7. hafta karın şişliği??

SmthngSmthng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
2.230
798
merhaba kızlar, şu anda gebeliğimin 7 haftasındayım. karnım özellikle geçen haftadan beri cidden şişiyo ve bunu özellikle giydiğim kıyafetlerimden de rahatlıkla anlayabiliyorum. daha çok erken olduğunun farkındayım. kilo olarak da 4. haftayla kilom hala aynı sayılır sadece 500gr arttım. karın belirginleşmesi 12. haftada olmuyor diye okumuştum ama yaşayanlardan duymak daha doğru geliyo sizin karnınız ne zaman belirginleşti? benim ki çok mu erken şişti yoksa fazlaca ödem mi tutuyo vücudum çözemedim

Hemen belirginleşmez, bende de ilk 3 ay acayip şişkinlik vardı,eyvah demiştim 9.ayda fil gibi olacağım galiba.Fakat alakası yokmuş, hormonlar ve midedeki kasların yavaş çalışması buna sebep oluyormuş.Gayet normal içini ferah tut.Ayrıca dikkat et demir ve bazı vitamin hapları da aşırı şişkinlik vs yapıyor,doktoruna mutlaka danış.Karnın ise 4.aya girerken belirginleşmeye başlar.Çok zayıfsan 3.ayda hafiften kendini belli etmeye başlar.

bende aynı durumdayım karnım patlıcak sanki nefes alamıyorum 7. haftamdayım ama 7 aylık gibi oldum özellikle aksamları cok kötü oluyorum.. ve göğüslerim okadar şişti ki dokunamıyorum bile cok acıyor aşağı dogru resmen cekio beni.. inş normaldir bunlar..yoksa 9 ay sonunda cok kilo alcam gibi

merhaba. bende aşırı şişkinlikden şikayetciyim. 8ci haftada sanki beş aylık hamilehşyim. belim agrımaya başladı.şişkinlik için nane, dereotu tohumunun cayini iciyorum hic bir faydasını görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…