- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 47
- Konu Sahibi papatyamrm
-
İşi bırakırsam çalışmam dedim çocuk istiyordum. Birtane kaybettim. Ozaman bile yalnız bırakıldım.Evlenmeden önce çalışıyorum demiştiniz niye bıraktınız ki bence tekrar çalışmaya başlayın insan nefes alıyor en azından evde tıkılıp kalmazsınız
Evet çalışmakla ilgili değil ben zaten yıllarca yalnız yaşadım yalnız mücadele verdim. Yanımda şimdi biri var. Ha evimdeki eşya ha o farkeden birşey olmadı. Çok ilgisiz. Bunu defalarca söylememe rağmen ya tıkandığım bir noktayım. Niyetim boşanmakta değil napacağımı bilmiyorumKusura bakmayın ama öyle bir yazmışsınızki sanki kadın işe girememekten iş bulamamaktan yakınmış... bu kadın belliki ilgiye sevgiye aç. Tamam evde boş kalması beklentisini arttırabilir ona lafım yok. Ya duygusal açlığı ne olacak.İşe girince bütün sorunlar bir anda bitimiverecek...biraz sağ duyulu olalım lütfen!!
Neden boşanmamakta ısrarlısın? Bu adamda vazgeçilmez olan ne?Evet çalışmakla ilgili değil ben zaten yıllarca yalnız yaşadım yalnız mücadele verdim. Yanımda şimdi biri var. Ha evimdeki eşya ha o farkeden birşey olmadı. Çok ilgisiz. Bunu defalarca söylememe rağmen ya tıkandığım bir noktayım. Niyetim boşanmakta değil napacağımı bilmiyorum
İkinci evliliğim bunların hiçbirinin iyisi yok zaten çok fedakarlık yaptım bütün düzenimi bırakıp geldim.Neden boşanmamakta ısrarlısın? Bu adamda vazgeçilmez olan ne?
Şimdiden böyleyse ilerisi hiç görünmüyor zateniyi düşünüp karar verin bence belliki adam evli olmak için evlenmiş başka hiçbir koca ligi yok hiç olmasın daha iyi öyle hayat mı geçer[/QUOTEilerisi kapalı kutu
Geçmez boşanmakta çözüm değil ki.Şimdiden böyleyse ilerisi hiç görünmüyor zateniyi düşünüp karar verin bence belliki adam evli olmak için evlenmiş başka hiçbir koca ligi yok hiç olmasın daha iyi öyle hayat mı geçer
Boşanmak çözüm olmuyor. Bunların hepsi aynı iyisinin oldunu düşünen var mı?Şimdiden böyleyse ilerisi hiç görünmüyor zateniyi düşünüp karar verin bence belliki adam evli olmak için evlenmiş başka hiçbir koca ligi yok hiç olmasın daha iyi öyle hayat mı geçer
Oturup konuştunuz mu bunları başka bir sorunu mu var acaba. Soğuk mu davranıyo konuşun isterseniz. Ya da siz bir süre kendinizi çekin siz de onu ilgisiz bırakın. Takmıyormuş gibi davranınBoşanmak çözüm olmuyor. Bunların hepsi aynı iyisinin oldunu düşünen var mı?
ne yaptı veya ne bekliyorsun da ne yapmıyor? sen ne yaptın bunların karşısında?7 aylık evliyim ve kocam çok ilgisiz. Ne yaptımsa karısı olduğunu anlatamadım. Ne yapmalıyım?
yaptığı sadece kafasındaki hedefi için çalışmak çok kazanmak. Birlikte yaptımız hiçbirey yok. Çalışkan ve dürüst biri başka bir özellik yok. Benim kadın oldumu anlamıyor nasılsa evlendik evde gözüyle bakıyor. İlerde ilgilencekmişne yaptı veya ne bekliyorsun da ne yapmıyor? sen ne yaptın bunların karşısında?
cevap pls..
Takmamaya çalışacağım.Oturup konuştunuz mu bunları başka bir sorunu mu var acaba. Soğuk mu davranıyo konuşun isterseniz. Ya da siz bir süre kendinizi çekin siz de onu ilgisiz bırakın. Takmıyormuş gibi davranın
Takmamaya çalışacağım.
Bbence seni sevmiyorİşi bırakırsam çalışmam dedim çocuk istiyordum. Birtane kaybettim. Ozaman bile yalnız bırakıldım.
Belkide onunda vanı yanıyordur. Ama zaman herşeyin ilacıymış allaha binler kere şükür hep birbirimizi yalnış anlamışız birde dış etkenler. Şimdi yolunda gidiyoryine birilerinin canı sıkılmış konuyu hortlatmış.
Belkide onunda vanı yanıyordur. Ama zaman herşeyin ilacıymış allaha binler kere şükür hep birbirimizi yalnış anlamışız birde dış etkenler. Şimdi yolunda gidiyor:) allah herkese huzur ve sağlık versin..
Dış etkenlerin yalnış yöblendirmesi.. birde ilk evliliği yabancı bir hatunla olunca herşeyi benden beklemesi..Cok merak ettim biraz acar misiniz? Aslinda ilgileniyormus da siz mi yanlis anladiniz yani?
Dış etkenlerin yalnış yöblendirmesi.. birde ilk evliliği yabancı bir hatunla olunca herşeyi benden beklemesi..
Teşekkürlerde o nasıl olacakAçıkçası konunun tarihini görünce sizden "zamanla birbirimizi daha iyi anladık, evlilikten beklentilerimizi farkettik, orta yolu bulduk şimdi çok güzel her şey" mesajı geldi sandım. Yanlış anlaşılma ve dış etkenler hiç aklıma gelmedi. Neyse hallettiyseniz ne güzel. Ama şimdi konu hortladı ya herkes ilk mesaja yorum yazacak. İsterseniz konunuz kapattırın ya da isterseniz ilk mesajınızı güncelleyin. Altına ek yapın.
Mutluluklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?