- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 47
- Konu Sahibi papatyamrm
7 aylık evliyim ve kocam çok ilgisiz. Ne yaptımsa karısı olduğunu anlatamadım. Ne yapmalıyım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yapiyor ya da ne yapmiyor? Biraz ozet gecseniz. Sizi evde yalniz mi birakiyor mesela?7 aylık evliyim ve kocam çok ilgisiz. Ne yaptımsa karısı olduğunu anlatamadım. Ne yapmalıyım?
Madem böyle davranıcaktı, ne maksatla evlenmiş
Merhaba, işten gelir yemek yerken konuşuruz sonrası ben bulaşık yıkarken o koltuna kurulur. Film izleriz geç saat yatılır. Arkasını döner yatar. Gezme tozma oşayoda yok kavga döğüş bir iki çıktık hepsi o. Neden evlendin dediğimde hedefleri var para biriktircek türkiyeye yerleşeceğiz. Gece gündüz iş hafta sonu iş özel hiç birşey yok. Konuştumu herşey harika olacak gibi konuşur. Sonuç yok. Aile danışmanı mı bulsam diyorum. Kendi ülkende olmamak ayrı bir sıkıntı.
Kendimi gördüm resmen. Yabancı ülkede yalnızlıktan deliriyo insan. Realist olmayan vaatler. Ve boşanıyorum. İnşallah siz iyi olursunuzMerhaba, işten gelir yemek yerken konuşuruz sonrası ben bulaşık yıkarken o koltuna kurulur. Film izleriz geç saat yatılır. Arkasını döner yatar. Gezme tozma oşayoda yok kavga döğüş bir iki çıktık hepsi o. Neden evlendin dediğimde hedefleri var para biriktircek türkiyeye yerleşeceğiz. Gece gündüz iş hafta sonu iş özel hiç birşey yok. Konuştumu herşey harika olacak gibi konuşur. Sonuç yok. Aile danışmanı mı bulsam diyorum. Kendi ülkende olmamak ayrı bir sıkıntı.