7.haftada bi anda geçen mide bulantısı

Mhr kgn

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2019
26
6
6
35
İyi günler kızlar . Yaklaşık 7 haftalık hamileyim . Benim geçen cumartesiden beri yaklaşık 9 gün çok yoğun mide bulantım oldu . Yiyip içemedim tam da embriyonun oluşum zamanıydı .progestan ilaç kullanıyorum aslında arttırması gerekirken bulantım 2 gündür bi anda geçti . Acaba her şey normal mi böyle bir şey yaşadınız mi? İlk bebeğim karnımda ölmüştü ve biz geç farkettik . Biraz evham oldu o yüzden ani değişiklikler.

İyi günler kızlar . Yaklaşık 7 haftalık hamileyim . Benim geçen cumartesiden beri yaklaşık 9 gün çok yoğun mide bulantım oldu . Yiyip içemedim tam da embriyonun oluşum zamanıydı .progestan ilaç kullanıyorum aslında arttırması gerekirken bulantım 2 gündür bi anda geçti . Acaba her şey normal mi böyle bir şey yaşadınız mi? İlk bebeğim karnımda ölmüştü ve biz geç farkettik . Biraz evham oldu o yüzden ani değişiklikler.
Bünyeden bünyeye farklilik gösterebilir hamilelik belirtisi .. Allahin izniyle kötü bi durum yoktur olabilir .. yine bi andada gelebilir bulantilar.. bende 15 haftalik hamileyim 12. haftada bitti cok Sükür rahatim artik diye düsünürken tekrar basladi ..

Olması bir dert olmaması bir dert valla . Allah yardımcın olsun senin de inşallah . Yarına randevu aldım bi gideyim de rahat nefes alayım inşallah

Benimde 8. Haftam ve bulantım hiç olamadı şimdiye kadar normal mi acaba henüz kalbinide duymadık endişeliyim.

Benimde 8. Haftam ve bulantım hiç olamadı şimdiye kadar normal mi acaba henüz kalbinide duymadık endişeliyim.
Söyle anlatayım ben 3 ay önce bir düşüğüm oldu 6. Haftada bulantım başladı 7. Haftaya kadar sürdü 7. Haftada kalp atisi duyuldu ama 7. Haftadan sonra benım bulantılarım gitti 9.haftada öğrendım kı bebegımın kalbı attıgı gun durmuş ve 2 hafta boyunca içimde ölü olarak kalmış bebeğim ama belli olmaz bazı insanlar bulantı hıc yasamıyor umarım sende sorun yoktur

Back
X