7 aylık bebek yaşar . 8 aylık bebek yaşamaz

kızlar en küçük kız kardeşim 8 aylık doğdu sezeryanla .. küvezde falan da kalmadı sadece 24 saat boyunca doktor gözlemledi .. şuanda maşallahı var . 8 aylıkda yaşayabiliryormuş demekki eskilere göre çiftli ay olduğu için yaşamazmış .

sen neyin tribine girdin ben onu anlamadım
internette evet bilgiler var ama burdada yaşanmışlıklar var. . neden ? söylediğin şeye ikna mı olmam gerekiyo ? senin söylediğin cümleyle benim açtığım konu arasında bi bağlantı yok. .

bu baya ilginçmiş .

Bunu bende duydum eskilerden,kulaktan dolma bir bilgi ama netten araştırma imkanı çok, ben çoğu kez haftasına göre hafta hafta doğanları dikkate aldım. 23,27,28,30,31,33. haftalarda doğanlar var. İyi bir prematüre ünitesine alınırsa sağlıklı yaşama imkanı artar bence.

canım annemden duyunca bi google a yazıyım böyle bi görüş varmı diye direk çıkınca dedim bu eskiler neye dayanarak böyle bişey söylüyo başlarına mı gelmiş diye insan tereddütte kalıyor. . burada bir çok kişiye ulaşabiliyosun. . sohbet edip rahatlayabiliyosun. . yoksa bende araştırdım netten tabikide inanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…