7 gün oldu adetm geçti korunuyoruz ama şüpheliyim 3 kez test yaptım negatif çıktı 2 hamilelğim geç döllenme olmuştu buda öyle olduğu için test negatif çıkıyor olabilir mi normalde bu kadar gecikmem ve belirtilerim var mide bulantısı sık idrara çıkma akıntı artışı kaşıklarda ara ara ağrı bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden cevaplar için teşekkür ederim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anket 7 gün adetim geçti şüpheliyim ama testim negatif
- Konu Sahibi mryars
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebelikşüphesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Kasım 2021
- 389
- 267
- 23
- 32
Canım bemce kanda gebelik testi yaptır. Dediğin gibi geç döllenme olabilir7 gün oldu adetm geçti korunuyoruz ama şüpheliyim 3 kez test yaptım negatif çıktı 2 hamilelğim geç döllenme olmuştu buda öyle olduğu için test negatif çıkıyor olabilir mi normalde bu kadar gecikmem ve belirtilerim var mide bulantısı sık idrara çıkma akıntı artışı kaşıklarda ara ara ağrı bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden cevaplar için teşekkür ederim
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Bende öyle düşünüyorum ama bilemedim bekliyorum hala bakalım bi kaç gün daha olmazsam kan vericem sanırımCanım bemce kanda gebelik testi yaptır. Dediğin gibi geç döllenme olabilir
Çok fazla denicek kadar bi mide bulantım yok amaMide bulantisi bu kadar erken olmuyormuş. Baska sebepten bulaniyor olabilir. 7 gun gectiyse muayene olun. Bebek yoksa da bir sorun olabilir.
- 9 Kasım 2021
- 389
- 267
- 23
- 32
Gögüslerinizde bir gariplik seziyor musunuz. Daha öncede dogum yapmışsınız sormak istedim. Normalde benim adete bir hafta kala gögüs ağrım başlar adet olmama bir kaç gün kala ağrım geçer adet olucagımı anlarım. Bu sefer adet öncesi ağrım hiç olmadı, yarın adet günüm gögüslerimin yanları ağrımaya başladı ve gögüs uçlarım pembeleşti, ümitlenmekte istemiyorum.Bende öyle düşünüyorum ama bilemedim bekliyorum hala bakalım bi kaç gün daha olmazsam kan vericem sanırım
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Hamilelikle alakali degildir iste. Hamilelikte bulanti 8. Haftalarda oluyor diye biliyorum.Çok fazla denicek kadar bi mide bulantım yok ama
Çok ağrı vardı bi kaç gün şuanda ara ara oluyorGögüslerinizde bir gariplik seziyor musunuz. Daha öncede dogum yapmışsınız sormak istedim. Normalde benim adete bir hafta kala gögüs ağrım başlar adet olmama bir kaç gün kala ağrım geçer adet olucagımı anlarım. Bu sefer adet öncesi ağrım hiç olmadı, yarın adet günüm gögüslerimin yanları ağrımaya başladı ve gögüs uçlarım pembeleşti, ümitlenmekte istemiyorum.
Anladım teşekkür ederimHamilelikle alakali degildir iste. Hamilelikte bulanti 8. Haftalarda oluyor diye biliyorum.
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Hayır bekar değilim evliyimYaşınız 19'muş. Bekarsınız sanirim. Beklemenize gerek yok. Kan verebilirsiniz. Bir dahakine mutlaka korunun.
canım benim geç dööllenme olabiklir bende bu ay aynısını yaşadım düşün gecikmenin 6. gününde 4 çıktı sonra yükselmeye başladı 2 gün daha bekle ve kanda yaptır bence7 gün oldu adetm geçti korunuyoruz ama şüpheliyim 3 kez test yaptım negatif çıktı 2 hamilelğim geç döllenme olmuştu buda öyle olduğu için test negatif çıkıyor olabilir mi normalde bu kadar gecikmem ve belirtilerim var mide bulantısı sık idrara çıkma akıntı artışı kaşıklarda ara ara ağrı bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden cevaplar için teşekkür ederim
Bende de aynı durum oldu . Adetim 14 gün geçmesine rağmen kan verdim negatif çıktı. Aradan bir hafta geçti kan verdim pozitifti7 gün oldu adetm geçti korunuyoruz ama şüpheliyim 3 kez test yaptım negatif çıktı 2 hamilelğim geç döllenme olmuştu buda öyle olduğu için test negatif çıkıyor olabilir mi normalde bu kadar gecikmem ve belirtilerim var mide bulantısı sık idrara çıkma akıntı artışı kaşıklarda ara ara ağrı bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden cevaplar için teşekkür ederim
Ben tam 13 gunde adet oldum canim gebelik yokmusBende de aynı durum oldu . Adetim 14 gün geçmesine rağmen kan verdim negatif çıktı. Aradan bir hafta geçti kan verdim pozitifti
Gebelik yokmus 13 gunde adet oldumcanım benim geç dööllenme olabiklir bende bu ay aynısını yaşadım düşün gecikmenin 6. gününde 4 çıktı sonra yükselmeye başladı 2 gün daha bekle ve kanda yaptır bence