7 aylık evliyim ve kocam çok ilgisiz. Ne yaptımsa karısı olduğunu anlatamadım. Ne yapmalıyım?

Evlenmeden önce çalışıyorum demiştiniz niye bıraktınız ki bence tekrar çalışmaya başlayın insan nefes alıyor en azından evde tıkılıp kalmazsınız
İşi bırakırsam çalışmam dedim çocuk istiyordum. Birtane kaybettim. Ozaman bile yalnız bırakıldım.

Evet çalışmakla ilgili değil ben zaten yıllarca yalnız yaşadım yalnız mücadele verdim. Yanımda şimdi biri var. Ha evimdeki eşya ha o farkeden birşey olmadı. Çok ilgisiz. Bunu defalarca söylememe rağmen ya tıkandığım bir noktayım. Niyetim boşanmakta değil napacağımı bilmiyorum

Neden boşanmamakta ısrarlısın? Bu adamda vazgeçilmez olan ne?

Şimdiden böyleyse ilerisi hiç görünmüyor zaten iyi düşünüp karar verin bence belliki adam evli olmak için evlenmiş başka hiçbir koca ligi yok hiç olmasın daha iyi öyle hayat mı geçer

Şimdiden böyleyse ilerisi hiç görünmüyor zaten iyi düşünüp karar verin bence belliki adam evli olmak için evlenmiş başka hiçbir koca ligi yok hiç olmasın daha iyi öyle hayat mı geçer
Geçmez boşanmakta çözüm değil ki.

Boşanmak çözüm olmuyor. Bunların hepsi aynı iyisinin oldunu düşünen var mı?

Boşanmak çözüm olmuyor. Bunların hepsi aynı iyisinin oldunu düşünen var mı?
Oturup konuştunuz mu bunları başka bir sorunu mu var acaba. Soğuk mu davranıyo konuşun isterseniz. Ya da siz bir süre kendinizi çekin siz de onu ilgisiz bırakın. Takmıyormuş gibi davranın

ne yaptı veya ne bekliyorsun da ne yapmıyor? sen ne yaptın bunların karşısında?
cevap pls..
yaptığı sadece kafasındaki hedefi için çalışmak çok kazanmak. Birlikte yaptımız hiçbirey yok. Çalışkan ve dürüst biri başka bir özellik yok. Benim kadın oldumu anlamıyor nasılsa evlendik evde gözüyle bakıyor. İlerde ilgilencekmiş

Cok merak ettim biraz acar misiniz? Aslinda ilgileniyormus da siz mi yanlis anladiniz yani?

Dış etkenlerin yalnış yöblendirmesi.. birde ilk evliliği yabancı bir hatunla olunca herşeyi benden beklemesi..

Açıkçası konunun tarihini görünce sizden "zamanla birbirimizi daha iyi anladık, evlilikten beklentilerimizi farkettik, orta yolu bulduk şimdi çok güzel her şey" mesajı geldi sandım. Yanlış anlaşılma ve dış etkenler hiç aklıma gelmedi. Neyse hallettiyseniz ne güzel. Ama şimdi konu hortladı ya herkes ilk mesaja yorum yazacak. İsterseniz konunuz kapattırın ya da isterseniz ilk mesajınızı güncelleyin. Altına ek yapın.
Mutluluklar.

Teşekkürlerde o nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…