7.hafta bebeğinin kalbi duranlar?

Doasu

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2022
70
87
39
Herkese Merhaba.
Şuan hastanede hüngür ağlayarak sıra bekliyorum.
Sizinle hem paylaşmak hemde tecrübesi olan annelerden bilgi rica ediyorum?
İlk tüp bebek denemem, 3. Gün taze embriyo 2. Kalite 2 adet transfer edildi. 7. Haftasında kese ve embriyo iyi boyuttaydı ancak kalbi durdu.
Dr. Sabah kürtaja alıcak.
Sonraki süreç nasıl ilerliyor?
Ne zaman tekrar denediniz?
Aynı dr. İle devam etmelimiyim?
Şuan o kadar kötüyüm ki size ihtiyacım var

Herkese Merhaba.
İlk tüp bebek denemem, 3. Gün taze embriyo 2. Kalite 2 adet transfer edildi. 7. Haftasında kese ve embriyo iyi boyuttaydı ancak kalbi durdu.
Öncelikle geçmiş olsun.. Umarım sonraki tedavinizde hersey güzel olur. Bizde bebeğimizin kalp atışlarını duyamadık kürtaj olmuştum.Sizi çok çok iyi anlıyorum ama inanın yola devam etmek gerek ve şuna teslim olun hersey olması gerektiği zamanda olacak buna sığının... Ben 6 ay sonra tekrar başladım tedaviye yine pozitif sonuç aldım fakat bu kezde kimyasal gebelik yaşadım. Size tavsiyem doktorunuza inanıyorsanız ve orada rahatsanız devam edin. Çünkü bu tedavi zor ve çok stresli yeniden biriyle başlamak zor zira bu benim fikri. Evet çok üzüldük ikinci kez üzüldük ama hayat devam ediyor .Herseyin güzel olmaması için hiçbir sebep yok ve Allah im izniyle olacak inş. Buna inanın...

Öncelikle çok geçmiş olsun. 4 ay önce bende kürtaj oldum. 2. Deneme 5. Gün 3AAA kalite embrio pozitif oldu kalp atışını bi gün gördük ama duyamadık sonra ki muayenede ne gördük ne de duyduk. 8 haftada kürtaj oldum. 3. Denemeyide aynı yerde yapmak istedm ama genetik test yapılmasını istedim. Biz eşimle genetik yaptırmıştk sorun çkmadı ama embrio için istemiştm. Çünkü sağlıklı olmadı için kalp atışı oluşmuyo. Ama doktorum zaman kaybı gerek yok dediği anda ben doktorumu değiştirdim. Tekrar aynı şeyi yaşamamak için. Havuz sistemi yapılıp genetiğr göndericez. Gerisi tabi yine Allahtan.. çok zor bi süreç ben uzun bi süre atlatamadım. Herkesin başına gelebilir evet ama bizim gibi uğraşlar sonunda böyle bişeyın yaşanması yıkım oluyo. Çok uğraşıyosun ve elinden herşey gidio.. başta canın gidio. Ama toparlanmak lazım çünkü bizlerin uzun süreli yas tutma gibi bi lüksümüz yok. 1 sene dinlenirim çocuk öyle yaparım gibi şeylere vaktimiz yok. Bizim için sağlığımız önemli.. morel önemli.. ayakta durmamız lazım..çoook geçmiş olsun tekrardan. Herşey gönlünüzce olsun Rabbim en sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin 🙇‍♀️

Herkese Merhaba.
Geçmiş olsun canım, allah yüreğine su serpsin.. en kısa zamanda nasip etsin inşallah tekrar..
acının tarifi yoktur insan yıkılıyor.. ama şöyle düşünüp avutmaya çalışabilirsin kendini canım.. ya daha sonradan yaşasaydın, kucağına alıp kaybedenler var.. iyisi kötüsü illa ki olmuyor ama o zaman daha büyük olurdu yaşıcağın acı.. bunda da cardır bir hayır diyelim, sağlıksız olucaktı belkii.. bi şekilde avut kendini ve bir sonrakine odaklan canım.. sabır ve güç diliyorum 😞😞

Herkese Merhaba.
Benimds oyle oldu arkadasım rabbim sabir versin.. Ilk denememde tuttmustu kalbi durdu 2.yi 6 ay sonra denedim tutmadi 3. Yu transfer olacagim 10 aralikta

Herkese Merhaba.
Şuan o kadar kötüyüm ki size ihtiyacım v
Kaybınız için geçmiş olsun. Aynı durumu iki kez yaşadım tarif edilemez bir duygu acınızı anlayabiliyorum ne teselli versek fayda etmez bende etmiyordu umarım bir anca toparlanırsınız 😔😔

İlk transferim 3.gun embriyosu tuttu 7.haftada kalp atışını ilk kez dinlediğimiz gün yoğun kanamayla düştü hiç kürtaja gerekte kalmadi hastane tuvaletinde bırakıp gelmiş gibi hissettim o gün bebeğimi koca koca pihtilara bakarken. Hemen yeniden hamile olmak istedim kabus görüyormuşum da uyanacakmis olmayı diledim. 6 ay dedi doktorum 6 ay hem vücudun kendini toparlasin hem sen psikolojik olarak toparlan dedi. İkinci transferim aynı doktorumla olamadı maalesef vefat etti doktorum. Başka doktorda da negatif sonuçlandı. Üçüncü transferimde şuan bebeğim kucagimda. Rabbim sizlerede sağlıklı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

X