7 günde bir adet oluyorum

cottonheart

Zeynebin annesi
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
750
14
118
40
İstanbul
merhaba benim adet düzenim iş tempomdan dolayı çok bozuldu işi bıraktım ama hala düzelmedi şu an cyno proghnova kullanıyorum doktorumun tavsiyesi üzerine ama hala düzelmiyor başta 15 günde bir adet olmaya başladım sonra 10 güne düştü şimdi ise 7 gün temiz kalıyorum kahverengi gelmeye başlıyor yine 7 gün oluyorum 5 yaşında bir kızım var 2. çocuğu istiyorum ama bu şekilde nasıl olucak bilmiyorum rahimde 1.5 cm miyom var doktorum onun yapmadığını söylüyor en son gittiğimde rahim zarı çok incelmiş damarlar gözüküyor artık ne olsa kanar dedi artık kan görmek istemiyorum çocuğu bir yana bıraktım kanamam düzelsin yeter bu kadar sık adet kanaması yaşayan varmı

kimse cevap yazmadı ama benim sorunum çözüldü ben geçen ay cylo proghnova ya başlamıştım ama hiçbir faydasını görmedim kanamam hiç durmadı ve soluğu aktarda aldım ilk önce int. benim sorunuma iyi gelen bitkileri araştırdım HAYIT,CİVANPERÇEMİ VE ASLAN PENÇESİNİ buldum bitkilerin kendisini alırken (poşet şeklinde) aktar civanperçemli ve hayıtlı macunu önerdi NURS LOKMAN HEKİM yazıyordu bu ay ilacımla birlikte onu da kullanmaya başladım bugün 14. gün maşallah diyeyim kanamam yok hala birde bu ay bebek istiyorduk inşallah hamile kalırsam buradan yazarım resmen mucize gibi bir şey oldu macuna başladığımda sürekli belimde ve kasıklarımda ağrılar vardı onlarda gitti böyle sık adet kanaması olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum hormon bozukluklarına iyi geliyormuş

merhaba geçmiş olsun ben yazınızı yeni gördüm nurs lokman hekim ürünleri sahtekarlık dolayısıyla bakanlığın resmi sitesinde yayınlamıştı araştırın isterseniz başka bir zarar vermesin bende de yumurtlama sorunu vardı hayit meyveli keçi boynuzu kullanmıştım ve kan değerlerim berbat bir duruma gelmişti bence arada doktor kontrolünü de ihmal etmeyin bol şans.

gerçekten mi çok şaşırdım bende annemlere gidince aldım orası küçük bir yer böyle bir şey varsa bile kimsenin haberi olmamıştır 5 gün sonra tahlil yapıcam hamile olursam da olmasada burdan yazıp haber veririrm

Son düzenleme:

inşallah muradın olur :) nette yayınlandı sahtekarlık yapan firmalar umarım zararı olmaz faydası olur sana.

Canım zamana bırak bence yorgunluktan dolayı oluyordur zamanla düzelir diye düşünüyorum

kızlar 3 ay düzenli ilaç kullandıktan sonra düzeldi adetim, bu ay ilacı bıraktım şimdilik bir sorun yok ama hala hamile değilim doktor biraz daha bekleyelim rahim filmi çekeriz dedi adetim düzeldi ya onada şükürler olsun

kızlar bugün doktora gittim bu ay 15. gün yumurtam çatladı 17. gün yumurtlama kanaması yaşadım 25. gün tam günümde adet oldum adetimin sabahı test yaptım negatifti ama normalde çok gelirdi o gün çok az geldi 2. günde az geldi birde gece yıkanayım dedim sütümün geldiğini farkettim heralde hormonlarda sorun var dedim bugün 3. gün doktora gittim komple hormon tahlili birde gebelik baktı hormonlar çok iyi dedi ''GEBELİK 69'' HAMİLESİN dedi şaşırdım ama sevineyim mi üzüleyimmi anlamadım değer gününe göre çok düşük dış gebelikte olabilir bir terstlikte olabilir düşük gibi dedi 3 gün sonra yine tahlil yaptırıcam bakalım ne çıkıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…