7 defa fetih suresi

apre01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
4
1
29
Merhabalar arkadaşlar çok büyük sıkıntı içindeyim 7 defa fetih süresine niyetlendim yardımcı olabilirsiniz acaba şimdiden Allah razı olsun.

Nasıl bi yardım okumamı istersen cumartesi günü senin için bikaç tane okuyabilirim

Merhabalar arkadaşlar çok büyük sıkıntı içindeyim 7 defa fetih süresine niyetlendim yardımcı olabilirsiniz acaba şimdiden Allah razı olsun.
Kendiniz okumanız daha iyi olacaktır bizlerde birer fatiha ile amin deriz. Sizin gayretiniz önemli kulun başka kula ettiği dua kabul olur çünkü kimse kimsenin yerine günah işlememiştir siz Okuyun gayretle sonra dualarımızda yer veririz Allahın izniyle

Kendiniz okumanız daha iyi olacaktır bizlerde birer fatiha ile amin deriz. Sizin gayretiniz önemli kulun başka kula ettiği dua kabul olur çünkü kimse kimsenin yerine günah işlememiştir siz Okuyun gayretle sonra dualarımızda yer veririz Allahın izniyle
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun kulun kula yaptığı duada kabul olurmuş benim içinde dua edermisiniz neolur ismim Huriye gönlümdeki hayirlisiyla olsun diye şimdiden Allah razı olsun

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun kulun kula yaptığı duada kabul olurmuş benim içinde dua edermisiniz neolur ismim Huriye gönlümdeki hayirlisiyla olsun diye şimdiden Allah razı
Nasıl bi yardım okumamı istersen cumartesi günü senin için bikaç tane okuyabilirim
Benim için okuyup dua ederseniz sevinirim Allah razı olsun simdiden ismim Huriye gönlündeki olsun diye dua edersen sevinirim abla.. birde kaç tane okuduğunu belirtrsen sevinirim ablm

X