• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aylık hamileyim..korkuyorum

melekenan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
8
0
36
Ankara
merhaba arkadalar 7 aylık hamileyim.. tüm anne adaylarında oldugu gibi bendede normal dogum korkusu var dogum yapan arkadaşların içimi birazda olsa rahatlatmasını istiyorum ..!!:emir_bebek::emir_bebek:

Bende 7 aylik hamileyim günler gectikce benimde korkum artiyor. Aslinda korkum dogurmaktan degil sadece yanlis seylere kurban gitmekten, cok sey duydum okudum ister istemez insan düsunuyor acaba benimde basima bunlar gelecekmi diye.
Korkumu her zaman oglumu kucagima alacagim ana kadar yasiyorum sonrasi o kadar güzel olacakki insallah hepsine degecek. Bir kac saatlik sanci cekecegiz, sonunda ölüm yok diyorum sonucta dunyaya bir cocuk getirecegiz elbette her guzelligin bir zorlugu var diye kendime teselli veriyorum. Umarim sanada yarar. Hayirli dogumlar.

Bende 7 aylik hamileyim günler gectikce benimde korkum artiyor. Aslinda korkum dogurmaktan degil sadece yanlis seylere kurban gitmekten, cok sey duydum okudum ister istemez insan düsunuyor acaba benimde basima bunlar gelecekmi diye.
Korkumu her zaman oglumu kucagima alacagim ana kadar yasiyorum sonrasi o kadar güzel olacakki insallah hepsine degecek. Bir kac saatlik sanci cekecegiz, sonunda ölüm yok diyorum sonucta dunyaya bir cocuk getirecegiz elbette her guzelligin bir zorlugu var diye kendime teselli veriyorum. Umarim sanada yarar. Hayirli dogumlar.
teşekkürler sizede hayırlı dogumlar..
haklısınız bazen etrafıma bakıp kendimi teselli ediyorum herkes nasıl yaptıysa bende yaparım diyerek kendime güç veriyorum ama bazende içim iiçmi yiyor eminim bende kızımı elime alınca bütün acılarımı unutucam...

Son düzenleme:
Eger ilk dogumunsa bence kimseye sorma bu ilk heyecani yasa ve korkunu kendin ye.
Herkesin doguma bakis acisi cok farkli, illaki sancilar cekildi, agrilar vardi bilmem yirtiklar falan diye anlatacaklar bence bu aksine seni dahada korkutacak. Herkesin yasadigi kendine kalsin, herkes farkli tepki veriyor bu birazda bünye meselesi kendimizi ne kadar sIkarsa dogum bi o kadar zor olacaktir bu yüzden kendine melegini alacagin günlerin hayalini kurarak motivasyon bul.
Inan bunlari yazmak benim icinde cok zor cünkü ayni seylerle bende motivasyon bulmaya calisiyorum

Son düzenleme:
normal düşünüyorsun galiba ... ben sezeryandım çokta memnundum 9.aya kadar gerile gerile normal yapıcam dedim herkese vakit yaklaşınca :)noldunu bile anlamadım herşey yolunda iken sezeryan istedim memnunum sanırım kendimi kandırmışım 9ay:):)ikiside illaki risk işi ama her ikisindede sonuca ulaşılıo ve ikiside acılı tecih sana kalmış stres yapma çok korkarsan yumarsın gözlerini sezeryanla kurtulursun cesaretin olursa bi avazda kurtulursun inşallah son dk gelmeden stres yapma seni anlıyorum tradını çıkar son aylarının canım kolay dogumlar inşallah

Back