinde ağrım yoktu bana verdikleri düşük önleyici kanamamı kesti ama düşmesine engel olamadı inşallah düşmez bebeğin seninle olur ağrı genelde düşüğün yoğun bir şekilde başlamasıyla ağrılı bir şekilde olur ben ilk gün ağrısız kanama yaşadım ertesi gülerde ağrım başladı oda galiba oluşan dokular atılırkendi
hiç yerinden kalkma ve ayaklarını uzat derim rahminde bir kanama odağı var bebekten değil ozaman ama bellide olmaz hakkında hayırlısı haber etDediğin gibi herşey olabilir
Her duruma hazırım
Cevremde bugün 3 kadınla görüştüm 3 üde benim yaşadıkları yaşayıp normal doğum yapmışlar
Benim doktorum bebeğe yakın bi yerde yırtık var gibi dedi
Senin durumun için üzüldüm canım. ALLAH bidaha yasatmasin sana da canım
Benim durumun cumartesi netlik kazanacak bakalım hayırlısı
Cevabın için cok sağol
hiç yerinden kalkma ve ayaklarını uzat derim rahminde bir kanama odağı var bebekten değil ozaman ama bellide olmaz hakkında hayırlısı haber et
Cok gecmis olsun canm seninkinin aynisi 8. Haftada basimdan gecti benimde tup bebek ve ikiz birden kanama oldu hic durmadan hemen dr gitik 3 gun yatirdilar serum ve ptolton igne kessin birsey oldu dedik cunku parca seklinde kan geliyordi ama alla sukur halla hamolelohim devam ediyor yarin 12. Haftaya girecekler bir haft boyunca ara ara kahve renkli lekeler gelfi simdi durmus dr iyidinlmemi soyledi wc namaz disinda hicbirdey yapmiyotum sadecr yatyorumMrb kızlar suan 7 haftalık hamileyim
Ben 6+2 de şiddetli kanama ile hastanelik oldum aynı durum ertesi günde devam etti
Adetinden bile fazla oldu diyebilirim
Doktorum kan eski dedi ama rsmen şarıl şarıl akti kan
Ama sadece kan vardi doku felan yoktu
2 doktora 2 gün muane oldum
Kesem yerindeydi doktorum bol dinlen ve hiç bişey yapma dedi
Şuan kanama çok şükür durdu ve kanama süresinde hiç agrım olmadi
Benimle aynı durumu yaşayan veya bu duruma etrafında şahit olan oldumu lütfen cevap verin
Cumartesi tekrar randevum var ve günler geçmek bilmiyor
Bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum
Düşük bu kadar kısa sürede durumu yani kanama kesilir mi hemen ??
Bebegim yerindeydi şükür ama korkular bitmek bilmiyor
Yardımcı olursaniz çok sevinirim
Şimdiden teskler
Cok
Cok gecmis olsun canm seninkinin aynisi 8. Haftada basimdan gecti benimde tup bebek ve ikiz birden kanama oldu hic durmadan hemen dr gitik 3 gun yatirdilar serum ve ptolton igne kessin birsey oldu dedik cunku parca seklinde kan geliyordi ama alla sukur halla hamolelohim devam ediyor yarin 12. Haftaya girecekler bir haft boyunca ara ara kahve renkli lekeler gelfi simdi durmus dr iyidinlmemi soyledi wc namaz disinda hicbirdey yapmiyotum sadecr yatyorum
Yok canim ben hastaneye gidene kadar kahverengi lekeye donmus zaten kirmizi bi kan degildi ama panik yaptim. Simdilik iyiyiz dinleniyorum evde. Buraya da dualarim icin giriyorum. Kafami dinliyorum iyi oluyor. Her yazida kendime pay cikartiyorum daha cok stres oluyorum
Yok canim ben hastaneye gidene kadar kahverengi lekeye donmus zaten kirmizi bi kan degildi ama panik yaptim. Simdilik iyiyiz dinleniyorum evde. Buraya da dualarim icin giriyorum. Kafami dinliyorum iyi oluyor. Her yazida kendime pay cikartiyorum daha cok stres oluyorum
Hayirlisiyla git gel canim. Insallah cok guzel haberler alirsinBol dinlenmeye bak kuzum gerisi iyi olur inş
Benim sabah randevum var kanamadan sonra ilk defa dualarınızı eksik etmeyin
Hayirlisiyla git gel canim. Insallah cok guzel haberler alirsin
Elhamdullillah cok sevindim canim benim. Allah tamamina erdirsin. Olsun duymasanda gormen de yeterli .@Mucizeolsakeske
Kuzum bugün bebegimi gördüm şükür
Kanama başka bi yerde oluşan alandan geliyormuş çok şükür bebeğin altında
Şuan için hiç bi zararı yok bebeğe
Kalbini duymasakta acil de oldugum icin ultrason da ses yoktu
Ama pit pit atışını gördüm şükür
kizlar merhaba
gecen hafta az bir kanamam oldu ve dr coraspini kesti. 1 haftadir icmiyorum. tekrar ne zaman baslanmasi gerek. bu seferde icmiyorum diye endiseliniyorum cunku
Kanamanız olduysa coraspini bir daha kullandırtmaz drkizlar merhaba
gecen hafta az bir kanamam oldu ve dr coraspini kesti. 1 haftadir icmiyorum. tekrar ne zaman baslanmasi gerek. bu seferde icmiyorum diye endiseliniyorum cunku
Kanamanız olduysa coraspini bir daha kullandırtmaz dr
Benim öyle olmuştu
Canım benim geçen hafta 2 gün boyunca feci kanamam oldu buna ragmen bugün bebegimi ve kalp atışını gordum
Bol dinlen yorma kendini
Ins kötü bi durum yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?