Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kendiniz okumanız daha iyi olacaktır bizlerde birer fatiha ile amin deriz. Sizin gayretiniz önemli kulun başka kula ettiği dua kabul olur çünkü kimse kimsenin yerine günah işlememiştir siz Okuyun gayretle sonra dualarımızda yer veririz Allahın izniyle
Kendiniz okumanız daha iyi olacaktır bizlerde birer fatiha ile amin deriz. Sizin gayretiniz önemli kulun başka kula ettiği dua kabul olur çünkü kimse kimsenin yerine günah işlememiştir siz Okuyun gayretle sonra dualarımızda yer veririz Allahın izniyle
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun kulun kula yaptığı duada kabul olurmuş benim içinde dua edermisiniz neolur ismim Huriye gönlümdeki hayirlisiyla olsun diye şimdiden Allah razı olsun
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun kulun kula yaptığı duada kabul olurmuş benim içinde dua edermisiniz neolur ismim Huriye gönlümdeki hayirlisiyla olsun diye şimdiden Allah razı
Benim için okuyup dua ederseniz sevinirim Allah razı olsun simdiden ismim Huriye gönlündeki olsun diye dua edersen sevinirim abla.. birde kaç tane okuduğunu belirtrsen sevinirim ablm