- Konu Sahibi hatice-yakup
Kanamanız olduysa coraspini bir daha kullandırtmaz dr
Benim öyle olmuştu
sizin kacinci haftada oldu ne kadar surdu? baska kan sulandirici herhangi birsey aliyormusunuz suan peki. igne vs gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanamanız olduysa coraspini bir daha kullandırtmaz dr
Benim öyle olmuştu
Peki basladin mi tekrar coraspin yada kan sulandirici ne kullaniyorsan? cok gerginim carsamba kontrolum var. nasil bekliycem. surekli kendimi dinliyorum mide bulantim gitti kesin bisey oldu. goguslerim indi kesin gitti diyorum. aklim hep orda. Cok bir belirtim olmamisti gerci bastan beri ama iste neden olmadi diye ona da takiyorum fln. Allahim insallah carsamba kalp atislarini duyariz. sadece kese gorduk 2 hafta once cunku.bana da dua edin nolur
Ben sadece progesteron kullanıyorum.canim
Bende öyle oldum gitti dedim bitti dddim
Ama mucize oldu dün kalbini duymadım ama gördüm pit pit atarken
Sende canını sıkma seninlrdir inş bebegin
Bende geçen hafta sadece kese gördüm bebek daha yoktu içinde
Ve senin kanama azdı galiba gitse az kanamaz
Benim bile 2 gün şarıl şarıl kanadı
Ay insallah cnm ya. cok belirtim yok diye endisem iste ne bileyim.herkes mide bulantisi vs den bahsediyor. ben cok hafif bazen hissediyorum bulanti gibi o kadar. o yuzdende iste hep endiseliyim carsamba bitecek insallah endiselerim kalp atisi duyunca.
Hiç endişelenme çünkü ben senden 1 hafta öndeyim ve benimde hala mide bulantim yok
Sadece sabahları midem boşken bi değişik durum var oda bulantı bile değil
Icini ferah tutmalısın bebeğini üzme annesi
Canm cok saol icimi rahatlattin.insallah ayni zamanlarda bebeklerimize kavusuruz
Kan sulandırıcı dediğimiz şey coraspin evetKan sulandırıcı mı by coraspini? Ben yurt dışındayım bilmiyorum da o ilacı ben kullanmadım
Aynısı bende olmuştu kanama dolayısıyla hastaneye gittik kese yerinde duruyordu kanamadan etkilenmemiştiBen sadece progesteron kullanıyorum.canim
Bende öyle oldum gitti dedim bitti dddim
Ama mucize oldu dün kalbini duymadım ama gördüm pit pit atarken
Sende canını sıkma seninlrdir inş bebegin
Bende geçen hafta sadece kese gördüm bebek daha yoktu içinde
Ve senin kanama azdı galiba gitse az kanamaz
Benim bile 2 gün şarıl şarıl kanadı
Cnm benim tam 5+6 da kanamam oldusizin kacinci haftada oldu ne kadar surdu? baska kan sulandirici herhangi birsey aliyormusunuz suan peki. igne vs gibi
Kan sulandırıcı dediğimiz şey coraspin evet
Veya iğnesini kullanıyorsanız iğnesi
Kesmekte fayda var
Aynısı bende olmuştu kanama dolayısıyla hastaneye gittik kese yerinde duruyordu kanamadan etkilenmemişti
Ertesi gün yine gidip görmek istediğimde kalp atışlarını gördük ama dinletmemişti dr
İnş cnm inşAynen bende 2 gün gittim kanama olurken kese yerindeydi
Dünde 5 gün sonra tekrar baktılar bu sefer bebekte göründü kalp atışı da ekran da belliydi
Çarşamba inş daha detaylı bakacaklar ve duyacağız miniğimizin kalp atışını
Tabiki zamanla kapanıcak biticek
Bendeki kanama sebebi olarakta dr o zaman bebeğin eşi rahim ağzına çok yakın kanama ondan sebep demişti
Ve cidden zamanla bebeğin eşi yukarı çıktı kanamam gitti bitti
hatice-yakup cnm ayni gun randevularimiz ins guzel haberlerimizi yazalim yine. haftalarimizda cok yakin 3 muzunde S sus_panda ne guzel :)
hatice-yakup cnm ayni gun randevularimiz ins guzel haberlerimizi yazalim yine. haftalarimizda cok yakin 3 muzunde S sus_panda ne guzel :)
Evet süperEvet canım Allah hepimize aynı günlerde doğurmayı nasip etsin inş
kizlar bugun kalp atislarini aldik. cok sukur Allah ima.
Maşallah gözünaydın cnmkizlar bugun kalp atislarini aldik. cok sukur Allah ima.