72 oldu tmm olur Allah razı olsunTamam 20tane ben alıyorum ama akşam okurum olur mu ?
@miyavca
@cilekcanavari
simlumina
kızlar almak isterseniz siz de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
72 oldu tmm olur Allah razı olsunTamam 20tane ben alıyorum ama akşam okurum olur mu ?
@miyavca
@cilekcanavari
simlumina
kızlar almak isterseniz siz de
Bir dahaki seferede bu bitince 500 yasin suresi dağıtacağım rabbim kabul eder inşallah Allahin izniyle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın72 oldu tmm olur Allah razı olsun
20 aliyim canim ben de allah kabul etsin insallah72 oldu tmm olur Allah razı olsun
Tmm cnm ozmn 92 oldu senle beraber Allah razı olsun20 aliyim canim ben de allah kabul etsin insallah![]()
İnşallah Rabbim tez vakitte kucağını doldursun canımBir dahaki seferede bu bitince 500 yasin suresi dağıtacağım rabbim kabul eder inşallah Allahin izniyle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin inşallah inşallah rabbim tüm isteyenlerede nasip etsin Bu arada yasin almak isteyen olursada 500 tanede çocuğum olsun diyede yasin dağıtıyorum Dualara sığınıyorumİnşallah Rabbim tez vakitte kucağını doldursun canım
Ben tup bebek hamilesiyim, bunun zorlugunu iyi bilirimTmm cnm ozmn 92 oldu senle beraber Allah razı olsun
Maşallah rabbim bagislasin ama bizim tüp bebeğe gücümüz yetmiyor aşırı tuzluBen tup bebek hamilesiyim, bunun zorlugunu iyi bilirimallah kimseyi bununla sinamasin insallah
Öyle bir zor durumdayimki hiç sormayaniMaşallah rabbim bagislasin ama bizim tüp bebeğe gücümüz yetmiyor aşırı tuzlu![]()
Devlet hastanelerinde yapılıyor tüp bebek oraya başvuru yaptınız mı?Maşallah rabbim bagislasin ama bizim tüp bebeğe gücümüz yetmiyor aşırı tuzlu![]()
Ücretsiz olmuyor diye biliyorum ama ordanda alırlar biliyorum Hiç başvuru yapmadıkDevlet hastanelerinde yapılıyor tüp bebek oraya başvuru yaptınız mı?
Sanırım çok azını siz ödüyorsunuz devlet karşılıyorÜcretsiz olmuyor diye biliyorum ama ordanda alırlar biliyorum Hiç başvuru yapmadık
Onu bi tam öğrenmek gerekiyor Sizinki hangi hastane ve ücreti ne kadar tuttu toplamSanırım çok azını siz ödüyorsunuz devlet karşılıyor
Benim doğal yolla oldu canım. Devlet hastanesinde yaptıranlar var sitede onları bulabilirsin konuları vardır tüp bebek kategorisinde bak istersen bi yardımcı olurlarOnu bi tam öğrenmek gerekiyor Sizinki hangi hastane ve ücreti ne kadar tuttu toplam
Anladm tmm bi oraya bakarım inşallahBenim doğal yolla oldu canım. Devlet hastanesinde yaptıranlar var sitede onları bulabilirsin konuları vardır tüp bebek kategorisinde bak istersen bi yardımcı olurlar
Anladm tmm bi oraya bakarım inşallah
Evet gördüm baya bi arastirmam gerekiyor rabbimin izniyleBurada var meselaMerhaba benim amh 0,01 . Ankara’da devlet hastanesinde tüp bebek yaptıran var mı ? Hangi hastaneyi ve doktoru önerirsiniz
Tmm Allah razı olsun amin aminn inşallah Allah gönül muradinizi versin inşallahALLAH yardımcıniz olsun. Tez zamanda nasip olsun İNŞAALLAH. 20 tane de ben aldım.