Cocugumun olmasi icin sema adına 313 kere FATİHA SURESİ dağıtıyorum

Cocugumun olmasi icin sema adına 313 kere FATİHA SURESİ dağıtıyorum​

Alanlardan Allah razı olsun Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏💞 okudum da devlet hastanelerinin tüp bebek servislerine gitmediğinizi öğrendim. Mutlaka gidin herşeye bakıyorlar. En azından elinizde bilgileriniz olur. Sperm testi, amh, hsg hepsini yapıyorlar ücretsiz olarak tüp bebek işlemlerinden önce. Bunları yaptırmış mıydınız. Konu dışına çıkıyorum kusura bakmayın ama

Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏💞 okudum da devlet hastanelerinin tüp bebek servislerine gitmediğinizi öğrendim. Mutlaka gidin herşeye bakıyorlar. En azından elinizde bilgileriniz olur. Sperm testi, amh, hsg hepsini yapıyorlar ücretsiz olarak tüp bebek işlemlerinden önce. Bunları yaptırmış mıydınız. Konu dışına çıkıyorum kusura bakmayın ama
Amin Allah razı olsun Evet eşimde bende hepsini yaptırdık bitane hsg çekilmem kaldı onu çekilmem içinde adetin 1.gununu bekliyorum Bide kayseride eski devlet hastanesinde böyle biseyler falan yapiyorlarmiki

Amin Allah razı olsun Evet eşimde bende hepsini yaptırdık bitane hsg çekilmem kaldı onu çekilmem içinde adetin 1.gununu bekliyorum Bide kayseride eski devlet hastanesinde böyle biseyler falan yapiyorlarmiki
İnternetten bakın tüp bebek servisi olması gerekiyor hastanede. Eğer varsa yaparlar. Ben bulunduğum şehirde bi kere gittim hemen muayene ettiler. Tekrar reglin 2 veya 3.günü gel dediler. Amh falan bakmak için. Hsg için falan gün verdiler. Çok kalabalık ama herşeye bakıyorlar bi anda çok güzel. Ben bişeye gerek kalmadan hamile kaldım gerçi 1 kere gitmiş oldum oraya. Hamile kalmasaydım hsg falan çekilecektim

Merve arkadaşımız okumaya müsait değilim anlamında "bir hafta okuyamıyorum" yazmış.
Sayı almamış ki geri versin.
Fatiha suresi abdestli okunuyor.

S Ssyrr sizin için 5 kez okudum
ALLAH kabul etsin
Tmm ozmn yanlış anlaşılma olmuş kusura bakmayın alindi zannedildi ondan oldu 5 kez okuduğunuz içinde Allah razı olsun teşekkür ederim sizden

Back
X